Båda fötterna på jorden

Så himla irriterande. Igår fick vi paketet med allt till internet, men tro på fan så kopplar dem inte in det förrän på måndag! Det skulle ta upp till 10 arbetsdagar innan vi fick det sa dem när vi beställde. Och dem dagarna har passerat. Och jag blir så sjukt irriterad när det är så.

Igår hade jag i alla fall besök av Malin och Hardy. Så då fick jag något annat att tänka på. Var jättetrevligt att träffa dem igen. Och idag ska jag träffa Emma som jag inte träffat sedan juni då hon flyttade hem till Värmland. Så det ska också bli trevligt!


On the road again

På några minuter kommer min finaste hem och då får jag äntligen lite sällskap igen. Det är så himla tråkigt att vara hemma själv. Som tur är så är den här veckan bättre för mig, då jag i alla fall får sova med Björn. Det får jag ju inte när han jobbar natt. Så jag ska väl inte klaga.

Imorgon kommer i alla fall Malin och Hardy hit och äter med mig! Så då får jag både sällskap och tid till att umgås med henne samtidigt som jag får träffa Hardy igen. Så sjukt rolig liten grabb!
Och imorgon kommer även vårt internet! Som vi har väntat. Efter två felskickningar så är det äntligen här!! Vilken frihet att kunna sitta vid datorn och surfa istället för att plåga sig med telefonen.

Nu ska jag ta och duka från lite mat åt mannen så att han bara kan sätta sig och äta när han kommer in genom dörren. Vilken flickvän jag är alltså!


Hemmafru

Idag har jag tagit fram hemmafrun i mig! Efter att ha haft en helg full av saker så är det nu dags att gå tillbaka till en lite lugnare vardag. Så jag ställde mig och bakade idag. Det var formfranskor med flingsalt och krossade linfrön som stod på schemat idag. Och jag blev faktiskt mycket nöjd med både utseendet och smaken!

Snart ska jag ta och plocka undan lite saker och hitta platser åt lite saker som vi ännu inte har hunnit packa upp. Jag ska även ta en tur runt lägenheten med dammsugaren när jag fått bort lite saker från golven. Jag älskar verkligen det hör med att göra det fint så det ska nog gå rätt bra det här!


Nu ses vi rätt sällan

Så himla jobbigt det är att inte ha något internet. Allt är så mycket jobbigare via telefonen. Jag fasar inför att betala räkningarna via den...

Men förutom det så ligger jag ensam i soffan och bara väntar. Väntar på att ögonen ska falla ihop och väntar på att min man ska komma hem. Jag trivs inte alls med hans nattveckor. Jag är så himla rädd av mig när det bara är jag hemma. Men sånt får man ta helt enkelt. Som tur är så är det värt det och jag har bara den här natten och en natt till ensam. Men jag vill ändå somna så snabbt som möjligt så att han kommer hem snabbt!

Förutom att vara rädd så sitter jag och svär åt min telefon. Den vill inte laddas riktigt och som jag sa tidigare. Allt är svårare. Jag försöker att hitta massa fina höstkläder, men det går lite sådär. Får väl vänta tills 2/9 då vårt bredband är beräknat. Jaja, dags att sova nu kanske! Imorgon väntar nya saker att ta tag i!

https://cdn1.cdnme.se/2360900/6-3/pic_52152939e087c316cdac5abf.jpg" class="image">


Night

Jag trivs så himla bra i lägenheten tillsammans med min favoritgrabb! Att en människa kan göra någon annan så lycklig! Det är bara lite jobbigt att sova just nu. Jag har ju precis vant mig vid att bo med honom och att somna och vakna med han precis bredvid mig. Men nu jobbar han natt den här veckan. Så jag har ingen Björn bredvid mig när jag somnar.

Vi har i alla fall fått det riktigt fint och mysigt här nu. Vilket känns hur bra som helst. Det här är vår lägenhet och allt är som vi vill ha det. Det känns så rätt det här. Som att det är såhär det ska vara och att allt löser sig nu. Och det är bland de skönaste känslorna jag någonsin haft!


Hard work

Gud så himla trött jag är just nu! Först jobb mellan 09.30 och 17.10, sedan vidare till lägenheten där jag har målat både klädkammaren och över hyllorna i köket medan de andra tapetserat. Det blir så himla fint! Imorgon blir det jobb mellan 11.45 och 16.05 och sen vidare igen för att fixa mer. 
Jag kom på att jag kanske har glömt att skriva det, men jag och Björn har blivit sambos! Vi har fått en lägenhet. Mittemellan bådas jobb. Så i Hörnefors hamnade vi. Jättelugnt och fint kvarter och en riktigt stor (en 2a på 78kvm) och fin lägenhet. I alla fall så kommer den bli fin när vi har fått upp alla tapeter i rummen. Så på måndag går nog flyttlasset och från och med det så är jag inte längre Umeå-bo. 
Det känns så himla bra att få flytta ihop med den person som jag trivs så himla bra med. Jag känner mig så otroligt trygg med honom så jag kan verkligen offra mig och flytta till Hörnefors för hans skull! Inget problem faktiskt. Och att få något som är vårt, det är så himla kul. Samtidigt som det är jätte spännande och jag är så himla nervös också. Men det ska gå bra!

