Good girls go bad

Har just speedpackat min väska och drar mig snart mot busstationen för att lämna Umeå i några dagar. Rätt skönt måste jag säga. Det bär av till Blåviksjön, en bit utanför Lycksele och min resekompis är Linnea. Det är hennes stuga som väntar på oss. Där blir det att skratta åt henne när hon ska jobba, antar att även jag kommer att hjälpa till lite. Bara för att vara snäll alltså. Fast, jag snäll? Nja det trodde vi inte riktigt på.

Down

Snapsen tar vi, varan har vi, Svensk är denna sed. Nubben den krabaten, sätter piff på maten. Skål goa vänner.
Äter just nu frukost/lunch även fast jag varit vaken sedan halv nio imorse. Helt okej ändå. Har just börjat göra mig klar inför kvällen också. Om ungefär en timme bär det av till Linnea där vi ska äta god middag och njuta av trevligt sällskap.
Har packat allt förutom det som ska grillas tror jag, så det som saknas just nu är sminket. Funderar faktiskt på att göra både Linnea och Carro glada genom att överraska dem och faktiskt ha smink ikväll. Inte ofta jag har mer än maskara. Så det är väl kanske bäst att pallra sig från datorn nu då. Ha en trevlig kväll allihopen!

Hur kunde hon?

För sisådär två timmar sedan köpte jag mig en bok. Boken heter "Hur kunde hon?" och är bland det hemskaste jag läst samtidigt som den är så fruktansvärt bra. Det är en sann berättelse om en tjej som blir utsatt för sexuella övergrepp och det hela börjar när hon var ynka fem år gammal.

Jag har svårt för att inte bli förbannad och ledsen när jag läser boken men jag kan inte lägga ifrån mig den. Har läst en femtedel nu och ska fortsätta läsa ett tag till. Vi får väl se om det finns några sidor kvar att läsa imorgon.

I guess only time can tell

Det känns skönt att vara 91% klar med min application. Dock så har jag det jobbigaste kvar. Men sånt är livet. Men jag har ett enormt problem. Ska jag fara eller inte? Ska jag stanna här och hoppas att allt löser sig med jobb och bostad? Ska jag hoppas på att lära känna dig och att du blir min och att kontakter som jag tappat återkommer? Jag vet att många saker blir omöjliga om jag lämnar Umeå för 1år.

Jag har en extrem beslutsångest och det lär ta dagar och veckor att komma fram till ett beslut. När det väl är fattat kommer jag fråga mig själv om och om igen om jag valt rätt. Jag kommer börja tvivla på mig själv.

Fast cars

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Nej 
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja
Kysst en kompis: Ja

BLANDAT:

Vill du ändra ditt namn: Nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Minns inte.
Vilken tid vaknade du idag: 11.29
Vad gjorde du igår runt midnatt: Lyssnade på musik med min kusin och Sebastian. 
Någonting som du längtar till: Att flytta hemifrån.
Senaste gången du träffade din pappa: ca 7 minuter sedan.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Ensamheten.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jajemen
Vad gör dig irriterad just nu: För mycket
Vad gillar du gällande dig själv: För lite

DIN FÖRSTA:

Operation: Ingen
Piercing: Öronen
Tatuering: Ingen, snart revbenen
Bästa vän: Minns inte 
Sport: Fotboll
Husdjur: Katt och hund, eget; katt.
Vaccination du minns: Bra fråga.
Förälskelse: Riktiga? Erik tror jag.
Alkohol du drack: Vodka

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Kramar
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Romantisk
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar


We could have fallin' in love

Håller på att somna ihjäl mig, kan man säga så? Klart man kan. Jag håller i alla fall på att göra det. Ska försöka piggna till lite men till vilken nytta? Finns inte speciellt mycket att göra ikväll så lika bra att bara slappa framför en film med chips och dip. Dock så känns det som att jag har sett alla bra filmer, det är ju lite illa.

Funderar förövrigt på att beställa hem massa saker. Ska sätta mig och kolla på lite hemsidor nu.

