There can be miracles when you believe

Ligger i sängen för tillfället och egentligen borde jag städa, diska och rensa ur frysen och kylskåpet. Men jag finner ingen riktig ork till det just nu. Hade en jättejobbig dag igår och den har inte riktigt släppt taget om mig ännu. Men allt känns lite lättare idag i alla fall. Har fått i mig mat och jag har jobbat, så lite annat har jag haft att tänka på. Det är inte alltid lika roligt med såna där dagar då man känner sig deprimerad utan anledning. Och ingenting hjälper. 
 
Men nu ska jag i alla fall försöka finna lite ork i min kropp. Jag vill få undan allt innan morgondagen. Ska handla hem massa mat så då behöver jag plats i skåparna och jag ska laga massa mat, så då behöver jag ha allt diskat. Något annat jag ska göra imorgon är att följa med Björn och kolla på en bil. En splitter ny en! Så himla kul. Något att se fram emot i alla fall. Och självklart så ser jag fram emot att få krama om honom också. 
Annars så har jag bara tre arbetsdagar kvar tills semestern börjar! Tråkigt bara att jag och Björn inte har semester samtidigt. Men vi får försöka hitta några stunder att umgås ändå. Kanske får försöka tvinga honom att bo här när han är ledig så att jag får ha honom nära när han har semester i alla fall! 
 
Men som sagt, leta upp lite ork i kroppen. Men först lyssna på lite mer musik.
 
 

So what

Ligger i Björns säng i Hörnefors nu där vi ska spendera kvällen och imorgon bär det av mot hans pappas stuga. Bo på en egen ö ett litet tag. Det känns faktiskt helt ok. Blir även middag i hans mammas stuga på fastlandet med hans familj + Fridas föräldrar imorgon, och på lördag kommer mina föräldrar. 
 
Ska snart ta mig ett glas vin också tror jag. Blir ändå Björn som får köra imorgon då jag körde idag, rätt bra deal enligt mig. Jag hatar verkligen att köra på smala guppiga skogsvägar! 
 
Så där är en liten lägesuppdatering, nu ska jag tvinga Björn att mysa med mig!

I want you tonight

Det blev en hel del avsnitt av Pretty Little liars igår, och en hel del Words in a Pic-spelande. Slutade med att jag sa åt mig själv att jag inte fick ha varken dator eller telefon vid 04. Men inte kunde jag sova inte. Så jag började städa lite smått. Plocka ihop, rensa lite, ja allt som inte innebär massa ljud. Jag ville inte väcka grannarna. 
 
Så där strax efter 06 la jag mig i sängen och somnade. Blev inte jättemycket sömn då jag vaknade 9.45 idag. Så jag startade ännu ett avsnitt och nu när jag sett det och hunnit få i mig lite mat så ska jag ta och städa klart. Nu blir det att dammsuga och skura golven medan jag väntar på att min tvätt ska bli klar så att jag kan stoppa in en ny laddning! Perfekt att starta ledigheten med en storstädning, då kanske jag kan hålla lite ordning fram till semestern.

Cause two can keep a secret if one of them is dead

Jag är helt fast i Pretty Little Liars. Egentligen så är den serien inte alls så jättebra, inte världsklass på skådespelarna och rätt enformig men ändå så kan jag inte slita mig från den. Jag är helt beroende. Har sett två säsonger nu under helgen då jag ändå inte kunnat göra något på grund av nacken. Och nu har jag legat uppe till 03-tiden två nätter, och det lär nog bli en tredje inatt, och sett massa avsnitt. Älskar förövrigt låten som den serien har som intro. Egentligen jävligt sant det dem sjunger. 
 
Why do you smile 
Like you have told a secret
Now you're telling lies
Cause you're the one to keep it
But no one keeps a secret
No one keeps a secret
Why when we do our darkest deeds
Do we tell?
They burn in our brains
Become a living hell 
Cause everyone tells
Everyone tells…
Annars så ligger jag och planerar midsommar och långledigt. Är ledig hela fem dagar nu! Helt underbart. Så imorgon blir det middag hemma hos föräldrarna då min faster är på besök. Tänkte passa på medan Björn är ute med jobbet, är ju rätt tråkigt att laga mat åt bara sig själv. Men imorgon natt kommer han hit, äntligen! Har saknat honom de senaste dagarna. 
 
Det är faktiskt lite konstigt hur mycket man kan tycka om en annan person. Men jag citerar en vän till mig "Man väljer ju någon som man vill umgås med hela tiden och som man vill ha i sitt liv för ett väldigt långt tag framöver i vår ålder. Då är det ju rätt självklart att man saknar personen när den är borta." Så sant! 
 
Så jag klagar verkligen inte när midsommarhelgen spenderas i hans pappas stuga, bara vi två på en ö. Lite tid för varandra bara och förhoppningsvis rätt bra väder. Skulle ju inte skada. Så jag ska passa på att mysa extra mycket med honom nu. För det är inte det lättaste att hitta tider att ses på när vi jobbar så olika tider vissa veckor. Men det är bara att vänja sig, för det är så det kommer bli framöver. Tur att kärleken gör att det är så värt det i alla fall! 
 
Nu blev det här hur långt som helst och väldigt osammanhängande, så nu ska jag återgå till Pretty Little Liars och njuta av vetskapen att jag får träffa min snygging imorgon och att jag får rå om honom hela helgen! Ha en trevlig midsommar alla!