Det här är brustna hjärtans höst

Trots att jag älskar hösten så är den jobbig. Det är tråkigt att vara ensam, det är jobbigt att frysa och det skulle vara mycket roligare att dela det mysiga med någon. Men helt ärligt, det hade kunnat vara värre och det finns mycket fint att spendera tiden med.

Denna spellista spenderar jag nätterna med och i höst får den ta min kärlek.

UMU

Jag måste ta mig till vårdcentralen någon dag nu. Jag måste kolla upp min hosta ordentligt och verkligen få något konkret svar på varför jag alltid blir sjuk.

Annars då? Lever livet och inser att hösten måste vara bland det bästa som finns! Att ligga i sängen och ha tända ljus är helt underbart. Att sedan läsa igenom vilka utbildningar som finns på UMU är också rätt ok. Måste bestämma mig vilken av tre utbildningar som lockar mest.


Okänt

Är sjuk, less, förbannad och sårad. Vill helst bara kasta något in i väggen eller fara och gymma för att bli av med ilskan. Dock så är inget av alternativen realistiskt för tillfället.


Oh my, apple pie!

Blev extremt sugen på äppelpaj tidigare idag när jag såg på Masterchef, så jag tog saken i egna händer för ett tag sedan och gjorde en! Dock så var jag inte lika duktig som dem och stekte äppelbitarna innan i socker och sånt, men det blev bra ändå enligt mig. Och för att få den där lite sötare smaken så tog jag glass och kolasås till. Hur underbart som helst!


Bitter end

Känner hur alla mina inlägg handlar om att jag ligger i sängen. Men det är typ allt jag gör. Sjukt tråkigt, men sånt är mitt liv när jag är sjuk.

Har i alla fall städat undan för att få plats för mitt nya köksbord som mamma och pappa har köpt åt mig! Nog för att det ska stå i vardagsrummet ett tag, måste få bort det bord som redan står i köket och det är dessvärre fullt i förrådet nu. Men jag överlever!


Skisser blir till tavlor på min vägg

Ligger och skissar lite framför Dear John som går på kanal 5 för tillfället. Dock så är huvudet mer eller mindre tomt så det blir inte mycket på papperet. Men sånt är också rätt skönt. Bara kladda ner saker utan någon som helst tanke bakom dem. Ska försöka göra någon vettig skiss senare som jag kan göra något roligt med.

Annars så har jag fått massa utslag på hela kroppen. Mest troligt av allt jag intagit för att bli frisk. Min kropp har nog fått sig en "allergisk reaktion" då det blivit mycket olika saker. Men, det blir bättre, så lite utslag och att det känns som att jag vill riva upp skinnet får det vara värt.


Alltid min tur

Ligger fortfarande halvdöd i min säng efter att ha blivit sjuk igen. Men är på bättringsväg och hoppas verkligen på att jag får vara frisk sen. Det finns inget värre än att ligga ensam och sjuk i en lägenhet.

Men med hjälp av alla mina hjälpmedel har jag nu börjat få tillbaka orken och är feberfri. Det enda problem nu är hostan och halsen. Kan inte riktigt prata. Låter som jag vet inte vad. Men jag hoppas att det ordnar sig snart också!


Livet

Ska när som helst börja röra mig hemåt efter att ha varit hos mor och far och ätit upp deras mat. De blev lax med ett täcke av västerbottenost! Hur underbart som helst.

Hr även hunnit med en tur på Expo idag. Köpte en bricka att ha ljusen på, ett lakan och några fler ljus. Perfekt! Så nu när jag kommer hem ska jag ta och diska undan lite och tvärt plocka ihop lite saker.
Sedan ska jag göra te i min nya tekanna, tända ljud och se på Sons of Anarchy. Köpte nämligen tre säsonger igår!!!