In skickness

Har legat sjuk i en vecka och äntligen är orken tillbaka! Som jag har längtat. Jag har haft riktigt tur ändå nu när jag varit sjuk som haft någon här som tagit hand om mig och hämtat saker åt mig när jag inte orkat göra det själv. 
För att avsluta min sjukperiod så satt jag inatt och shoppade lite. Blev en beställning från Forever 21 och en från PartajShop. Så nu håller jag bara tummarna för att jag ska hinna få paketet från PartajShop innan fredag då jag behöver sakerna som ligger där i! 

Feb. 21, 2013

Hur kul som helst att vara sjuk. Eller inte. Fjärde dagen med feber idag men den är i alla fall påväg åt rätt håll. Jag trodde att jag skulle bli frisk igår då jag ändå hade relativt mycket ork. Men icket. Idag har jag mindre ork och feber. Himla kul.

Jag har i alla fall en ursäkt till varför jag bara ligger i sängen hela dagen. Jag behöver inte kliva upp och göra någonting alls. Så nu ligger jag och ser på The Vampire Diaries och försöker hålla mig vaken ett tag till.


2013 things to do


Turn around

Jag älskar livet just nu. Det skulle inte kunna vara mycket bättre. Det enda som saknas är vänner som bor långt borta (kom hem nu!!).

Jag har i alla fall haft en jättebra helg med massa mys, bra filmer och underbart sällskap. Bara lite småjobbigt att ha behövt gå ut i kylan för att ta sig till jobbet. Men imorgon är jag ledig! Så då får jag spendera dagen i sängen.

Håller även på att planera tre resor. En upp till Emelie i Luleå och två bort från Sverige. Perfekt! Som sagt, jag älskar livet just nu.


Tell them you're important to

Jag vet inte hur många gånger jag legat och gråtit i min säng. Halsen har ömmat. Ögonen fyllts med vätska. Och tankarna bara snurrat. Jag vet inte hur många gånger jag har legat och gråtit i min säng till My Sisters Keeper.

En av världens finaste filmer. En av världens sorgligaste filmer.

Ännu jobbigare är det när man ser en film som man vet att man gråter av för att den är så sorglig och man samtidigt inser hur lycklig man är genom att höra en låt. En låt som både innebär all smärta i filmen. Och all lycka i vardagen.

"There's something in your voice
Makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts the rest of my life

If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done"


Torsdag

Är helt trött i hela kroppen och det finns ingen vettig anledning till varför. Eller jo. Egentligen. Jag har mest bara legat i sängen och sett på Paradise Hotel Norge idag. Så klart man blir lite trött då.

Annars så har jag städat lite och diskat undan allt som var kvar. Så jag känner mig riktigt duktig ändå. Så nu funderar jag på att gå ner och kolla om tvättmaskinen är ledig och slänga in en tvätt.


Nananananaaa... Coffee!

Godmorgon världen!

Jag har inte klivit upp såhär tidigt på jag vet inte hur länge. Frivilligt dessutom! Hade ställt alarm på 07.00 men när klockan var 05.56 orkade jag verkligen inte ligga still längre.

Så nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart och sedan blir det att ta tag i disken och städa lite innan klockan blir lite mer. Vill inte starta en tvättmaskin den här tiden på dygnet.


My life be like

Tänkte ta och skryta lite nu. Idag har jag varit jätteduktigt! Jag har rensat min frysbox på allt som jag vet att jag inte kommer äta upp. Det var verkligen behövligt kan jag säga. Kunde knappt stänga locket. För övrigt så är frysbox fan i mig det värsta som finns!

Annars så har jag blivit bjuden på lunch idag. Himla mysigt det. Och hur gott som helst! Och jag har hunnit vara hemma hos min kusin som fyller 20 år och fikat.

Även en synundersökning har jag hunnit med idag. Jävligt bra gjort. Så någon dag framöver ska jag väl ta och kolla ut några bågar och beställa glasögon också.

Så efter denna produktiva dag så lägger jag mig nu i sängen och ser på tv ett tag innan jag ska sova. Ska försöka ta mig upp tidigt imorgon för att diska, städa och tvätta innan jag får besök vid 12-tiden. Så L8R suckers!


Svårslaget

God afton bloggen (Emelie)!

Ligger helt död i min säng för tillfället efter att ha haft en helt underbar helg. Jag har mer eller mindre svävat på moln hela tiden.

Började med middag på Waynes och sen bio på torsdagen med världens finaste. Så för er som vill veta så är Djungo Unchained jävligt bra! Så den rekommenderas starkt.

Hade annars turen att få ha sällskap hela helgen också. Så strax efter 12 blev jag själv imorse.

Så idag har jag varit duktig och handlat och gjort bort massa andra små ärenden. Har även hunnit prata med Emelie i närmare 4 timmar idag. Vad kan man säga mer än att jag saknat den tjejen?

NU, ska jag ligga kvar i sängen. Sova. Och sen vakna upp jättepigg imorgon så att jag orkar jobba min arbetsdag innan jag har tre lediga dagar framför mig!