Will you be there?


Det är för mycket att packa samtidigt som jag inte har något alls att stoppa ner. Hur det går till vet jag inte riktigt men så är det i alla fall. Hur ska detta sluta?

Traped inside

Uppe med tuppen som den senaste veckan. Är helt klar och har ändå en timme kvar innan jag ska börja med att skjutsa min syster till skolan och sedan själv fara och jobba. Vad jag ska sysselsätta mig med vet jag inte riktigt. Borde nog ta och göra en matlåda i alla fall. Blir lite billigare än att gå och köpa en.

High heels

Fick en massa fina och bra saker igår när jag fyllde 20 år. Bland annat det som visas på bilden. Choklad från Lindt med Champagne och ett Smultronte. Annars fick jag en hel del pengar vilket var välbehövligt. Har så mycket jag behöver köpa. Sen fick jag även en tesil, en duschkräm från The Body Shop, en popcornskål som innehåll bland annat ljus och mackskärare, blommor och godisträd (en kruka med Polly som jord, en gurka som stam och massa olika godisar på tandpetare som är instuckna i gurkan) som tyvärr är uppätet.

Jag hade helt klart en bra födelsedag.

20 år i staden

Har nu återuppstått från det döda. Eller från sockerchocken jag gav min kropp igår. Så nu ska jag ta och se lite serier jag missat under den gångna veckan och sedan fortsätta packa och städa.

Da Vinci-koden

Är jättetrött efter idag och ligger i soffan och ser Da Vinci-koden bara för att försöka hålla ögonen öppna.

Helgen lär bli dåligt uppdaterad. Imorgon är det middag och fest på schemat efter 7 timmars jobb. På söndag fyller jag 20 år. Men lär bli något inlägg i alla fall.


Ett par nya gamla textilskor


Här över ser ni en bild på mina skor. Bilden till vänster ger er en lite bättre uppfattning om hur smutsiga mina Converse var nyss. Men nu ser dem mer ut som den vänstra på bilden till höger. Visst man ser att dem är använda, men det har jag inget emot.

För er som undrar vad jag har gjort så har jag suttit med ett litet "suddgummi" från Boston som heter Cleaning Block. Man använder det som ett vanligt sudd. Egentligen är det gjort för Mocka och Nubuck-material men jag testade det nu på mina textilskor och fungerade hur bra som helst.

Så jag rekommenderar alla som inte vill lägga pengarna på ett par nya skor att köpa denna lilla produkt. För 59 kronor får du nästan ett nytt par skor då. Finns hos oss på DinSko.

I'm just saying

Håller på att packa lite smått nu. Lite sommarkläder och lite annat bra att ha åker ner. Ska även ta och skriva en lista på allt jag behöver köpa. Nu är det verklighet snart!

Ska även fortsätta städa idag. Ska tvätta några tvättar och dammsuga lägenheten. Trots att jag somnade omkring 05.00 inatt och vaknade redan 08.00 så har jag extremt mycket ork nu och vill bara göra allt!



Jan. 25, 2012

Så jävla underbart! Ursäkte språket men jag kan inte hitta bättre ord. Jag är så himla glad för tillfället. Därav har jag ingen lust till att sitta och uppdatera här just nu. Så jag ska smälta det som hänt och återkommer imorgon! Puss och kram.

Like a boss

Just nu händer det många saker i mitt liv. Allt på samma gång känns det som och gissa om jag uppskattar det? Jag håller tummarna för att allt faller på plats och att det här blir bland det bästa på hela året. Jag känner dock inte för att skriva ut vad det handlar om, bara för att slippa frågor om hur det gått om det inte blir som jag tänkt mig.

Just nu får tankarna kretsa kring helgens planer. Jobbar fredag och lördag. Fest på lördagskvällen för att fira mig. På söndag vaknar jag upp som 20åring.

The way we move


Fick hem nyaste nummret av VeckoRevyn idag och jag måste erkänna att jag blir glatt överraskad. Är ett bra tag sedan jag läste den nu men fick en prenumeration för ett tag sedan. Visst finns det fortfarande lite för lite av vissa saker och lite för mycket av annat, men i det stora hela är den mycket bättre än jag minns!

You make a fool fall in love.

Är inne i någon jättekonstig period nu. Sover jättemycket känns det som. Måste få ett slut på det eftersom jag tyckte att det var hur skönt som helst att gå upp kring 8 eller 9 på morgonen. Man hinner med så mycket mer. Idag blir det i alla fall att städa lite för min del. Både mitt rum och lite i resterande del av lägenheten.

Fyller ju 20 år på söndag så kan ju vara trevligt om det ser lite städat ut när det ska vistas en hel del människor här. Ska även försöka hitta tid för att baka lite, kan dock hända att det får vänta till morgondagen.

Untamed

Är död i kroppen och huvudet efter jobbet idag. Därför lägger jag mig och sover och skriver mer imorgon istället. Sounds good.

