Relive it


Har skrapat ihop ett litet collage med några få av alla de serier jag just nu följer. Jag tror att jag ser mer serier än många andra, tyvärr. Jag borde egentligen skaffa mig ett liv istället. Ska snart köpa mig ett gymkort, eller ja, om en månad, så då blir det andra bullar!

Last song

Sista dagen på praktiken är nu klar och det firar jag med lättsaltade chips och chili cheese dodles. Verkligen inte helt fel. Trots att jag skulle vara duktig och börja äta onyttigt enbart på helger. Kan ju berätta att det inte gått så bra. Men ska man fira så ska man göra det ordentligt!

Nu ska jag se lite avsnitt från olika serier som jag inte hunnit se. Perfekt avslut på dagen.

Don't you remember

Igårkväll bakade jag en chokladtårta som idag ska få följa med mig till DinSko. Ville bjuda på något lite gott nu när det är min sista praktikdag där. Dock så såg äggen väldigt små ut när jag bakade så nu håller jag alla tummar och tår för att den blev bra.

Så nu, iväg mot sista praktikdagen och på måndag har jag första jobbpasset!

16 saker ni kanske inte visste om mig

- Ibland när det är kallt ute slår mitt hjärta ett slag lite långsammare och konstigare än vanligt. Nästan så att det hoppar över ett slag för att det tar så lång tid med det förra.

- Jag är jätterädd för vatten och har varit det så länge jag kommer ihåg. Jag badar helst inte på sommaren utan ligger på stranden ensam hellre. Trots det så är två av mina största önskningar att kunna surfa och dyka. Det ser så himla underbart ut.

- Jag skulle vilja sitta i en bar och beställa in wiskey efter wiskey tills alla känslor inte är lika påtagliga, och sedan säga precis det som faller mig in, så som dem gör i filmer. Måste dock börja dricka wiskey först.

- Jag är rädd för väldigt många olika saker. Till exempel mörker, höjder och sprutor. Men min största rädsla är kärleken.

- Jag tycker verkligen inte om min kropp. Hur många komplex jag har ska vi inte ens gå in på.

- Jag är inte rädd för konflikter. Jag ser hellre att någon hatar mig för att jag yttrat mina åsikter än att de tycker om mig för att jag är för feg för att säga något. Jag har förlorat många efter att jag sagt vad jag tyckt, men jag står för det och inser i de fallen vilka som är villiga att lyssna och ta till sig, och vilka som inte är det.

- Jag anser att en riktig vän är en person som säger åt en när de tycker att man gör fel. Ibland är det vad som behövs för att man ska inse att man gör något galet.

- Jag har bara ångrat en enda sak i mitt liv. Det var att jag förlorade min bästa vän för många, många år sedan och var för stolt för att göra något åt det.

- Jag har bilder på snygga tjejer sparade lite här och var bara för att jag är avundsjuk och gärna var lika snygg själv.

- Om jag hade pengar skulle jag haft en annan stil på kläder, skor och allt som hör till. Dock så vill jag inte bara ha lite av den stil jag tycker om så då låter jag bli det helt tills jag kan göra det fullt ut.

- Jag börjar alltid städa när jag håller på att bli sjuk. Det är som att jag gör allt som finns att göra, bara för att slippa sitta still och känna att jag har feber.

- Jag kan inte spara pengar. Det är helt omöjligt. Det finns alltid någonting som jag vill ha eller böhöver.

- Jag lyssnar på den mesta musik men om jag får välja lyssnar jag helst på gammal rock. Elvis Presley, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis är stora favoriter.

- Jag tror fullt på andar, spöken och liknande och det gör mig livrädd. Trots det så ser jag alltid på till exempel Hemsökta hus, Det okända, Ghost Hunters och liknande program.

- Jag kan inte se på skräckfilmer själv. Knappt så att jag kan se med någon. Slutar med att jag har mardrömmar i månader efteråt.

- Jag sover väldigt dåligt om nätterna. Bara vetskapen om att jag är ensam gör att jag ligger och vrider och vänder mig i timmar innan jag till sist somnar. Dock så vaknar jag minst två gånger under nätterna. Om jag däremot vet att jag har någon i samma rum kan jag sova hur länge som helst och hur bra som helst.

Got to run

Jag tror inte att jag varit så trött som jag var igår och idag på länge. Försov mig till och med imorse, vilket inte var så bra. Imorgon får jag i alla fall en liten sovmorgon då jag ska vara på Ålidhem 11.00 för att fara mot jobbet en timme senare. Får väl se om jag hittar någon bra parkeringsplats inne i stan sen som inte är allt för dyr i 6 timmar.

Nu funderar jag på att ta mig en saffransbulle och sen sova lite, och så lär det bli.

