Nyårslista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Säkert, dock så kommer jag inte på något nu.

Har du några nyårslöften?
- Att vara lycklig.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Jajemen, och fler lär det bli det år som nu kommer.

Vilka länder besökte du?
- Enbart Sverige om jag inte minns helt fel.

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Tvivlat.

Bästa minnet från 2011?
- Att få jobb. Eller att få körkort. Något av det.

Bästa köpet?
- Mitt Wii!

Vad spenderade du mest pengar på?
-Allt som varit onödigt.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Ja.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Jag var nog mer ledsen.

Favoritprogram på TV?
- JVM

Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
- Lycka och kärlek.

Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Allt nytt!

Set the controls for the heart of the sun

Istället för att titta tillbaka på det år som varit väljer jag detta år att titta framåt. Det år som står för dörren kan inte bli annat än bättre än det år vi senare ikväll säger farväl till.

 

Januari:

Firar in nya året med lite Junior VM matcher. Jag jobbar på och sparar lite pengar för att kunna köpa den där soffan jag vill ha. Jag passar även på att fylla 20 år där sista helgen och i och med det så ska massa fina färgglada flaskor inhandlas som ska stå i färgordning i ett fint skåp lite senare.

 

Februari-December:

Försöker ta var dag som den kommer och leva alla dagar som om de var den sista. Jobbar så mycket jag bara kan och sparar så mycket pengar jag bara orkar. Är stolt över mig själv och mår riktigt bra.

 

Gott nytt år på er alla!


Årets sista fredag

Har precis burit ner en TV till mitt rum bara för att slippa ligga i soffan hela nätterna och se på JVM. Så nu kan jag enkelt mysa ner mig i min egen säng och se istället. Så nu har jag laddat upp inför en kväll där Sverige möter Slovakien.

Dock så längtar jag mest tills imorgon och jag hoppas att dagen går snabbt. För 02.00 den 1 januari 2012 vill jag sätta mig framför TV'n, slå på kanal 10 och invänta startsignalen mellan USA och Kanada. Så underbar den matchen lär bli att se.

Baby, you light up my world like nobody else

Igår när jag gick mot bussen för att ta mig till jobbet möttes jag av ett otroligt fint sken. Tråkigt nog fick jag ingen bra bild på det men lite av det fina ser man i alla fall.

29 december - 1 månad kvar

Har lyckats skapa mig lite fritid nu! Började igår kväll med att fara förbi Connie med en liten present och for senare vidare till Madde (jobbarkompis) för att hjälpa henne att borra lite och skruva lite och få upp en hylla. Måste säga att dem har en riktigt fin lägenhet, så lite avundsjuk är jag.

Nu ska jag göra mig klar för att fara till jobbet. Börjar 10.00 idag och slutar redan 14.00 så det blir en kort dag! Faktiskt rätt skönt att kunna ta lite tid åt mig själv i eftermiddag.

I know that the rising sun, ain't no good for me.

Blev 11 timmars sömn natten till idag, så nu har jag varit vaken i lite mer än en timme. Har packat en påse med det jag lär behöva idag bara för att slippa leta skor, börs, böcker och allt annat sista minuterna innan jag ska springa till bussen.

Har även hunnit med en dunder frukost som bestod av havregrynsgröt (mina fiberhavregryn var dock slut...), ett glas juice och ett kokt ägg. Så nu ska jag orka med en dag med jobb. Både öppnar och stänger idag så jag börjar redan 09.30 och slutar 19.10. Men det är inte helt fel det!

Musiken, människorna, myterna

Jag har träningsvärk i benen, i rumpan och i övriga kroppen idag. Har så ofantligt med träningsvärk och jag tror aldrig att jag haft såhär ont tidigare. I alla fall så kommer jag inte ihåg det. Att träna med en personlig tränare är jobbigare än jobbigast men det kanske ger resultat? Hoppas!

Så att jobba idag har inte varit det lättaste och inte att gå i trappor heller. Men det är bara att kämpa sig igenom dagen. Som tur är får jag snart sova, men imorgon ska jag upp tidigt istället för mer träning och jobb. Så jag ska nu se klart ett avsnitt One Tree Hill och sedan läsa ett kapitel ur Pink Floyd - Musiken, Människorna, Myterna för att sedan slockna!


