1 by 1

Jag har mer eller mindre varit utan internet nu senaste dagarna och jag håller på att bli galen! Han i alla fall boka och betala biljetterna till Stockholm nästa vecka så tur var ju det.
 
Dagen till ära så är jag faktiskt ledig och har tagit tag i lägenheten. Har hittills diskar och påbörjat städningen. Ska väl försöka bli klar med det... Går rätt segt när det finns så mycket annat man kan göra. På tal om annat man kan göra, jag måste ta och laga middag snart. Det blir hela två rätter(!!!) istället för ingen som det brukar sluta annars. Ska faktiskt vara väldigt duktig och ekonomisk och göra matlådor.
 
Annars? Hösten är lika mysig som förra året, om inte mysigare. Saknaden efter snö växer för var dag som går och det blir inte lättare när vädret teasar en. Men snart så lär även Umeå vara vitt!

But I have no idea


Tattoo the world

Jag fullkomligt älskar Netflix! Så underbart att bara bläddra igenom massa filmer, serier och dokumentärer. Just nu ser jag på Ed Hardy Tattoo the World. Innan det såg jag 10 orsaker att hata dig och Tummelisa. Det finns massor av filmer och serier som man såg som liten och jag är helt fast!

Hur har jag klarat mig tidigare? Den enda nackdelen med Netflix är att det inte dyker upp nya avsnitt när de kommer ut, utan det kommer hela säsonger. Hade gärna sett nya avsnitt där också. Annars så hoppas jag på att de ökar utbudet snart!


Livet på en pinne.

Har insett att jag måste vara lite mer försiktig av mig och kanske börja hålla mig still mer. Ligger för tillfället i min säng med hjärnskakning.

Har lite problem med att koncentrera mig och speciellt det när jag kollar mot ljusa källor. Jag har även problem med huvudvärk och jag hatar att ha ont.


Ink master Sverige

Ser på Ink master Sverige för tillfället och jag har nog hittat mitt nya favorit program. Så himla roligt att se!!!

Jag känner bara hur jag vill fylla hela kroppen med massa snygga motiv när jag ser detta. Åh så underbart!


No fear

Ligger i sängen och fryser rumpan av mig efter att ha varit ute i kylan. Det enda bra med kylan är att min arm är iskall och då kliar det inte på den! Love it!

Ska se på Ghost Hunters och försöka sova lite. Måste upp tidigt och ringa vårdcentralen angående en remiss. Så måste ringa senast 8... God damn it!


Skönhetskväll

Har tråkigt ikväll och är för pigg för att sova, vilket resulterade i att jag började måla naglarna och leta fram smycken till imorgon. Jag som aldrig brukar ha smycken! Vi för väl se hur länge dem får sitta på.

Annars? Funderar på om jag ska ta och slänga in mig själv i duschen eller om jag ska kliva upp tidigt imorgon och göra det. Kändes lite onödigt att förstöra naglarna nu när jag för en gång skull har målat dem! Har gått med avskavt svart lack nu i över en månad..


What comes first: Love or Sex?

Jag är så less på att vara sjuk och jag är förbannad på mig själv för att jag inte tar bättre hand om min kropp. Jag har satt upp mål nu som jag ska nå. Mål som inte är helt omöjliga att nå.

Jag ska börja älska mig själv och jag ska bli min egen bästa vän. Inget och ingen annan ska få styra mitt liv och min lycka förutom jag själv.