Just like a heartbeat

Sitter på bussen på väg till Röbäck nu efter att ha jobbat för fullt hela gårdagen. Kom hem där kring 03.00 igårkväll. Orkade inte ens med efterfesten.

Får se hur det blir idag. Nu ska jag hjälpa mina kusiner att flytta och sedan hem till mor och far med massa tvätt. 19.30 börjar jag andra jobbkvällem på Umeå Open och ska njuta av att få ha på mig kommunikationsradion igen. Man känner sig ganska speciell med den kan jag lova!


Umeå Open

Sitter och gör mig klar för kvällen. Tröjan är på, armbanden på plats och passet runt halsen. Ikväll ska jag nämligen vara funktionär på Umeå Open. Även imorgon för den delen. Funderar lite på vad jag bör ta med mig.

Annars tänkte jag faktiskt vara lat, jag ska ta bussen in till stan istället för att gå 10 minuter. Men det är bara för att jag redan har ont och tänkte spara lite ben och fötter till kvällen.


Undanflykter

Vilken svordom använder du mest? jävlar skulle jag gissa på.
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica Maxi, Ica Hedlunda, Ica Kvantum, Ica Gourmet eller Ica Böleäng.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Beror helt på hur mycket jag vann.
När var senast någon stötte på dig? Förra helgen typ.
Vad åt du till middag senast? Pasta med rökt lax och bladspenat.
Kan du vissla? Ibland, oftast inte.
Tittade du på tecknat när du var liten? Jajemen!
Äger du några popband t-shirts? Jag tror det. Någonstans bör jag ha i alla fall en kvar.
När flög du senast? För typ 3 år sedan.
Pratar du några andra språk? Pratar Svenska, men kan om jag vill prata Engelska och Spanska.
Har du gråtit offentligt? Ja
Vad har du med dig in på bion? Något att äta på.
Vilken är din favoritdrink? White Russian om det ska vara riktig drink. Annars vatten.
Gillar du din boendesituation? Ja, vem gillar inte att bo själv?
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Ingen. Kan fungera ändå.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Vissa, vissa inte.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Trubbel och trubbel. Blev väl tillsagd en och annan gång.
Tror du på liv på andra planeter? Jag vet inte.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Varför?
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej!
Tycker du om att krama folk? Nja, kan jag inte påstå. Beror helt på vem.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Beror på vad det gäller.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
Tre saker du alltid har med dig? Mobilen, kontokort, körkort.

Tro, hopp och kärlek

Att inte veta vad som riktigt händer och att veta att jag inget kan göra. Vad av det som är värst det vet jag inte. Att sitta och vänta är bland det jobbigaste. Vänta på att telefonen ska ringa. Veta att det kommer antingen bra eller dåliga nyheter. Att inte kunna hjälpa till.

Att lita på sitt hopp och verkligen önska att det räcket. Det är inte lätt.

Vi är många som hoppas på det bästa och vi är lika många som vill tro att det löser sig. Lika många ber om att du ska få vakna utan allt för stora skador och ännu fler tänker på dig och din familj. Det jobbiga är att inga av våra tankar, ingen tro från oss och inte ens våra böner kan hjälpa dig. Det enda vi har kvar är hoppet.

Sick

Försöker orka med allt nu genom att se serier. Just nu låter jag Grey's Anatomy ligga på is och väljer serier som inte involverar sjukhus.


O liv som blev tänt.

Orden faller inte på plats så som de brukar göra och jag är rädd. Räddare än jag varit på väldigt länge. Jag hoppas, tror och ber.

Ber, även fast jag inte är religös. Ber för att det inte ska ta slut här. Jag ber om att du ska få öppna dina ögon igen. För din familjs skull, för vår skull. För ungt och för mycket kvar.

