Baby where you go

Ikväll är det fest med släkt och vänner för pappa som fyllde 50 igår. Så hela morgonen har jag suttit och svurit åt den där satans locktången. Blev ju varken som jag ville eller bra. Men det får fan duga nu.

Nu är i alla fall Björn snart här och då ska vi väl göra oss helt klara och sedan rulla mot mamma och pappa och prata med stockholmarna innan själva festen!


Grattis pappa!

God morgon! Idag fyller bästaste pappan 50 år! Det är inte varje dag man gör det! Och en del av släkten kommer upp från Stockholm i eftermiddag och resten kommer upp imorgon. Så himla kul det ska bli.

Annars så har jag och min lillasyster köpt riktigt bra presenter. Sånt som han faktiskt vill ha och kommer använda. Det är verkligen inte ofta jag hittar bra saker åt pappa i present!

Så, nu ska jag ta och göra mig klar och åka in till stan vid 11. Hittade en jättefin klänning på Carlings som jag tror att jag ska köpa. Sen blir det att jobba från 12 tills 17 då vi stänger. Sen är jag ledig tills tisdag-dag! Så himla skönt. Den här helgen kommer nog bli hur bra som helst!


Nya vanor

God morgon världen. 
 
Det är helt otroligt att jag har vaknat innan 9 varje dag den här veckan. Jag minns inte sist det hände. Jag är en riktig kvällsmänniska som verkligen hatar att kliva upp på morgonen men nu har någonting hänt. Emelies teori är att jag har gått och blivit en pensionär. Och jag börjar nästan tro på det. 
 
Imorse vaknade jag strax innan klockan var 8 men låg kvar under täcket tills strax innan 9 och såg på nyheterna och läste aftonbladet och VK. Vilket resulterade i att jag blev påmind om att man kunde börja deklarera idag. Så sagt och gjort! Nu behöver jag inte tänka på det mer. Bara det att jag tog tag i det så fort som möjligt är något nytt för mig. Så jag är lite stolt. 
Något annat som jag har blivit bra på är att diska undan snabbt. Det trodde varken jag eller någon annan att det skulle hända. Diska är verkligen det tråkigaste som finns enligt mig. Jag tar hellre fram dammsugaren och en sksurmopp än att ställa mig och diska. Och det säger rätt mycket tycker jag. 
 
Nu ska jag i alla fall ställa mig och diska undan från kvällsfikat igår och sedan äta någon frukost och förbereda inför en sen lunch eller en tidig middag. Ska ha maten klar när Björn slutar idag, vilket är 14,20. Då ska vi äta snabbt och sedan köra ut till hans pappa och ta hand om små hundarna som nyss föddes. Mys! 

Because we want to

Ligger hemma i min ensamhet och fryser efter att ha städat köket hela dagen. Jag har även påbörjat en städning och rensning i alla mina skåp för att kunna få undan lite av allt som jag har liggande runt om i lägenheten idag. Det behövs verkligen. 
För att belöna mig själv efter det ryck jag fick så gjorde jag iordning keso med kiwi, mango och hallon och lite citron mineralvatten till det. Hur gott som helst! Älskar keso och frukter och bär. Det är en helt underbar kombination även om det inte låter så gott. Helt ärligt så är keso extremt underskattat. Fungerar som något gott till kvällen eller som en bra frukost. Frukter och bär när man vill ha något gott och avokado när man vill ha det mer mättande. 
 
Imorgon ska jag försöka kliva upp rätt tidigt för att göra klart bland alla papper som jag började med nu ikväll. Skulle vara jätteskönt att få det klart nu. Skulle dock vilja hitta mig en större lägenhet, men det är så svårt när man bara har 2,5 års kötid på bostaden. Så jag får göra det bästa av det utrymme jag har just nu.

Poe SC2

Sitter och lyssnar på när Björn och Tom spelar för tillfället och dem pratar om platta gubbar. Tydligen någon som är platinum. Men det låter väldigt kul när någon är platt. 
 
Annars så har jag nyss levlat om Björn i Path of Exile. Så det känns ju rätt ok! Inte helt fel att ha kommit ikapp honom. Han har ändå spelat flera veckor och jag har spelat... några timmar! Helt ok! 
Nu ska jag övertala mannen att gå och diska så att jag kan börja laga någon middag. Annars blir det att äta ute! Hoppas på det sista!
 

90' bitch

Så himla skönt att vara ledig en dag! Idag hade jag dock tänkt vara duktig och städa, diska och tvätta. Men så blev det inte riktigt. Mitt i tvätten så gick en huvudsäkring i hela huset och jag tog det som ett tecken på att jag skulle ta det lugnt. Så istället satt jag mig och gjorde en spellista på Spotify. En massa låtar från när jag var liten i en salig blandning. Både sent 90-tal och tidigt 2000-tal finns med. För att lyssna på den klicka här.
Nu ska jag dock ställa mig och diska undan och börja förbereda för middag, och självklart lyssna på min underbara spellista. Inom en timma har jag nämligen besök som vill ha sig lite mat. 

Bapuss

Hellooo!
Jag ligger i min säng och ser på TV4 Fakta och äter osthjärtan medan jag väntar på att min fina grabb ska komma och lägga sig här med mig.

Vi (jag) hade turen att bli bjuden på middag hos hans mamma idag så vi kom inte därifrån fören strax efter 22. Det var jättetrevligt att träffa alla och jag hoppas att jag får fler chanser att göra det! Så jag får visa mig från min bästa sida så att jag inte blir utbytt framöver!

Idag började vi även på säsong 2 av Game of Thrones. Och vi började på säsong 1 för typ...2 dagar sedan. Hej nördar!!

Annars så jobbar jag på. Ska upp och jobba om några timmar igen så jag borde fundera på att sova nu. Vi får väl se hur det blir med det. Vill mysa lite först!


Weekend

Jag har haft en jättetrevligt helg nu med personerna jag tycker om mest! Helgen invigdes med förfest hos mig innan jag, Rebecca och Björn drog vidare till Origo som Emelie och Terese hade hyrt för att ha 43-års fest.
Temafest där man skulle klä ut sig till något på bokstaven S. Hur kul som helst!

Igår blev det först middag på Lokal med Björn och sedan såg vi Hansel and Gretel i 3D på bio! En riktigt bra film som man bör se på bio tror jag. Jag tror inte att den är lika bra utan 3D-effekterna nämligen. Och jag kan ju säga att jag hoppade till ett x antal gånger. Lättskrämd som jag är.

Nu ska jag ta och städa och diska här hemma då jag får besök av mamma, pappa, lillasyster och hennes pojkvän lite senare. Kan även hända att min farbror och kusin tittar förbi om dem inte har jättebråttom hem till Stockholm. Men allt som allt har det varit en toppenhelg för min del!

På bilden nedanför ser ni en student, en spartan och en segrare.