If I had chosen different then I wouldn't have met you.


Idag köpte jag världens finaste grej inne på Expo tillsammans med mor min när vi kollade på inredning, tallrikar, glas och annat fint till mig. Ett rivgärn, i storlek av en tändsticksask.

Love is the greatest weakness

Igår spenderades morgonen, förmiddagen och eftermiddagen i Lycksele. Fick med mig tre stycken tavlor hem och har en fjärde beställd som min faster skulle köpa åt mig. Behövs verkligen massa fina tavor på alla väggar för att man inte ska bli så uttråkad hemma.

Detta är alltså de tavlor som nu står på mitt golv och väntar på att hängas upp.

Plan B

Helgen är redan planerad, och jag som inte brukar planera saker. Redan imorgon klockan 9 börjar allt med ärenden innan jag börjar jobba en timme senare. Slutar gör jag inte fören vid 18.00 så det är först då det blir lite lugnt, trodde jag. Hem, äta och sen aggera fyllechaufför.

Lördag morgon, eller rättare sagt, just när sömnen brukar infinna sig efter en trevlig kväll ute så ska jag ännu en gång sätta mig i bilen för att ta mig till Lycksele för namngivningscermoni.

Tur som det är så blir vi bara där över dagen, för söndagen är uppbokad för Expo och massa andra små trevliga affärer där inredning, porslin och annat bra-att-ha finns. Ska bland annat kolla om tavlor att hänga upp på de där extremt tråkiga väggarna.

Så nu kallar sängen för att jag ska orka med restkommande dagar.

Hand over the moonstone

Såna här kvällar är jag så glad att bilen är uppfunnen. Fick ett enormt, och nu menar jag verkligen ENORMT, sug efter chips. Och det jobbiga var att ICA här var stängt, förstår ni vilken jobbig situation? Men nu ligger jag i min säng med mina chips och ser på The Vampire Diaries. Perfekt kväll!



Tell us what she want

Avslutar helgen och förkylningen(?) med att se The Vampire Diaries. Har tänt mitt vaniljljus så hela mitt rum luktar godis. Vilket är lite jobbigt med tanke på att jag är världens största godisgris och just nu håller jag på att dra ner på allt sådant. Perfekt nu innan jul...

Get down


Dagens inspiration från weheartit. Och av bilderna att dömma så är det vinter som står på min önskelista. Så tummarna hålls för att snöflingorna snart börjar falla och stannar ett tag.

I'm standing right here


Kvällen spenderades i Hössjö med Anna och bestod av gott att äta och dricka och en del av första säsongen av One Tree Hill, så underbart. Att man inte ser den serien oftare, det är skamligt. Har bara en fin mobilbild från kvällen så den får åka upp här bara för att jag är less på dessa bildlösa inlägg.

Waiting for my man


Medan kroppen fortfarande är lite trött och sjuk så passar jag på att lyssna igenom lite av all den musik som jag har på datorn, hittade nämligen mycket bra nu när jag skulle göra skivorna till bilen. Dock så ska jag snart byta ut musiken mot ännu mer avsnitt av The Vampire Diaries. Jag hade verkligen helt glömt hur bra första säsongen var!

Unpleasantville

Att ligga i sängen och se avsnitt efter avsnitt av första säsongen av The Vampire Diaries är verkligen inte helt fel. Mellan avsnitten håller jag på att få ihop en eller två CD-skivor med lite blandade låtar för att ha i bilen. Jag hatar verkligen att köra utan bra musik.

Perfekt för att fördriva tiden imorgon då sängen är det ställe som jag kommer spendera mycket tid i. Enda gångerna jag lämnar sängen är för att få i mig vätska och ipren/alvedon.

What ever happened to truth

Det känns fel att jag mår så otroligt bra medan mina nära och kära kämpar som bara den för att ta sig genom dagen på ett så enkelt sätt som möjligt. Allt går bra nu. Och det kommer jag få sota för i helgen, då jag egentligen behöver min tur som mest.

Bra att ha


På tiden nu att det börjar falla små vita flingor. Är less på höstens blöta väder som ger en förkylningar och feber tio gånger om. Det var väl allt jag tänkte säga nu.

All shook up

Mitt i allt tråkigt och jobbigt (tankarna går till dig Rebecca!!!!!) så har dagen, och egentligen gårdagen också, varit riktigt bra för min del. Nästan allt har gått enligt mina planer. Tror att det var min promenad i morse som gjorde att allt kändes så underbart.

Idag hade jag även min första stängning som gick hur bra som helst kändes det som, så det var ju inte helt fel att få testa på det innan jag har stängningar sen. Och på tal om jobb, jag har verkligen ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig på personalfesten i helgen. Lär sluta som vanligt med jeans och en t-shirt.

