Can't hurt

Varför händer allt nästa helg? Jag har helt ärligt ingen idé på aktivitet till imorgonkväll eller resterande del av veckan, förutom en utflykt till backen på lördag-dag.
Ska i alla fall bli roligt med inflyttningsfest för Love nästa vecka! Lillpojken har blivit stor och skaffat eget boende!

All of these problems, they're all in your head

Från och med inatt lär jag mer eller mindre förflytta mina tankar och ord till min hemsida. Så från och med då får ni kolla in på rebeckadjerf.se för att läsa.

Love

"Let me tell you something, ok? Where I'm from, having a dream doesn't make you smart. Knowing it won't come true... that does."

You give yourself away

Okej, inatt kände jag att jag var fjantig som inte tänkte sova så jag tänkte, varför ska jag offra min sömn på grund av lite konstigheter. Så någon gång efter 3 somnade jag. Men sömnen blev inte långvarig för strax före klockan var 4 vaknade jag. Jag vaknade av att jag drömde att jag blev skjuten i huvudet. Inte nog med det så innebar det tydligen att jag fick världens jobbigaste huvudvärk. Först nu, 12 timmar efter ipren och flera liter vatten, orkar jag sitta framför datorn.

Jag önskade att någon hade skjutit mig i huvudet på riktigt när jag vaknade om ni inte förstod det.

End of all hope

Jag har inte mycket att göra idag märker jag. Ett flertal inlägg och inget har handlat om något vettigt. Och det här är väl inget undantag. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte sova på nätterna längre. Möjligen efter skolan eller på dagar, men inte på nätterna. Så frågan är ju vad jag ska underhålla mig med nu. Har sett klart alla serier nu typ. Ska väl börja om på någon utav dem.

Dock så kan jag tänka mig ändra på det om det är någon som vill vara min sovvän. Det är nämligen enda sättet för mig att få min nattsömn. Let me know if you find it interesting.

Stand up and shout

-Nämen jag gillar Umeå som stad bortsett från vinterklimatet.
-Jag tror inte ens att jag gillar umeå som stad.
-Men du är en tonårstjej med identitetskris som fortfarande går gymnasiet, du ska inte gilla din stad

Hela helgen har människor fått mig att känna mig liten. Hur kan detta vara möjligt?

Hello, hello, hello, how low?

Är det bara jag eller låter killen i spotify-reklamerna på just spotify lite halv-drunk?

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig

Helt ärligt, jag har aldrig varit med om att CokaCola varit såhär gott som det är i detta nu. Och inte har jag gjort något speciellt för att det ska bli så. Kanske hade jag en dröm som visade på motsatsen? Man vet aldrig.

Jag måste nästan ta och städa mitt rum har jag kommit fram till. Skaffa ett kylskåp och en diskmaskin. Sen är allt bra. Eller så kanske jag bara borde flytta. Lär dock bli svårt tills det att jag har ett heltidsjobb. Någon som har ett över till en fin flicka?


Open my eyes

Jag har i alla fall fått prata av mig med My ett tag och blivit ett par hörlurar rikare. Underbart. Andra saker, mindre underbara desto mer man tänker efter. Men vad gör det om hundra år?

Nu är det dags att börja fundera på klädsel för ikväll. Snyggt och varm samtidigt, och gärna funktionellt. Det här lär ju inte sluta allt för bra! Men aja, det blir party ikväll med Victoria och några fler då för fulla muggar. Eller något i den stilen!

Save tonight

Som jag sa så blev det en tur till Victor igår för att träffa massa trevligt folk. Dock så slutade kvällen relativt tidigt där för mig. Redan halv11 var jag less så fick mig sjukts hemåt. Jag han bara in genom dörren innan jag for ut genom den igen och är ganska precis nyss hemkommen. Passade på att ta en tur förbi ICA för att köpa en CokaCola också.

Nu väntar jag bara på att My ska vakna någon gång för att sedan dra in till stan för att möta upp henne. Tänk, hon sov när jag ringde henne halv12 imorse. Inte okej. Något annat det blir idag är nya hörlurar. Äntligen ungefär.

vi ställer frågor och jag är trött på mina svar men du finns i mina drömmar när jag sover

Jag funderar på vad kvällen ska få erbjuda. Kanske en tripp till Öbacka. Det lutar mot det. Hos Victor är det alltid trevligt att vara. Och vad finns det annars att göra?

Jag måste i alla fall ut. Så enkelt är det. Jag kan verkligen inte sitta hemma en fredagkväll. Ingen aning om varför, men så är det bara. Dags att börja fundera på nästa sak nu. tre punkt fem eller ej?

You saw the best it was in me

Jag är rätt taggad på att fara till skolan idag faktiskt. Ska testa kläder inför modevisningen jag ska gå som modell på. Känns faktiskt riktigt roligt, men jag börjar bli en aning nervös. Så jag ska väl försöka pallra mig upp ur min varma stora säng och dra på mig något och äta en ordentlig frukost. Drar iväg och simmar ett tag efter skolan också för att bättra på min träningsverk.

Även fast min träningsverk helt ärligt dödar mig så blir det att simma idag och hela helgen. Gissar på att jag kommer ligga hemma hela den tiden och tycka synd om mig själv. Även fast jag är rätt glad att jag tagit tag i mitt liv. Äntligen.

Ain't no sunshine

Jag önskar att jag hade en kamera inbyggd i datorn. Allting skulle vara så mycket roligare då. Hade jag haft det skulle jag ta hundra bilder på mig själv när jag ser ut som någonting helt annat än mig själv. Men nu har jag inte det. Och inte har jag en vanlig kamera heller. Men livet går vidare ändå!

Egentligen så hade jag tänkt skryta med att jag har simmat 45 minuter igår och 45 minuter idag. Vilket resulterar i en nådig träningsvärk. Jag kan knappt ta ner ett glas för att dricka vatten.

Nystart

Jag känner mig så extremt duktig nu. Rensat bort de där onödiga inläggen som låg här och skräpade nyss.

Istället för att lägga upp en bild om dagen så tänkte jag nu berätta att jag simmar en gång om dagen! I alla fall den närmsta veckan. Efter att jag har simmat en gång om dagen så ska jag gymma en gång om dagen och ta några pass under samma tid. Försöker nu få med mig min kusin då hon pratat om att börja träna. Perfekt läge för mig!
Som jag har hört andra säga; nytt år, ny start. Jag startar upp ett helt nytt liv. Nya tankesätt, ny motivation, förbättrade studier, förhoppningsvis nytt jobb. Helt enkelt en ny Rebecka.