Just don't know


Tänkte visa upp lite av det som fanns i mina julklappar iår. Så bland annat fick jag handdukar, två olika body lotions, duschgel, spa-saker, esspresokokare, armband till stöd för Barncancerfonden, 4 böcker och en tidningsbok som syns på bilden. Annars fick jag lite pengar, bh och trosor och morgonrock till exempel. Så jag antar att jag har varit riktigt snäll detta år trots allt!

Maybe by law

07.58 klev jag ur min varma sköna säng imorse. Tryckte i mig lite frukost och styrde sedan mot Elgiganten och MediaMarkt. Köpte mig ett spel till Wii och en hög med tillbehör till andra spel. Spelet är ett träningsspel så jag skulle givetvis testa det när jag kom hem. Kan säga att jag nu ligger i sängen igen och känner redan nu vilken enorm träningsvärk jag kommer att ha imorgon. Men det är positivt!

United

God jul på er alla! Hörs imorgon.

It's just hard, you know.

Har nu två dagar ledigt för julafton och juldagen. Jag vet inte om det känns bra eller dåligt. Antar att det är lite blandade känslor. Jag blir så himla rastlös på julafton, det finns verkligen ingenting att göra. Inte dagen efter heller. Eller jo, fest på kvällen, men hur roligt är det när man ska upp och jobba dagen efter? Inte speciellt roligt. Så jag antar att jag hellre hade haft ett jobb där jag kunde jobba dessa dagar.

With tired eyes, tired minds, tired souls, we sleep.

Just nu gör jag det jag alltid gör, och nej jag städar inte, ser på One Tree Hill. Hatar det här avsnittet som jag har igång nu. Tårar är ett måste tycker min kropp och jag orkar inte med det. Jag tror inte att jag gråter på samma sätt till någon annan serie eller film. Så himla jobbigt avsnitt alltså.

We owned the night


Dagens frukost består av en burk tonfisk och ett halvt broccolihuvud. Och ett glas juice då, men det räknas nästan inte. Så nu ska jag äta klart och sedan far jag iväg och jobbar häcken av mig!

The wind that blew my heart away

Har just ätit middag och bytt kläder efter dagens jobbpass. Håller på att varva ner lite nu för att kunna somna så snabbt som möjligt så att jag orkar upp imorgon för en ny dag med jobb. Jobbar dock bara 11.00 - 18.00 imorgon, så slipper stängning 20.00 som idag.

I wanted you to fight for me


Next to you

Jag kan lova att detta varit en väldigt konstig dag för min kropp. Energin har varit på topp och trots det har jag sett nio avsnitt av One Tree Hill. Tur att det blir jobb imorgon, jag tror inte att jag skulle klara en till likadan dag. Jag behöver göra något vettigt. Så imorgon blir det upp och hoppa tidigt för att hinna göra något innan jag börjar 12.00, för jag slutar inte fören 20.10 och då lär jag bara vilja dö i sängen!

Love this


Sitter i mitt rum, på golvet, och ser på One Tree Hill. Till det har jag smält choklad i en skål som står över ett värmeljus för att hålla värmen och i den doppar jag banan och ananas. Underbar kombo!

More than anyone


Efter att ha legat och latat mig mest hela dagen så tog jag tag i att baka lite julgodis nu på eftermiddagen. Ingredienserna på bilden här ovan + sirap och socker var det som användes. Så nu har jag knäck, chokladtryfflar, vit chokladfudge, ljus chokladfudge och lite annat smått och gott i skåparna!

Morgonrutiner in my ass

Även fast jag varit vaken sedan 05.15 idag så har jag inte gjort mycket. Tråkigt faktiskt, men samtidigt rätt skönt. Eftersom att jag jobbar imorgon till julafton så känns det som att jag har tillåtelse att bara ta det lugnt.