Sarah Whitney


Jag har i nästan ett års tid nu följt tjejen här över genom hennes blogg. Hennes bilder förtrollar en tillsammans med hennes utseende och kläderna. Har även följt henne på Lookbook.nu. Där hittar ni henne under namnet Sarah Whitney och vill ni kolla in hennes blogg, klicka här!

Närmar oss varandra

Var ute och gick för ett tag sedan. Det var verkligen skönt att ta sig ut trots att det var kallt.


Grow up

Blev över 14timmars sömn inatt. Och det behövdes verkligen. Så när jag vaknade kvart i tio var jag rätt utvilad.

Nu ligger jag i soffan och ser på tv för att fortsätta min lata söndag.


I make you believe in me

Där mellan 08.00 och 10.00 verkar inte många vara vakna. Inte på en lördag i alla fall. Jag tror att jag har gått och blivit gammal eller något. Klarar verkligen inte av att sova länge nu. Men tur är väl det dagar som denna, ska snart röra mig mot jobbet. Så nu ska jag ta och leta åt något att ha på mig och sedan börja rulla iväg.

It was only rain

Sitter och väntar på bussen i värmen. Alltid lika roligt. Ska i alla fall till Carlshem nu och träffa massa trevliga människor (hoppas jag!!!).


Feel the sadness burning

Känner mig riktigt ofräsh. Måste ta mig en dusch senare för att ens orka vara mig själv. Nu ska jag däremot fara iväg och fixa parkeringstillstånd. Funderar även på om jag ska träna innan jag hoppar in i duschen sen. Jag borde verkligen göra det efter att ha varit så jävla lat.

LOOKBOOK.NU


Please, give me.

Missat samtal

Kom nyss ner till mitt rum och såg att jag hade ett missat samtal. Hade ringt 10 minuter innan jag kom ner. Så jag ringer upp och ingen svara, så det jag gör är att kolla på Hitta.se vem som ringt. Snacka om att jag blev besviken på mig själv när jag såg att det var från ett jobb jag sökt. Dem stängde 17.00 så missade dem med ca 5 minuter. Lite surt. Men, jag får ta och komma ihåg att ringa upp imorgon igen!

 

Skulle verkligen vilja ha jobbet så håll gärna tummarna så att jag kommer ihåg det.


Do not let her out


Såhär torr och fin var jag efter att ha skottat gården. Snö upp till knäna och sen massa snö som föll ner i håret på mig. Skorna har bytt färg och så har även byxorna. Men gården är inte lika täckt av snö längre så man kan röra sig utanför dörren nu.

That's what I love about you

Halsen är död idag så jag käkar apelsiner för att se till att den (och allt annat) blir bra. Ska försöka samla lite krafter för att gå ut och skotta gården. Tror att det skulle uppskattas.

Men först ska jag se klart avsnittet av One Tree Hill.

A year now

Ska snart somna har jag tänkt mig. Huvudet håller på att ta död på mig efter en dag med fyra timmars jobb. Känns lite smått illa att det inte behövdes mer. Och ändå var jag helt slut redan efter första timmen. Så nu, se klart ett avsnitt av Revenge och sen blunda.

What are you holding on to?

Jag förstår inte hur mitt rum kan bli så pass stökigt så snabbt. Känns som att allt jag gör är att städa. Inte så himla roligt att behöva börja städa för att ta sig in i garderoben för att hitta kläder. Men nu ska jag försöka dra på mig något och sedan röra ihop en fisksoppa så jag får lite mat i magen innan jag far och jobbar.

Tar väl tag i allt på riktigt när jag kommer hem senare.

Serier

Jag har börjat kolla igenom vilka serier jag följer för tillfället. Och jag kan säga att det inte bara är två stycken. Så tänkte lista upp de jag kommer ihåg så kanske någon av er som läser detta hittar något nytt att se på. För de flesta är ruskigt bra. Jag är sämst på att förklara, så läs hellre på IMDB eller liknande.

90210
Burn Notice
Californication
CSI: Miami
Gossip Girl
Hart of Dixie
Jersey Shore
NCIS
One Tree Hill
Pan Am
Pretty Little Liars
Private Practice
Real Housewives of Beverly Hills
Revenge
The Secret Circle
The Vampire Diaries
Top Gear


Le lista

Hur gammal är du om fem år?
- 24, snart 25.

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
- Sängen, brukar bli så. Speciellt idag då jag är sjuk.

Hur lång är du?
- Jag vet inte riktigt. Något mellan 168 och 172 cm. Beror på om man frågar min gamla skolsköterska, sjukhuspersonalen eller poliserna. Så jag brukar säga 170cm.

Vilken är den senaste filmen du sett?
- Såg nyss Twilight faktiskt. Nu startar jag precis A Cinderella Story Once up on a Song.