Om jag har en önskning i mitt liv, så använder jag den nu. Jag vet att den kan behövas nu och jag vill inget annat än att se dig vaken igen. Vid liv, även om det skulle innebära att inte riktigt leva. Att se dina barn tillsammans med dig och se lyckan i din fru när du är med henne. Att veta att hela vår familj kommer klara sig. Det är min önskan...

Drop it

Hade himla trevligt hos Ellen igår. Hon hade lagat riktigt god mat. Och mycket vitlök var det, trots det så mår jag inte bättre. Så det där med att jag skulle hålla mig på benen, håller mig i sängen istället med Grey's Anatomy för tillfället. Sedan blir det senaste av The Vampire Diaries och massa annat. Synd bara att jag inte har något gott att äta på.


Asking everything

Ligger i min säng och ser början av säsong 1 av Grey's Anatomy. Förstår inte varför jag inte sett det förut. Hur bra som helst, speciellt när man ska ta det lugnt och bli helt frisk.

Ikväll ska jag i alla fall hem till Ellen, hon bjuder på middag och jag har med mig ost till efterrätt. Tror att vi kommer ha det jättetrevligt och det är vad jag behöver. Man blir smått galen av att vara hemma och vara sjuk. Och jag tror att om jag försöker hålla mig på benen idag och imorgon kommer jobbveckan bli mycket lättare att komma igång med.

Så, ikväll ska jag njuta av en förhoppningsvis god middag med trevligt sällskap!


Boxer

Känner att det blir några inlägg idag, men måste ju nästan passa på nu när jag inte har något bättre för mig. Ligger för tillfället framför TV'n och ser på Gorilla School på Animal Planet. Verkligen tufft att få se hur dem för ett par gorillor från ett Zoo i England till djungeln för att lära dem leva vilt.

Nu sedan jag fixade Boxer har jag börjat kolla väldigt mycket på dokumentärer och gamla filmer. Så några av mina nya favoritkanaler är Discovery Science, TNT, TV4 Fakta och BBC World. Förstår inte hur jag klarat mig utan dem tidigare. Eller Animal Planet för den delen.

Lumene Arctic Aqua

Nyligen köpte jag en ansiktskräm eftersom att jag har extremt torr hud på vissa ställen i ansiktet och extremt fet hud på andra ställen. Så jag frågade en tjej på Kicks vad hur trodde skulle kunna fungera för att återfukta men inte ge för mycket fukt åt de redan feta delarna. Hennes tips var Lumene Arctic Aqua och jag är så himla nöjd.


Att huden absorberar fukten så snabbt är något som jag verkligen tycker om. Inget kladd på kläder och man behöver inte tänka på att smörja in ansiktet en viss tid innan man tänkt sminka sig. Att den sen luktar så fräsht som den gör är inte heller något dåligt.

Annars så tycker jag om att den håller i så pass länge som den gör, jag tror verkligen på att den återfuktar i 24 timmar. Om inte mer! Det bästa med den är att den är så pass dryg, man behöver nästan ingenting för att täcka hela ansiktet. Och priset. Jag trodde helt ärligt att jag skulle behöva betala omkring 400 kronor för att få en bra ansiktskräm, men denna betalade jag endast 120 kronor för. Perfekta produkten enligt mig då den är billig och fungerar så bra.

Forever21

Det bästa med att vara hemma är att ha snabbt internet. Jag har passat på att betala räkningar, göra överföringar, läsa nyheter och se gamla avsnitt av program jag missat. Det är verkligen hur skönt som helst att kunna ta igen sånt och kunna betala räkningar utan att internet dör just när man ska trycka godkänn.

Annars är det även skönt att vara hemma för att beställa nytt.

Nu har jag sedan jag kom hit hunnit beställa bland annat det som visas på bilden här över, ett linne, en t-shirt, ett par shorts och en skinnväst. Plus lite annat bra-att-ha från Forever21. Beställde även lite åt min syster.

Har även hunnit skicka iväg en beställning till E.L.F. Ett läppstift, ett mineralpuder och lite ögonskuggor var lite av det som fick följa med där. Ska nästan ta och göra ett inlägg med lite av det jag har därifrån senare. Älskar nämligen deras produkter.