Movie

Ligger i sängen och ser på sista avsnittet av One Tree Hill säsong 2 just nu och funderar på om jag kanske skulle ta och sova istället. Ska upp 05.15 imorgon, på min lediga dag, för att skjutsa mamma å jobbet. Klockan 08.30 ska min syster ha skjuts till skolan och efter det lär jag vara för pigg för att sova igen. Så jag funderar på att ta en joggingtur imorgon där vid 06.00 för att orka fara igen senare. SÅ, med allt detta vill jag egentligen komma fram till att jag borde vara hårdare med mig själv och bara stänga av allt och sova.

Så förlåt för det långa, väldigt tråkiga inlägget och god natt!

Elvis


Har nyss julpysslat lite med mor och syster, så nu står en pingvin-Elvis i mitt rum. Blev riktigt bra tyckte jag, dock så ser man inte hur fin han är på bilden.

He had a heart of stone

Idag har jag fortsatt städa, hela lägenheten ska vara fin innan imorgon kväll. Bara för att jag ska ha det lite lättare efter jobbet onsdag till fredag. Dock så behöver jag inhandla lite galjar, har verkligen inget att hänga upp kläderna på.

Snart ska jag i alla fall ta en ordentlig paus och se till att få lite träningsvärk. Med andra ord, spela lite Wii. Inte helt fel att träna på det sättet. Roligt och givande.

Walking aimlessly

Efter många om och men så är allt städat. Tänkte att det var väl bäst att bli klar med det nu innan jul så att mor min är nöjd. Och jag vet att jag inte har någon ork till att städa när jag jobbar om dagarna, så kvällen fick bli min städdag. Kanske borde göra söndagar till städdagar? Tål att tänkas på.

Marilyn Monroe

Just fått min extremt fina tavla. Kärlek vid första ögonkastet!


My hands are cold.

Vaken, duschad, ätit, sminkad och gaddarna borstade. Allt inom loppet av en timma. Helt ok måste jag säga.

Nu sitter jag i bilen snart utanför Umeå, även det inräknat i den där timmen! Bagaget lastat med julklappar och ett helt baksäte för mig själv. Nu kan dagen börja på riktigt!


Just like the rain down in Africa


Efter att ha sett Harry Potter började jag städa lite och helt plötsligt så satt jag istället här, med en ansiktsmask på. Alltid samma visa när jag ska städa. Så ska väl nu ta och skölja bort masken och sedan kanske återgå till städningen, eller kanske se på något avsnitt av One Tree Hill? Återstår att se.

Harry P

Har haft en bowling-turnering med mamma och pappa ikväll. Riktigt roligt tycker jag. Och att till och med mamma var med gjorde det ännu roligare. Hon hatar annars TV-spel. Slutade med att vi vunnit en gång var.

Ligger nu i soffan och ser på Harry Potter och hemligheternas kammare. Framför mig står en skål mango, en skål chips och ett tomt vinglas. Och det enda där som är mitt är mangon. Men helt ok är det ändå! Känner mig varken sugen på chips eller vin ikväll.

Ska ta och lägga mig och sova rätt tidigt ikväll också eftersom vi imorgon ska och fira tidig jul med alla mina syskon och syskonbarn.


I said it 'cuz I can

Sitter i bilen och åker runt halva Umeå. Julklappar köps och saker till bilen. Även födelsedagspresent ska inhandlas. Snart bär det av till min morbror som fyller år för lite gott fika i alla fall!


You've done it every day

Har idag njutit av lite tid med min mor. Blev en tur på stan för att köpa julklappar till min syster och mina syskonbarn. Var verkligen inte helt fel måste jag säga. Rätt mysigt med sån tid då man inte brukar unna sig det.

Snart ska jag fara och hämta min far som har firmafest ikväll. Därav bara jag och min mor hemma (då vi skickade upp min syster till skogen tidigare idag). Så ska ta och börja leta nyckeln till bilen så jag slipper ta cykeln till stadshuset och tillbaka.

New

Är väldigt upptagen nu ikväll. Har nämligen varit och köpt mig ett Wii med Wii sports och Wii sport resorts. Så har lite att testa mig igenom så ha en trevlig kväll!