We do this to the end of time

Idag vaknade jag redan 06.18 och kunde inte somna om. Så jag klev upp och tänkte att "idag ska jag få mycket gjort innan jobbet". Det blev inte riktigt så. Tvättmaskinen var upptagen och har säkert varit det sedan innan 6-tiden. Vilka morgonpigga jävlar jag har under mig. Och jag har tre maskiner som jag måste få tvättade innan helgen. Lär inte gå bra då jag jobbar idag, imorgon ska jag leka handy-woman och riva ner tapeter tillsammans med Björn innan hans mamma ska sätta upp nya tapeter och sen jobbar jag lördag och söndag. Men det ska gå! 
Jag har i alla fall diskat undan det jag hade kvar i diskväg så det är ju skönt det i alla fall. Jag funderar på om jag ska ta och försöka mig på att rensa ut gammalt smink och sånt jag inte längre behöver eller vill ha. Min syster tar mer än gärna emot sånt, vilket är bra för mig. Jag hatar att slänga saker som det inte är något fel på. 
 
Om 5 timmar börjar jag däremot jobba, så om jag ska få något gjort så är det väl bäst att lyfta rumpan från sängen och ta tag i saker. Så det är vad jag ska intala mig själv att göra nu. Ha en trevlig dag!
 

Tack!

Hade mest bara tänkt berätta hur underbart livet är just nu. Allt börjar gå åt rätt håll efter många om och men. Jag är piggare, gladare och börjar sakta men säkert orka mer. Trots massa stress och att jag just nu är sjukt lättretlig (mest på grund av att jag är så pass stressad). Men jag håller ihop rätt bra ändå tycker jag, det har varit mycket värre. Jag har världens bästa pojkvän som stöttar mig hela tiden trots att han inte riktigt vet vad jag går igenom. Och han stöttar och tröstar när jag mår som sämst. Jag litar så oerhört mycket på honom och han är verkligen min klippa. 
 
Mest för att ni ska förstå hur mina känslor svajar just nu så kan jag säga att mina ögon är helt fyllda av tårar nu bara av att jag tänker på vilken tur jag har som har den grabben i mitt liv. Utan honom är det inte omöjligt att jag inte hade orkat kliva upp om dagarna. Och jag skämtar inte ens när jag säger det. Att ha så mycket som händer i huvudet samtidigt som jag stressar på orsakar verkligen konstiga saker i kroppen. Feber, yrsel och orklöshet är bara några av sakerna. 
 
Förutom min underbara pojkvän har jag även mina närmsta vänner. De som alltid finns vid min sida. De som alltid kommer med stöttande ord och är sådär extra kärleksfulla när det verkligen behövs. Så länge som jag har dem så behöver jag ingenting annat. Så det är den kombinationen som gör att jag orkar just nu.
 
Samtidigt är det skönt att skriva av sig. Skönt att släppa ut saker på ett helt annat sätt än vad jag gör när jag berättar om saker för andra. Även om jag inte skriver precis vad det är som tynger mig så hjälper det. Att skriva är mitt sätt att bearbeta saker, att släppa ut det från huvudet och bara göra sig fri från tankarna för någon timma. Det är värt så mycket att kunna fokusera på något roligare. Och det verkar hjälpa, det och mycket annat hjälper mig. Så snart hoppas jag på att jag är så pass stabil igen att jag inte behöver vakna med ångest vissa dagar och knappt orka röra mig. Snart ska jag vara den sprudlande glada person som jag annars är. 
 
Jag vill passa på att tacka alla som stället upp, i vått och tort! Och tack för att ni orkar med mina humörsvängningar och mina sammanbrott. Det är inte lätt, det vet jag. Men ni gör ett fantastiskt jobb. Tack!

Ikea

När jag ändå är i farten tänkte jag passa på att visa upp lite saker som jag hittat till sovrummet. Allt kommer från IKEA och är väl mest på ett ungefär det jag vill ha. Men en sängram med förvaring är nästan ett måste enligt mig. Kunna stoppa ner sängkläder och täcken där när de inte används istället för att det ska ta plats någon annanstans. Annars så är det mest lite smått och gott som inte skulle skada att ha i sovrummet. 
Det blir mycket inredning och liknande nu då jag är så himla sugen på att inreda med massa nytt och fint. Samtidigt som jag är så less på att inte ha förvaring så det räcker nu som jag haft det i närmare 2 år. Så nu har jag tänkt fixa en massa smarta förvaringar!
 

Society6

Dem senaste dagarna har jag suttit och kollat på massa olika inredningssidor på internet och drömt mig bort. Det finns verkligen så himla mycket fint som skapar ett ha-begär. Jag har dock redan köpstopp och månaden har inte ens börjat. Men det är inte helt omöjligt att något från denna sida får komma hem senare! 
Ett ihopplock av det jag vill ha. Allt från Society6.
 
Det bästa med den sidan är att man kan välja att få motivet på ett kuddöverdrag, en tröja, som en tavla och flera andra sätt. Och inte nog med det, det finns 100-tals sidor med olika motiv i olika kategorier. Så för er som är intresserade av lite inredning, kolla in den sidan!