Bad mood.

Idag vaknade jag 06.00 och kunde inte somna om. Låg i sängen i ca en timme innan jag bestämde mig för att kliva upp. Trots det har jag inte fått något vettigt gjort. Och alla kläder känns helt fel. Vilket inte är så roligt nu när jag bara har 15 minuter på mig innan jag måste gå till bussen. Känns som att det här kommer bli en lååång dag.

Jag á la Egoina

Jag äter aldrig ett helt äpple, om det inte är skivat innan jag börjar äta det. Jag kan inte umgås med personer ofta, men hatar att vara ensam. Jag kan inte se skräckfilmer, men älskar att bli rädd. Jag är världens lataste och orkar inte göra något åt det. Jag är dålig på att visa känslor för att jag tror att folk vänder det emot mig. Jag älskar att jobba för att jag vill visa framfötterna. Jag ångrar att jag valde Nationella Teknikprogrammet, men älskar människor jag träffat tack vare det valet.

Jag vill flytta hemifrån, men ta med mig mammas mat. Jag väntar fortfarande på mitt brev från Hogwarts. Jag hade ett stort CocaCola-beroende, nu har jag bara ett ColaZero-beroende. Jag lyssnar alltid på samma låt flera gånger för att sedan hata den. Jag tycker att personer som raggar är obehagliga. Jag tänker dem sjukaste tankar som går att tänka, och tio gånger värre. Jag har aldrig varit kär i en person, men i kärleken.

Jag köpte jättemånga chokladkakor när jag var liten för att jag ville hitta en guldbiljett. Jag kan inte se pinsamma filmer. Jag älskar chips och äter det minst en gång i veckan. Jag tycker om att baka och laga mat, men följer sällan recept. Jag har en hatkärlek till räkningar, jag gillar att känna mig vuxen och hatar att bli av med pengar. Jag är inte rädd för att göra bort mig utan fjantar gärna på. Jag har höga krav, på allt.  Jag går gärna ut och letar efter platser som är fina att vistas på. Jag har alltid gillat att fota, vilket kan göra andra tokiga. Jag har svårt att somna om nätterna för att jag vet att jag är ensam. Jag lägger allt onödigt på minnet, ibland fastnar endel viktiga saker också.Jag tycker att det är jättetråkigt att köra bil men älskar att åka.

Just friends

Snacka om att jag var stressad imorse. Hittade inte nycklarna och fick väldigt svårt för att andas. Det var verkligen läskigt måste jag säga, jag har aldrig varit med om något liknande förut. Tur nog så hittade jag nycklarna och jag han till bussen, även om det var med minsta möjliga marginal.

Så ikväll har jag lagt allt där det ska vara för att lätt komma iväg imorgon. Då jag förövrigt börjar redan 08.30. Ska packa ner nyaste nummret av Plaza Kvinna i min väska också för att ha något att läsa på lunchen imorgon medan jag nu lägger mig och läser den heliga pärmen med all information om klubbkort och annat som jag måste veta.

Förövrigt så lägger jag in en bild på min nyklippta lugg som jag ångrar lite. Känns dock bättre.

Spell it out

Ibland hatar jag den där impulsiva personen i mig. Ibland älskar jag den. Idag vet jag inte riktigt vad av de två som stämmer in mest. Har i alla fall klippt lugg. Blev nöjd med att ha lugg, men inte med resultatet.


Bild från sist jag hade lugg.

Someone else's sugar


Juli 2008

Idag har jag saknat värmen lite. Saknat att kunna gå ut mitt i natten i ett stort linne och bara vara. Men samtidigt längtar jag som en tok efter den första snön.

Dock så är det skönt att snön inte kommit ännu för imorgon får jag min jacka som ska få aggera höstjacka ett litet tag framöver. Blir att ha en tjockare tröja under bara då det egentligen är en sommarjacka. Så jag håller tummarna för att den passar och tackar min moster för att jag får den av henne!

Nu återgår jag till att städa rummet och fortsätta organisera papper och annat. Faktiskt rätt rogivande.

Radiation

Jag förstår inte vad felet på min hjärna är och jag kommer nog aldrig komma fram till det heller. Men något galet är det. Det skulle ni förstå om ni fick drömma mina drömmar en natt, eller hade mina tankar en dag. Jag kommer på mig själv med att sitta och skratta eller le sådär ordentligt fånigt flera gånger om dagen. Jag kommer även på mig själv med att vara riktigt stolt för att jag gjort något bra i drömmen eller för att någon har gjort något sämre än jag gjorde det.

