Holy diver

Så himla skönt! Ser ut som att jag lämnar Sverige i Oktober.

Tänk om du var jag

Är jättenervös nu och jag hoppas verkligen att nervositeten försvinner innan imorgon klockan 14.00. Annars kommer det här gå käpprätt åt h-vetet. Håller tummarna och vill att det ska gå bra. Skulle det göra det så säger jag snart hejdå till allt och alla!

Så har någon ett förslag på hur man tar bort nervositeten så tveka inte utan berätta!

Boom, boom, boom, boom!

Idag hade jag mitt fjärde besök på sjukhuset sedan 20 juli. Och har ytterligare ett inplanerat. Känns inte som att jag gör annat än att ränna där men jag hoppas på att det snart visas i knäet att det inte varit i onödan. Har i alla fall fått massa rehabiliteringsövningar som ska göras dagligen.

Annars så har jag fått tid hos Lernia för att försöka hitta något jobb som passar mig. Inte helt fel, så jag hoppas på det bästa. Det känns verkligen som att jag vuxit och blivit 5 år äldre sedan jag tog studenten. Har gjort så mycket som jag annars inte skulle tänkt på att göra. Till exempel sjukskrivit mig, skrivit in mig på olika saker, bokat egna tider för undersökningar och liknande. Jag har även köpt "kontorssaker" och kollar dagligen på inredningssaker och möbler till den dagen jag flyttar hemifrån. Normalt? Jag skulle nog säga ja där.

Allting kommer bli bra till slut

Är så less på att alltid bli sjuk. Igår var jag riktigt kaxig när jag pratade med Mattias och sa att det minsan var länge sedan jag var sjuk då han låg i 39 graders feber. Idag fick jag äta upp det. Har mått dåligt hela dagen och inte haft någon ork alls i kroppen. Det mest anstängande jag gjorde innan alla kom hem från jobben och skolan var att starta ugnen för att stoppa in 2 frysta bröd. Höll dock på att bränna dem.
.
Ligger i min otroligt sköna säng nu i alla fall och tar hand om mig själv genom att gosa med chips-påsen och en flaska cocacola zero. Det är min nya kärlek.
.
För övrigt så har jag väldigt ont i mitt högra öga, varför? Ingen aning. Vaknade och hade bara ont. Eller ont och ont, det svider som fast samtidigt inte. Och bara längst in. Inte på den yttre delen. Någon läkare som läser detta?
.
Plannerar i alla fall lite av min framtid för tillfället. Allt verkar gå rätt bra nu. Kallelse till det ena och det andra, anmälningar gjorda, antagningar och förberedelser. Ja, ser faktiskt ut som att mitt liv flyter på rätt bra!

River flows in you

Gissa om jag känner mig snäll idag. Min syster skulle på stan för att köpa saker iför skolstarten och hösten och jag följde med som smakråd och ekonom. Hon har en talang för att köpa väldigt onödiga saker annars. Så hem kom hon med en hel del bra-att-ha saker och jag fick mig en tröja. Inte helt fel.

Nu sitter färgen i hennes hår och snart åker hårsaxen fram för att ta bort några centimetrar av hennes väldigt slitna hår. Rätt mysigt med lite syskontid ibland!

You know

Jag har aldrig i hela mitt liv varit så besviken på någon som jag är på dig. Jag har aldrig trott att en människa skulle kunna vara lika egoistisk och nedlåtande som du. Helt ärligt, jag förtjänar något så jävla mycket bättre. Och det gör många andra också ska du veta. Idag sa jag allt som jag velat säga dig under en längre tid och du ursäktar dig med att det hänt en gång, eller att du faktiskt ställt upp tusentals gånger och att det är orättvist och att jag är en idiot som väljer att faktiskt ta upp saker med dig. Och inte nog med det, du säger att jag inte kan ta kritiken du ger mig när det i själva verket är du som drar upp allt efter att jag sagt att jag inte vill gå på bio med dig och din pojkvän. Speciellt inte när han sett filmen och du lovat att se den med mig.

Tack för din så kallade vänskap.

Nothing I can say

Hade jättetrevligt igårkväll och hoppas att Frida och de andra också hade det. Kvällen började på Socialize och avslutades på O'learys. Det är allt jag orkar säga. Men tack Frida, Oscar och Felicia i alla fall för en riktigt trevlig kväll!
Nu ska jag ta och städa mitt bombnedslag till rum och sedan kanske ta tag i lite fler "vuxensaker" så som städa och jobbsökande. Eventuellt lite körkortsteori. Vi får väl se.

He's a man

Sitter nu i min säng efter att ha gjort det läskigaste jag kunnat göra denna sommar. Håller alla tummar och tår nu. Förutom det så ska jag snart ta och göra mig klar för att fara in till staden för att fira Frida. Hoppas på en perfekt kväll!

Bjuder även på ett fint citat ur filmen Monster-in-law: He's a man that's the problem. The only time they think straight is when they have an erection and that's usually pointed right at the crappiest women.

Lovely

Imorgon gäller det. Hela dagen är redan planerad och jag ser fram emot allt. Till och med sjukhusvistelsen. Även fast den är 07.30 och jag vet att jag som tidigast kommer därifrån klockan 09.00. Efter det ska jag hem och städa klart innan jag gör mig klar för att rulla mot Strömpilen där jag hoppas på att allt går vägen.

På kvällen ska Frida firas på sin dag och jag tror inte att det blir en dålig kväll. Nu ska jag dock starta en film för att lägga mig och sova tidigt så att jag har ork till allt imorgon. Önska mig lycka till!
En oduschad och väldigt trött version av mig när jag följde med Linnea till hennes stuga just efter att vi tagit studenten.

Mina egna ben

Vaknade upp med världens huvudvärk just innan 8 idag. Verkligen ingen hitt då jag måste vara helt pigg och kry imorgon då Frida ska firas och jag ska iväg och prata med en person om framtiden. Jag håller tummar och tår för mig själv och hoppas att någon annan också gör det.

Nu sitter jag och väntar på ett samtal från Ortopeden för att få höra hur jag ska gå vidare med allt. Inte det roligaste. Försökt ringa alla nummer som jag fått i över 24 timmar nu. Inte det roligaste. Det känns nästan som att man växer lite extra bara av dessa saker.

Just my luck

När man ligger hemma och är förkyld och febrig så finns det inte mycket att annat att göra än att se filmer. Så gårdagen spenderade jag tillsammans med nyare filmer medans jag idag ser på gamla godingar till tjej-filmer. Helt ok faktiskt. Och som att det inte var tillräckligt bra, så ska jag snart få mig lite hallonpaj. Mums!

The A team

Ska dra mig ut i regnet nu och titta på lite fotboll, eller rättare sagt en fotbollscup. Känns faktiskt helt ok även om vädret inte sammarbetar.

16 dollars

Äntligen hemma och funderar nu på att ta en tur runt Böleäng efter allt shoppande, biltittande, badande och annat roligt nere i Leksands trakten. Känns dock underbart att vara hemma igen.