Aldrig, aldrig

Har väldigt länge skjutit upp att gå på stan och kolla på kläder. Jag hatar verkligen att kolla på sånt. Känna bara jobbigt och jävligt, men nu är det ett måste. Så jag ska ta och dra mig in mot staden med Victoria snart. Tur att hon i alla fall älskar att kolla runt så jag har någon med mig som kollar lite åt mig. Måste införskaffa mig ett par jobbskor.. Och lite nya kläder. Jag är helt ärligt när jag säger att jag inte köpt kläder på minst 6 månader.

Kvällen kommer att ordna sig

Har just gjort klart alla smörgåstårtor och vanliga tårtor inför att släkten kommer. Ska bli fikande och firande. Inte helt fel alls. Ska nu passa på att bädda sängen innan alla kommer, kändes lite trevligare att kolla in i mitt rum då.

Studenten 2011


Sjung om studentens lyckliga dag

Hade världens bästa dag igår! Ska vakna till nu, försöka sluta vara bakis och eventuellt äta något. Bilder kommer senare idag om jag känner att jag orkar!

Follow me and everything is alright!

Nu taggar vi till. Om sju timmar ska jag upp och hoppa, fixa lite frukost att ta med mig och packa alkoholen. För om åtta timmar ska jag infinna mig hos Julia. Har nog aldrig sett fram emot att kliva ur sängen så mycket som nu och bara för det så är jag riktigt jävla pigg.

TONIGHT I'M FUCKING YOU

Har just klivit ur duschen efter en dag med fix av flak och uppblåsande av ballonger, en tur på stan med Emelie och Matilda och massa annat. Redan om någon timme ska jag sätta mig och fixa håret till imorgon. Det lär inte hinnas med innan jag ska fara annars. Klockan 06.00 ska jag vara på Dragonfältet hemma hos Julia där vi börjar vår studentdag! Fortsätter med frukost på skolan, utspringning, flakåk, musik, möte, middag med klassen, ev. utgång på 5ive, O'learys och Taket och annars en tur till Nydala.

Känner på mig att dagen kommer att bli grymt rolig! Taggar till med denna spellista och denna spelas imorgon!

I just wanna lay in my bed

Är vaken men inte fasen är jag pigg inte. Kan inte komma på sistt jag var vaken den här tiden. Och nu frivilligt dessutom. Eller så mycket frivilligt är det kanske inte. Mer idioti från min sida.

Nu måste jag försöka trycka i mig något att äta och sedan cyklar jag till Trafikskolan Öst på Stan och sedan vidare till Nolia för att se Slaget om Midgård tillsammans med Frida. Måste även leta fram mitt rosa linne för att matcha henne.

Vi som skrattade nyss

Var dum nog att boka en körlektion nyss. Lite impuls sådär. Klockan 08.15 på morgonen, imorgon. Jag som inte ens vet vad som är fram och bak på bilen nästan! Detta kommer fasen inte sluta bra!

Så 08.15 imorgon infinner jag mig på Trafiskskolan Öst på Stan för min första körlektion. Jag hoppas att ni alla lever efter att jag är klar. Men utgång sker på egen risk!

Right here, right now

Jag vet inte om jag vågar säga detta men jag tror att jag är på bättringsväg. Det känns i alla fall bättre. Dock så får jag väldigt hög feber när det inte regnar på grund av allt pollen. Så jag lär snart ångra att jag skrev att jag är på bättringsväg.

Jag funderar i övrigt hur allt blir på torsdag. Överväger att låta bli all alkoholhaltig dryck eftersom jag varit/är så dålig just nu. Men det känns väldigt tråkigt att missa sista tillfället att ta en cider med klassen. Dock är det väl kanske smartast att lyssna på kroppen och se till att bli frisk först.

Lika hopplöst förälskad

Jag vet inte riktigt vad som flög i mig idag, men jag har tagit tag i att börja städa mitt rum och gjorde en jättegod frukost. Att jag ens gjorde frukost är en stor bedrift! Ett glas tropiskjuice, mackor med gurka, vattenmelonbitar(som för övrigt är den enda melon jag tål...) och avokado. Helt underbart. Jag har njutit av varje tugga och nu är jag mätt och belåten. Så nu återgår jag till städningen!