Meaning

Ska ta och gå ut på en promenad snart. Rensa tankarna och bara glömma det mesta som tynger mig. Sånt behövs verkligen ibland så det ska jag unna mig.

Förutom att rensa tankarna så går dem till Rebecca som idag gjort något av det jobbigaste man någonsin skulle kunna göra.

Dancing where the stars go blue

Har hunnit med väldigt mycket idag känner jag. Har skrivit ett prov, jobbat fem timmar, hunnit hem för att äta och sen har jag hunnit träffa både Connie och hennes pojkvän och Ellen och Sigrid. En riktigt bra dag alltså. Har även hunnit mysa med Ellens katter. Så mysigt!

Tänk, tänk, tänk min dumma hjärna


Jag verkligen älskar hur smart jag ser ut att vara på bilden här över. Och ungefär sådär smart känner jag mig idag. Försöker att plugga in allt som jag behöver veta, men ingenting verkar vilja fastna. Måste verkligen få in lite mer i min lilla hjärna.

We belong together

Efter att ha pluggat, ja jag har faktiskt gjort det, ett bra tag nu så ger jag upp. Det jag inte kan nu kommer jag inte kunna sen heller. Ska i alla fall ställa mig i duschen nu för att göra mig klar inför den där isbanan som är utanför dörren. Frågan är ju om jag kommer ta mig in till stan idag...

See you later

Jag skenar alltid i väg i tankar och hoppet är alltid för högt. Även så idag. Så nu tar jag ner mig själv på jorden, startar några avsnitt av One Tree Hill och sen så somnar jag för att vara så pigg som möjligt imorgon. Håll tummarna för mig folket, jag behöver det!

Julmys med jobbet

Sitter på bussen påväg till jobbet. På min lediga dag. Men det är helt ok ändå. Vi ska fika och dela ut julklappar som vi har med oss.


iPhone 4S

Har skaffat mig en ny telefon idag, vilket lär resultera i lite fler bilder än tidigare. Så nu äger jag en iPhone 4S och jag hoppas på att den fortsätter vara lika bra som den varit nu första timmarna.

Love is in the air

Dagen har varit helt kaotisk. Allt har gått hur snabbt som helst men samtidigt så sjukt långsamt. Har min bror och hans sambo och barn här nu så det är ju i alla fall trevligt. Vilket charmtroll Edvin är!

Den dagen

Efter att ha haft måndagen och lördagen inbokade till jobb har det slutat med att jag denna vecka jobbat sju av sju dagar. Helt ok känner jag. Så nu lägger jag mig och sover för att orka med morgondagens jobb och för att orka med Edvin efteråt. Sen måste jag försöka orka med söndagens jobb också. Men det ordnar sig då.

I think you just did


Jag älskar verkligen att snön ligger på marken. Så himla fint och mysigt. Det enda jobbiga är kylan. Livet skulle vara perfekt om det var lite varmare och snön ändå kunde ligga kvar.

För övrigt så ser mina fötter minimala ut på bilden såg jag nu.

Light a way

Har varit vaken i en timme nu för att jag trodde att jag skulle börja jobba 10.00. Men nyss landade ett sms i min telefon från min chef, så jag börjar 12.00 idag. Dock så gör inte det något. Nu hinner jag kanske bli klar med lite saker innan min bror och hans familj kommer imorgon.

Funderar lite smått på att ta en runda på stan innan jag ska börja jobba också. Är extremt sugen på att köpa saker till mig själv. Nu ska jag i alla fall ta och klä på mig så att jag är klar den stund jag kommer på att göra någonting. Ni får ha en trevlig dag.

100 sanningar.