Miss it

Jag saknar jobbet.


Sjukling

Ligger hemma hos mamma och pappa i Emelies gamla säng, hon har nämligen fått min gamla. Anledningen till att jag ligger här? Jo, det är synd om mig. Jag har ont i halsen och vill varken andas eller prata, dock så gör jag båda ändå. Plus att det är rätt ekonomiskt. Behöver ju inte betala för min egen mat. Sen skulle jag även hämta en mixer, får fasen inte glömma den nu!

Dock så verkar jag vara sjuk ordentligt och som det ser ut nu kommer jag inte orka jobba i helgen... Jag hatar att inte kunna jobba. Så jag ska be mamma skjutsa hem mig så att jag kan hämta lite saker, och sen stanna här hela helgen. Jag menar, hur tråkigt är det inte att ligga själv och vara sjuk?


All but one

Har verkligen inte gjort mycket idag. Serier, filmer, dammsugit, duschat och handlat. Så en hel del tid har spenderats i sängen. Köpte för övrigt 2 paket med piggelin nyss på Ica! Så jag har 30 glassar hemma nu. Inte fy skam.

Ser fram emot veckan då jag ska planera en Paris-resa. Och annars ska jag njuta av att jobba och sitta på möte. Helt ok vecka det här!


For Thee, My Lord, for Thee.

Somnade strax efter 16.00 igår och vaknade 07.30 imorse. Jag kan lova att min medicin gör mig trött. Och ändå började jag med den i lördags bara. Helt sjukt.

Har i alla fall njutit av serier och filmer nu på morgonen. Ser för tillfället slutet av The Boondock Saints. Helt ärligt en av de bästa filmerna som gjorts.

Funderar på att försöka ta mig ut idag också. Men först måste jag städa och duscha. Så det är vad jag ska börja med efter filmen.

 


Paradise

Efter att ha spenderat helgen hemma hos min mor har jag nu packat ihop mina saker och ska snart fara hemåt. Tar med mig lite mat och bullar också för att överleva. Jag menar man behöver alltid bullar! Tar även med mig en hel del med bra serier och filmer så att jag ska ha något att göra nu.

När jag kommer hem blir det till att städa, träna och sedan duscha. Ska även försöka hinna in till stan för att hinna in på apoteket. Så nu bär det av, Väst på Stan, here I come.


Red light spells Danger

Sitter hemma hos mor och far nu och känner mig verkligen som en gamling. Är lite smått ledsen för att jag missade nyheterna imorse trots att jag var vaken strax efter tuppen. Rättare sagt 07.15.

men bullar har blivit bakade och min banoffee paj har blivit smakad. Nu ska vi snart fara till min morbror och lämna lite saker och sedan vidare på lite små affärer. Ska kolla om jag hittar något billigt och fint som jag kan tänkas behöva. Och ikväll eller imorgon ska jag slänga iväg en beställning kläder. Ska bara vänta och se om min syster också ville ha något nu när jag ändå ska beställa.

If you don't, I'll have my answer.

Har precis ätit upp en otroligt god mango som jag nyss köpte. Köpte även kondenserad mjölk och bananer till imorgon. Ska baka en banoffee paj hemma hos mamma och pappa som jag och min mor kan smaska på. Pappa är nämligen i fjällen och kör skoter för fullt och min syster kommer vara upptagen. Så inte helt fel med lite mor-dotter(-ev moster)-tid!

Åker dit direkt efter jobbet imorgon och stannar antingen en eller två nätter. Tar med mig datorn för att njuta av riktigt internet. Inte helt fel det heller.


Send me someone

Skicka gärna hit någon mysig snygging!

 


Hockeykväll

"Jag är alltid lycklig när Luleå plågas". Ett fint sms av min syster då vi sitter på var sin sida av Umeälven och ser på hockey.