Det kanske finns någon anledning

Ligger i sängen och ser på Skilda världar. Älskar verkligen den serien. Håller på att försöka bli frisk nu inför studenten så jag känner att sängen är en bra plats att vara på. Väntar även på Victor och Niclas som skulle komma förbi. Hoppas bara att dem gör det nu.

Dansar aldrig nykter

Ligger hemma och är sjuk för femte eller sjätte veckan i rad nu. Känns kanonkul.  Och inte är jag på bättringsväg heller, nej nu är allt värre igen. Ungefär som när skiten började förra gången just efter att allt börjat bli bra. 39 grader feber, ingen röst, lock för öronen, snorig som en treåring. Nej sjukt mig.

Bal 2011


Q

Visste du att den som framstår som mycket stark, ofta är den som är känsligast ? Visste du att den som lägger all sin tid på att ......ta hand om andra, kan vara den som behöver pysslas om ? Visste du att bland de svåraste meningarna i världen tillhör "Hjälp mig !"?

Gin and juice

Ska redan nu börja göra mig klar inför morgondagens bal. Eller ja, ska gå och lägga mig i badkaret och njuta lite mer men lät roligare om jag skulle börja göra mig klar. Imorgon klockan 17.00 börjar i alla fall balen så det blir till att sätta sig på bussen till Linnea redan vid 13.00 för att hinna klart med allt!

Känner även hur allt flyter på. Idag var första dagen i skolan på ca 2 veckor och allt som gjordes var att lämna igen böcker. Annars så blir det en snabbtur förbi skolan nästa onsdag för att ta med allt annat från skåpet, annars ingen vistelse i skolan fören studenten! Tagga!

The Lazy song

Med allergitableter och nässpray inom mitt system och med shorts och linne utanpå drar jag mig mot skolan. Idag lämnas alla böcker igen och livet efter 12 år i skolan börjar. Det här känns jävligt bra!

Follow me

Att vakna utvilad är inget jag gör ofta, men idag hände det! Perfekt att vara utvilad nu innan Balen. Jag ska ta mig en prommenad till biblioteket idag faktiskt. Skaffa nytt lånekort och låna någon bok som jag kan ha under sommaren. Eller några böcker.

Först blir det i alla fall att laga någon god frukost, skriva handelslista och sedan gå ut och införskaffa det som skrivs ned medan jag ändå ska till biblioteket. Bra plan.

Vågorna gungar mig, under bar himmel seglar jag

Nu håller vi alla både tummar och tår för mig tycker jag! Kan eventuellt bocka av en av mina drömmar inom en snar framtid. Bara 4 stycken kvar då, och det bästa är att jag skulle kunna bocka av 2 till om jag har tur nu!
Nu ska jag i alla fall snart köra till Vännäs och hämta min syster och hennes vän och sedan kanske det blir att träffa Linnea ikväll. Låter faktiskt rikigt bra!

Take on me

Idag är en jobbig dag. Jag borde städa och massa sådant men har ingen ork i kroppen. Ingen lust till att göra något heller. Kanske dags att rycka upp sig inför kvällen. Förfest på Umedalen och utgång efter det. Erkänn, det låter ju roligt, så varför kan jag inte bara tagga till?

Var i alla fall nyss ute och övningskörde. Går faktiskt riktigt bra för mig. Har totalt kört 7 gånger i mitt liv och jag har redan parkerat och kört om bilar. Helt ok alltså. Nej nu blir det inget mer skrivet, nu blir det duschen och sen städning av rummet. Eller kanske tvärtom.

You make me


Du får göra som du vill

Är så himla skönt att mer eller mindre ha lov nu. Om man räknar bort 4 dagar i skolan så har jag faktiskt lov tills studenten! Annars så har jag i alla fall långhelg. 6 dagar(Ja, 6 dagar, jag börjar på onsdagen) ledigt säger jag inte nejtack till. Så det så.

Nu väntar jag på ett sms och sedan bär det av bort från lägenheten. Snacka skit, se på fotboll och eventuellt en tur förbi Vita Björn står på kvällens agenda. Kan inte klaga.
.
Det ser för övrigt ut som att jag blir med bil i helgen, så då blir det till att övningsköra så långt timmarna bara räcker! Nu jävlar ska körkortet fixas, i höst är det jag som ska sitta vid ratten och inte i passagerarsätet!