Sweet

Så himla skönt det känns nu efter att ha varit en sväng på stan. Överlycklig är ordet som bäst beskriver mitt humör för tillfället. Från och med slutet av nästa vecka/början av veckan efter så kommer jag inte längre sitta hemma och dega utan arbeta. Underbart!

Håll ut

Sitter och myser i min säng med en engelsk bok och ljusen tända. Bredvid mig har jag en skål chilinötter och ett glas iskallt vatten. Jag väntar även på att mitt nagellack ska torka så att jag vågar ta i saker igen. Försöker göra mig så presentabel som möjligt nu eftersom jag imorgon ska in till stan för jobbrelaterade saker, och jag känner att jag inte kan komma dit och ha flagnat nagellack, svarta ringar under ögonen och utväxt i håret. Så allt det är fixat för att morgondagen ska flyta på.

Nu ska jag fortsätta läsa lite och vänta på tredje perioden i ishockeyn för att sedan somna in. Lär inte ta mig upp i tid imorgon annars.

My heart will go on

Sedan jag sist skrev har jag nu ändrat mig. Jag kommer stanna i Sverige och Umeå ett tag till. Känns faktiskt bra att ha tagit det beslutet så nu ska jag göra det bästa av hösten här hemma.

Köpte mig ett par jättegulliga ljus på ICA för någon dag sedan. Blev verkligen förälskad i formen och färgerna. Så nu ligger jag i sängen med dem tända och lyssnar på lugna fina låtar och bara njuter av att bara vara. Varvar emellanåt med att läsa lite ut Blondinbellas bok som för övrigt var riktigt bra. Har dock bara ca 20 sidor kvar, så imorgon ska jag köpa i alla fall en ny bok att mysa med nu i höstmörkret.

Jag har blivit vald av andra, det är min hemlighet

Om det är någon som har något att säga eller som vill träffas innan jag flyttar kan ju slänga iväg ett sms eller ringa ett samtal till mig. Lär ha fullt upp nu så internet kommer inte vara prio 1. Men som sagt, än så länge kan ni nå mig på mitt svenska nummer och säg bara till om ni vill något!

Nästa gång jag skriver här kommer vara när allt nästan är klart. Då jag vet vilket datum jag åker och sånt. Så tills dess säger jag hejdå till mina vänner och lägger en hel del händelser och personer bakom mig. XOXO.
.
Jag har alltid hållit hårt om dem jag inte orkat med.

Love it

Nu är jg inte längre arbetslös, så himla underbart det känns och jag ser verkligen fram emot det kommande äventyret! Ska bli så roligt att få göra något som jag verkligen känner att jag vill göra. Efter att ha sökt upp emot 100 jobb så har det nu gett utdelning. Så från och med December tror jag det blir så är jag en hårt arbetande kvinna!

Nöjd chey

Har idag beställt hem en del saker. Läppbalsam, Mineral Blemish kit, Zip Zapper, mascara, en borste och en topp. Inte helt fel med tanke på att jag betalade ca 250 kronor för allt.

Hjärtat slår sällsynta slag

Är sjuk och orkar ingenting just nu känns det som. Även fast jag vill gå till ICA och köpa något gott. Får kanske lov att skicka någon annan.

Det positiva med dagen är i alla fall att jag får mysa med min Edvin, för han kan inte säga att han inte vill bli sjuk. Så himla bra! Ska passa på medan han är här för sen blir det att ligga ensam i sängen hela dagen/kvällen om jag inte frisknar till under dagen. Ska gå upp och ta mig ett glas c-vitamin nu!