Men det är faktiskt ganska roligt att komma på att jag själv håller på sådär, för det gör mig faktiskt bara ännu gladare och resulterar i ett ännu fånigare leende. För att boosta mitt ego lite extra nu efter att jag varit sådär lycklig ett tag nu ska jag ta fram en ansiktsmask för att lägga på och sedan fortsätta lite i spa-andan! Perfekt lördagkväll för en sjukling som börjar få tillbaka all sin energi igen.

Börjar nu fundera på att klippa lugg snart..

Run every time


Oktober 2008

Kollar igenom massa gamla bilder och hittade bilden här över. Tog den en kall oktobermorgon när jag var påväg till skolan. Jag var sen men stannade ändå av för att föreviga detta ögonblick, jag hade trots allt bara textillektion. Tänk att jag än idag kommer ihåg det, 3 år senare. 

Idag ska jag fortsätta kolla igenom mina bilder lite och se på massa bra serier och filmer. Ligger nämligen och försöker bli frisk nu så att jag kan fara och jobba på måndagmorgon igen nu efter att ha varit borta två och en halv dag.

Höstmys med plugg

Kvällen spenderades tillsammans med min kusin. Blev en kortare promenad i det underbara höstvädret. Jag älskar verkligen att gå runt och njuta av den kyligare luften och de mörkare vägarna. Det finns nog inget som är lika mysigt. Eller jo, klart det finns, men inget som jag gör nu är mysigare.

Efter att vi gått klart satt vi oss ner och pluggade körteori i lite mer än en timme med lite prat om allt möjligt. Riktigt trevligt och nyttigt att slippa plugga själv.

CSI NY

Jag hatar, verkligen hatar när folk borrar i väggarna. Speciellt när det alltid händer när man ser på någon film eller serie. Som nu, just när jag startat CSI NY för att se några avsnitt så börjas det. Ska försöka ta mig ut på en promenad snart istället för att sitta i mitt rum hela dagen. Men kändes rätt skönt att ta det lugnt nu innan jag påbörjar en helt ny arbetsvecka med jobb 10.00 - 18.00 varje dag.

Nu verkar dem i alla fall låta bli borren så ska passa på att se klart ett avsnitt nu.

One last ride

Hade jobbat klart just innan 18.00 igår och var hemma omkring 19.00. Skönt att få lite mat i magen och sen vila fötterna ett tag. Somnade bara tre till fyra timmar efter att jag kommit innanför dörren. Men herregud så himla roligt jag hade igår! Jag har verkligen hittat det jag vill jobba med resten av mitt liv. I alla fall som det känns i nu-läget. Och jobbet blir ju inte sämre när de man jobbar med är hur gulliga som helst! Nej, helt ärligt så är jag nog i himlen.

Nu har jag gjort en lunchlåda med kalkonsallad och ska börja göra mig klar för avfärd som sker om en timme. Måste även bestämma vilka skor jag ska ha idag. Och vilka kläder. Dags att skynda sig ändå... Rätt skönt att bara behöva fara in till stan, det resulterar i att jag inte behöver byta buss och det sparar lite tid. Skönt som tusan!

Bjuder på en fin bild från min systers telefon.

Hallelujah goat


Drar och jobbar nu. Mig finner ni på DinSko den närmsta framtiden.

Shout it out loud

Har pysslat på i mitt rum idag, vilket inte var det lättaste. Jag som tyckte att jag nyss hade rensat allt men icket. Fanns hur mycket som helst kvar. Men nu har jag i alla fall lite ordning på allt och vet vart jag har de där viktigaste papperna. Har nämligen fortsatt med mitt pärmsorterande. Har en pärm för jobbpapper, en för bankpapper och andra viktiga papper och en sista med räkningar. Hur konstigt känns det inte att behöva betala räkningar?! Helt ärligt så är det något som jag ser fram emot just nu, bara för att man faktiskt känner sig lite vuxen när man gör det.

Tänkte passa på att visa lite bilder från mitt rum nu när det faktiskt ser helt ok ut. Ljus tända, sängen bäddad och golvet fritt från kläder.




Maybelline I Hofteholder

Har iår gjort upp riktlinjer åt mig själv för hösten. Allt för att inte börja må dåligt och gå in i den årliga höstdepressionen.