Outdoor shower fresh

Har precis ätit middag med Madde efter att ha jobbat hela dagen. Vad det blev? Pizza för tredje gången på mindre än en vecka. Men gott var det och till efterrätt blev det ostbollar och chiliostbågar. Till det lite melodifestivalen. Helt ok kväll!


Hälften av allt

Ligger i min systers gamla säng och ser på BigBrother. Vilket himla dåligt program egentligen. Men beroendeframkallande är det i alla fall.

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka ut och gratta min morfar som fyller hela 80 år imorgon! Hinner dock bara vara där en timma, sen måste jag köra hem igen för att jobba. Börjar nämligen 12.00 så måste ta bussen 11.33 från Böleäng. Efter stängning kommer jag i alla fall hem till mig igen. Skönt!


Will I love you in the fall?

Att man aldrig kan hålla tyst. Självklart började jag må dåligt igår. Yr och hade ingen ork i kroppen. Efter att jag kommit hem från jobbet tog jag två Alvedon och la mig i sängen och sov. Sov i ungefär 12 timmar och känner mig både piggare och sjukare idag på samma gång.

Har i alla fall städat idag. Dammsugit, rensat ut saker jag inte vill ha och stoppat in underkläder i den nya byrån jag köpt. Har även handlat och ska nu diska. Har lagt fram köttfärs för att tina inför middagen. Får se om jag får äta själv eller om jag får sällskap.


Pod

Snacka om att jag är nöjd! Jag vet inte hur länge jag har haft extremt dåligt immunförsvar och alltid blivit sjuk. Bara någon sagt att dem kanske håller på att bli förkyld har jag blivit det. Men nu har jag klarat mig himla länge *peppar peppar* trots att alla verkar vara sjuka nu. Bara det att Madde har både influensa, virus i kroppen och luftrörskatarr.

Jag tror helt klart att mina tabletter ACO Kvinna har hjälpt mig att få tillbaka lite av kroppens naturliga skydd. Och piggare har jag blivit kan jag lova. Är seriöst uppe kring 08.00 varje dag. Ofta tidigare till och med. Och dem som känner mig vet att jag annars gärna sover till eftermiddagen i alla fall.


BigBrother

Njuter som bara den nu av att ha fått hem min boxer. Har nu 61 kanaler och väljer att inviga med TV11 och BigBrother. Efter att ha missat en vecka känns det nu bra att kunna hänga med igen. Nu väntar jag på att 24/7 ska börja och sedan funderar jag på att gå till ICA och köpa godis. Mums!!!


Turning of the radio

Är himla trött i kropp och knopp idag. For ut igår med några vänner och idag ska jag jobba. Kanske inte smartaste egentligen men jag började gå hem tidigt. Så strax efter 01.00 var jag hemma. Och gissa om det var skönt med tystnaden, älskar det.

Nu ska jag ta mig en dusch och piggna till och sedan gå iväg för att öppna butiken. Kort dag idag som tur är, bara tråkigt att jobba själv. Sedan funderade jag nästan på att gå och kolla om Hemmakväll har någon bra serie man kan köpa. Skulle inte vara helt fel då jag är ledig imorgon!


"The only man a girl can depend on is her daddy"

Ligger i sängen och njuter av gott att äta och Grease. Verkligen ok enligt mig. Ska försöka ta mig upp tidigt imorgon för att börja fä in lite kläder på sin plats. Har typ allt i soffan...

13.00 blir det jobb till 17.00 och jag funderar på att fara hem på middag efter det. Skulle vara skönt att slippa laga och diska. Blir även jobb resterande del av helgen som egentligen skulle varit min lediga. Men som jag sagt förr, jag älskar att jobba!


Love is new

Ligger och kollar på nyheterna. Har kommit fram till att det är en bra start på dagen. Njuter även av att ha bilen idag så ska ta mig en tripp till Expo för att storshoppa! Älskar verkligen den butiken.