1. Jag heter Barbro Elisabeth Rebecka Djärv
2. Jag har för det mesta hatat mina mellannamn.
3. Nu känns det bara bra att ha ett namn efter min mormor och ett efter pappas farmor.
4. Jag har länge stavat mitt efternamn Djerf men bytte för att underlätta för mig själv.
5. Jag hatade att fylla år tidigt på året när jag var liten för att ingen var äldre.
6. Nu är det tvärt om.
7. Jag uppskattar inte krogen på samma sätt nu som när jag var 18.
8. Nu sitter jag hellre på en pub.
9. Bäst trivs jag på O'learys på onsdagar framför någon bra hockeymatch.
10. Helst Skellefteå AIK.
11. Jag har väldigt djupa tankar ibland.
12. För djupa för att kunna skrivas på min vanliga blogg.
13. Därför har jag en där jag skriver ner djupare saker. (fråga om du vill ha länken)
14. Jag har haft mina riktigt dåliga stunder.
15. Jag var dum nog att börja röka en gång i tiden.
16. Jag var senare dum nog att börja snusa för att sluta röka.
17. Idag gör jag båda, lite då och då. Så på sätt och vis lyckades det förra lite.
18. Jag är allergisk mot väldigt många saker.
19. Jag är jätteallergisk mot hundar. Kan inte ens vara i ett rum där en hund varit.
20. Däremot kan jag mysa med katter ett tag utan problem.
21. Jag älskar att läsa.
22. Jag är väldigt bra på att sticka.
23. Jag är envis.
24. Jag kan inte inse att jag har fel.
25. Jag har förlorat personer för att jag har fel och inte velat inse det.
26. Jag har förlorat personer för att dem haft fel och inte velat inse det.
27. Jag har väldigt svårt att lita på människor.
28. Jag blir lätt irriterad på snygga personer.
29. Jag tror att livet skulle vara lättare om man var sådär extremt snygg.
30. Jag har aldrig varit kär i en person.
31. Men jag har varit kär i kärleken.
32. Jag gör allt för att pusha undan en person när jag tycker att denne kommit mig för nära.
33. Detta bara för att inte bli sårad.
34. Jag drömmer om kärleken.
35. Men jag vill inte ha en pojkvän.
36. Däremot vill jag ha någon att sova med.
37. Jag känner mig väldigt otrygg på kvällarna.
38. Min högsta önskan är att få ett jobb som ger mig möjligheten att skaffa eget boende.
39. Jag har redan inrett hela lägenheten i huvudet.
40. Jag har även kollat upp vad allt skulle kosta mig.
41. Jag har redan börjat köpa massa saker som nu lagras i mitt rum.
42. Om jag skulle vinna en miljon skulle jag direkt lägga det som handpenning till en lägenhet.
43. Jag skulle mer än gärna ha en ny bil.
44. Jag har skämt bort min familj med julklappar iår.
45. Trots att min syster inte är värd allt hon får så köper jag mer.
46. Jag älskar att slå in julklappar.
47. Jag tycker verkligen inte om julen.
48. Pepparkakor är något jag inte äter.
49. Jag bryr mig inte om vad andra tycker och tänker om mig.
50. Men jag bryr mig om vad andra tycker och tänker om mina vänner.
51. Om jag bara fick en dag till att leva skulle jag be två personer om förlåtelse.
52. Jag ångrar ingenting jag gjort.
53. Men det finns saker jag inte skulle göra likadant en gång till.
54. Vissa gånger lär jag mig inte av mina misstag.
55. Jag spenderar flera timmar i veckan på weheartit.com.
56. Jag har hela datorn sparad med bilder som illustrerar mina tankar. Både ord och form.
57. Jag älskar att fota.
58. Men kommer aldrig att kosta på mig någon dyr kamera.
59. Jag kan inte kolla på bilder från förra året utan att fälla tårar.
60. Jag trodde att saker skulle förändras en kväll på grubbe.
61. Veckan efter insåg jag att ord inte betyder något.
62. Jag har skrivit ner mina innersta tankar flera gånger i dokument.
63. Två blev skickade till en gammal vän.
64. Jag har inte hört ett ord om något av det.
65. Det sårar mig.
66. Jag önskar att jag tog mig tid till att träffa alla oftare.
67. Jag är väldigt dålig på att höra av mig.
68. Och jag blir ledsen för att andra inte tar kontakten istället.
69. Vilket gör att jag ännu mindre tar kontakt.
70. Jag beundrar personer som klarar allt.
71. Jag vill komma igång med träningen.
72. Jag blir glad i hela kroppen när jag pratar med vissa personer.
73. Jag kan ibland upprepa samma ord tills det inte låter som ett ord längre.
74. Genom att försöka att alltid ha ett leende på läpparna har jag blivit positivare.
75. Jag blir glad av att se andra glada.
76. Jag har aldrig varit utanför Norden.
77. Jag vill kunna dyka.
78. Och jag vill verkligen kunna surfa.
79. Jag försöker att se allt från den ljusa sidan
80. Det finns personer i min bekantskapskrets jag bara vill krama om.
81. Och det finns dem som jag helst vill skjuta.
82. Om jag fick välja en sak att ta med mig hemifrån på en lång resa skulle jag ta mitt täcke.
83. Jag klarar inte av att sova utan musik.
84. Just nu är det en period med Gavin DeGraw.
85. Det känns som att personer runt mig producerar barn hej-vilt.
86. Min hjärna är långt ifrån logisk.
87. Jag har en sjuk humor.
88. Jag kan skratta åt allt.
89. Många gånger kan jag inte sluta skratta utan fortsätter utan anledning.
90. Mina drömmar är helskumma.
91. Jag tror att drömmar har någon betydelse.
92. Jag har extrema sömnsvårigheter.
93. Och jag har äntligen hittat någon annan som haft samma problem.
94. Jag önskar att jag kunde lösa väldens alla problem.
95. Jag har alltid något att klaga på.
96. Jag har otroligt dåliga mat-vanor.
97. Utan att träffa människor överlever inte jag.
98. Jag är väldigt social av mig.
99. Jag älskar att lära känna personer.
100. En dag ska jag sluta önska saker och börja förverkliga dem.