Paint it black

Jag känner att jag nästan måste berätta om mitt beroende. Jag älskar ljus, det är bland det finaste som finns. Och inte nog med att det är fint, det är mysigt också och det värmer ett fruset hjärta! Hela lägenheten kommer vara dränkt i ljus snart. Ser jag fina ljus kan jag inte låta bli att köpa ett eller flera. Det går bara inte.

Surrender

Sitter på golvet framför min dator nu. Jag önskar att jag hade ett skrivbort och en datorstol men det är lite för dyrt just nu. Måste prioritera annat. Imorgon börjar en ny arbetsvecka och på lördag har vi personalfest. Så denna vecka ska nog gå rätt snabbt, nog för att alla veckor har gjort det sedan jag började på DinSko. Helt underbart att hitta något ställe som man trivs så grymt bra på. Håller bara tummarna för fler pass!

Nu ska jag mysa som vanligt och lägga mig och läsa Safe Haven av Nicholas Sparks. Höga förväntningar har jag efter att ha läst alla andra underbara böcker han skrivit.

I mina fantasier, för det är precis vad det är, är allt rätt.

I mina vildaste fantasier är allt perfekt. Ingenting är fel eller kommer att bli fel. Ingen är sjuk, varken jag eller mina nära och kära. Ingen har det på något sätt dåligt. Jag har de bästa av bästa vänner. Jag gör det som varit tänkt sedan första början, jag lever.

Det finns inte någon som jag inte kommer överens med och inte heller någon som jag stör mig det minsta lilla på. Mitt i allt har jag den finaste grabben man kan tänka sig. Han levererar om och om och om igen. Aldrig några konstigheter. Livet är enkelt och allt fungerar.

Att ha en lägenhet precis där jag vill ha den och ha den inredd på precis det sätt jag vill ha den inredd på är inget konstigt. Inte heller är det konstigt att köra den bil jag vill köra.

I mina fantasier, för det är precis vad det är, är allt rätt.


Att lyfta på ögonlocken känns som att svika sig själv. Verkligheten blir genast så nära inpå och ingenting stämmer längre överens med de tankar som nyss snurrade i huvudet. Sjukdomar och svek blir genast på fulaste allvar. Livet fungerar inte på det sätt man tänkt sig och det är så många man inte tål att se.

Det finns ingen person som håller om en och ingen som får en att känna sig levande igen. Inte heller kan man leva där man vill och som man vill. Tankar på ekonomi och hälsa måste alltid prioriteras.

I verklighetens ögonblick blir allting så påtagligt.

Bedtime

Har myst ner mig under täcket nu och ska precis börja se på The curious case of Benjamin Button, missade den igår när den gick på TV så tänkte passa på att se den nu. Rätt skönt att bara ta det lugnt och varva ner nu innan jobbveckan återigen börjar.

Pappa kom förövrigt hem från Dublin idag. U2 och J.Lo var där så lite avundsjuk är jag ju. Men som tur var hade han i alla fall köpt med sig lite godis hem. Så jag får väl vara lite glad i alla fall.

Glad you came

Fick mina vantar klara igårkväll, trots att jag fick börja om 2 gånger. Så nu äger jag ett par vantar igen. Ett par som faktiskt är mina och inte min mors. Känns rätt bra måste jag säga.

Sometimes it hurts instead

Sitter och äter världens godaste frukost nu enligt mig. Tropisk juice med fruktkött och mackor med guacamole på. Så himla gott. Det är det bästa med tacos, det blir alltid över lite av det enda goda, vilket resulterar i väldigt goda mackor dagen efter.

That's the way it is

Nådigt less är jag. Efter att ha stickat nästan en hel vante insåg jag att den var på tok för stor. Så nu sitter jag och ska påbörja ett nytt försök efter att ha ätit både middag och en del godis. Får hålla tummerna för att jag gör rätt denna gång.

Har för övrigt lagt på en ansiktsmask nu också och ska väl snart ta och ta bort den.

Lördagspyssel

Sitter i mitt rum och myser såhär på lördagseftermiddagen. Jag har tänt ljus för att höja mysfaktorn och kollar igenom det nya nummret av ELLE Interiör. Så underbar tidning! Har även just påbörjat stickningen av min lovikavante. Att ta sig tid till detta är för mig riktigt avkopplande så nu har jag funderat lite och bestämt mig för att köpa mer garn och börja sticka mer.

Har mina ölbrillor på.

Då är det bara att börja göra sig klar inför kvällen. Blir utgång med min kusin efter många om och men. Jag är egentligen inte så speciellt sugen på att fara ut men kan väl vara skönt att träffa människor. Får helt enkelt hoppas på det bästa. Så nu, in i duschen och på med kläder och dylikt.