How wrong I was..

Efter en lång dag(vecka som ännu inte är slut) ligger jag nu i sängen och kollar på Gossip Girl och ska snart se 90210. Perfekt avslut på dagen.

Hittade förövrigt en sjukt bra sak nyss, de söker testpiloter för Epilatorer. Hur passande är inte det då jag har funderat på en i över ett år men inte vågat köpa en för att jag tror att det kommer göra fruktansvärt ont. Plus att man som arbetslös inte har pengarna till det. Så nu håller jag tummarna!

I never ment to be this close.

Okej, jag kan verkligen inte somna. Jag är så himla hungrig, men jag har inget som jag kan laga ihop tvärt. Livet är verkligen inte lätt dessa gånger! Hade jag orkat hade jag startat ugnen och gjort varma mackor. Men nu orkar jag inte det.

Funderar i alla fall lite på vad jag ska köpa imorgon. Har bestämt mig för att göra en riktigt god lunch men kan inte riktigt bestämma mig för vilken. Antingen blir det en underbar wook som bara jag kan göra, från grunden då, ingen färdig påse här, eller så blir det lax med västerbottenostsås. Det lutar nästan mot wooken.

gammal bild ur arkivet.

Where you are

Efter två väldigt intensiva dagar ligger jag nu i sängen, huvudet kokar och tröttheten är enorm. Vet seriöst inte hur jag ska ta igen all sömn jag missat och jag vet inte hur jag ska hinna allt jag måste hinna innan lördag. Tur nog så har jag en ledig dag imorgon, så får offra den till att göra de där "viktiga" sakerna.

Nu somnar jag in i alla fall. Ciao.

Later

Orkar inte skriva något just nu, lägger mig i sängen och sen hörs vi imorgon.

A little bit of heaven

Imorse när jag vaknade och insåg att det var snö ute sa jag till mig själv: Idag kommer bara bra saker hända! Och det är precis vad det gjort också. Det bästa den här dagen är att jag fick veta att jag har en intervju på onsdag. Så jag håller alla tummar och tår för mig själv!

Nu återgår jag till filmtittande, A little bit of heaven har jag startat. Mycket fin faktiskt.

A dream is a wish your heart makes

Livet är underbart! Det är allt som går att säga just nu.

This is the way I want to live


Har just kommit hem efter att ha ätit en jultallrik hos min morfar. Synd bara att jag verkligen inte tycker om julmat, men man fick lov att trycka i sig lite bara för att visa lite uppskattning. Jag och min moster tog i alla fall och började gå igenom massa saker på övre våningen. Hennes kläder från 80-talet och massa annat! Hur roligt som helst att se. Fick med mig kameran över faktiskt! Hur tuff är inte den?

Narcissistic Cannibal

Jag hatar vädret. Finns seriöst inget som förstör mer. Nu blir det sängen för att glömma regnet.

Help is on the way


Igår morse lyste solen in så fint i lägenheten. Blev nästan ledsen när den inte lyste lika fint idag.

Mer ledsen blir jag när jag vet vad jag måste göra, och jag antar att de flesta av er också vet det vid det här laget. Jag vinner nog pris i att skjuta upp saker i alla fall. Alltid något.

I wanna be drunk when i wake up, on the right side of the wrong bed.

Alla som tror att jag städade igår kan ju ta och tänka om. Istället for jag till solariet för att ligga där ett tag och sedan hamnade jag i soffan framför väldigt dåliga program.

Men nu har jag, tro det eller ej, tagit tag i städningen och första tvätthögen är i maskinen! Jag är ju faktiskt helt dum i huvudet nu när jag tänker efter. Varför städade jag inte igår när jag hade tiden? Idag har jag nämligen nästan ingen tid alls över till "oplanerade" saker.

Efter att en tvätt försvunnit och lite börjat röjas undan.

The sound of winter

Har nu varit vaken sedan 05.00 och började dagen med att skjutsa mor min till jobbet. Efter det har jag som ni kanske sett tvättat och städat lite. Jag är långt ifrån klar eftersom jag passar på att rensa ut allt samtidigt som jag ändå städar.

Så nu tar jag en paus snart och skjutsar min syster till skolan och efter det far jag iväg och köper julklappar. Måste dock skynda mig lite eftersom jag ska hämta Emelie igen klockan 12.00 för att skjutsa hem henne för att äta och sen ska hon till busstationen. På det så ska jag vara och besikta bilen 13.45. Så allt för mycket tid har jag inte till att ta det lugnt idag.

When I saw her face

Nu är det illa, jag hittar inte min sladd till den externa hårddisken, vilket innebär att jag måste städa mitt rum. Det är något jag skjutit upp allt för länge nu, även om jag sa att jag skulle göra det förut. Så nu, hejdå världen, nu försvinner jag in i dammet.

I still believe

Jag känner på mig att jag kommer skämma bort både min syster och mina föräldrar denna jul. Och om jag känner mig själv rätt så kommer det nog inte bli mindre kommande år. Imorgon ska jag i alla fall fara och köpa de sista julklapparna. Hoppas jag. Känns faktiskt skönt att inte behöva springa mellan butiker 23 december i panik som det annars brukar sluta med att jag gör.

Måste bara komma på den perfekta julklappen till pappa. Visst, han och mamma ska få en sak gemensamt, men jag har hittat en sak som mamma verkligen behöver/vill ha så tänkte ge det till henne och då vill jag även ge pappa något som han vill ha eller behöver.

Lovely night

Nu är livet bra igen. Hemsidan tog sig i kragen och jag fick klicka hem min beställning. Dock så han jag hitta massa mer fint som också fick följa med hem. Blev även julklappar som inhandlades när jag ändå höll på. Jag verkligen älskar när webbshops har både kläder och inredning. Allt på ett och samma ställe, och man slipper gå runt och leta i tusentals olika affärer. Så värt varenda krona för frakt!

Jag beställde i alla fall dessa saker åt mig själv, två par jeans och en tunika i två färger. Så nu hoppas jag bara på att allt passar och finns i lager!

Something went wrong..

Jag hatar verkligen när man väl ska skicka iväg sin beställning och möts av olika fina meddelanden som berättar för en att någonting har blivit fel. Helt ärligt, hur kan man inte se till att allt fungerar på en webbshop? Speciellt en som är relativt stor. Får väl ta och tröstshoppa någon annanstans då.