Vem ringde du senast?
- Swedbank. Ville veta hur många små pengar som fanns på mitt kort.

Vem ringde dig senast?
- Jennie.

Hur löd det senaste sms:et du fick?
”Jo! :)” - Tråkigt nog.

Föredrar du att ringa eller skicka sms?
- Beror på. Vissa personer ringer jag, vissa smsar jag. Man vet ju vilket sätt de oftast svarar på.

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
- Gifta

När såg du senast din mamma?
- För ungefär 30 minuter sedan. Hon var snäll och gav mig kolsyrad läskedryck för att lindra halsen lite.

När vaknade du i dag?
- 09.00 vaknade jag, men jag klev inte upp fören 10.45.

Var tror du att du befinner dig om tio år?
- I min egen lägenhet. Eller någon annanstans.

Vad fick dig verkligen att skratta senast?
- Säkert något klipp på youtube som jag kollade på igår.

Hur stor är din säng?
- 120 cm x 200 cm. Längtar tills jag flyttar och utökar den till 160cm x 200 cm.

Sover du med eller utan kläder på dig?
- Något har jag alltid på mig, dock så är det väldigt olika vad.

Vilka städer har du bott i?
- Umeå.

Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
- Strumpor. Jag hatar att vara barfota och få grus eller annan smuts under fötterna. SPECIELLT när det sen hamnar i sängen när man lägger sig där..

Är du social?
- Ja.

Tycker du om kaffe?
- Det finns betydligt godare drycker, men om jag får välja så blir det ändå kaffe.

Vad dricker du till frukost?
- Blir väldigt sällan frukost för mig.

Sover du på någon särskild sida?
- Jag ligger med huvudet där kuddarna är när jag bestämmer mig för att sova. Ena handen under kuddarna och ena knäet böjt.

Kan du spela poker?
- Ja. Ibland.

Tycker du om att mysa/kela?
- För det mesta.

Är du en beroendemänniska?
- Beror helt på.

Känner du någon med samma födelsedag som din?
- Ja, och före och efter också.

Vill du ha barn?
- Inte som det känns just nu.

Har du någonsin åkt ambulans?
- Inte som jag kommer ihåg.

Vad spenderar du helst pengar på?
- Allt onyttigt. Ska få ett slut på det nu.

Sover du med gosedjur?
- Nej. Men med många kuddar.

Flirtar du mycket?
- Nej. Känns bara fejkat om jag någon gång skulle göra det.

Har du fått fortkörningsböter någon gång?
- Nej. Inte ännu i alla fall.

Vilken var den senaste boken du läste?
- Pink Floyd - Musiken, Människorna, Myterna som är skriven av Bengt Liljegren. Riktigt bra bok. Varför jag inte börjat på de andra böckerna som väntar på mig har jag ingen aning. Kanske blir att ta en ny imorgon.

Blåbär

Köpte nyss en glass som jag inte tidigare vågat testa. Nämligen Berte Glass med smak av Blåbärs cheese cake. Och hur god som helst var den så ångrar att jag inte testat den tidigare.


They want it a little more

Idag tog jag mig en riktig sovmorgon, den enda på hur länge som helst känns det som. I över en veckas tid har jag varit vaken mellan 06.00 och 08.00 bara för att. Så idag klev jag upp 10.45 efter att ha legat och dragit mig ordentligt i sängen. Hur skönt som helst.

Resterande del av dagen har jag spenderat i ett varmt bad och framför TV'n. Älskar att kunna ta en dag och bara koppla av. Och att få göra det mitt i veckan är inte helt fel. Då har man ju oftast allt för sig själv och väljer hur mycket ljud det ska vara runt om en.

Såhär har jag känt mig idag

Dag 14 – Innehållet i min väska.

Helt ärligt så är jag personen som helst lämnar väskan hemma, och skulle jag mot förmodan ha med den så innehåller den en matlåda, en extra tröja och jobbskor. Så jag tänkte ta och beskriva vad som finns i mina jackfickor istället.

-3 stycken läppsyl. Ett försvarets, ett från Apotekets ungdomsserie och ett från ICA.
-Nycklar. Både mina hemnycklar där jag har en nyckelring med Hammarbys loggo, och jobbnycklarna. Känner att båda är bra att ha med sig hela tiden. Ibland även bilnycklar.
-Ett tomt papper, om något viktigt skulle dyka upp. Dock ingen penna...
-2 tändare. Man kan alltid behöva värme och eld.
-Headset till telefonen för att alltid kunna lyssna på musik.
-Oftast min telefon, när den inte är i någon annan ficka eller på sängen.
-Busskortet.
-Jobbschemat.
-Ett par vantar om dem inte sitter på händerna (vilket dem sällan gör).
-Min börs. Som för övrigt är större än en 1000-lapp.

Så en hel del får jag ner i mina fickor som faktiskt inte är allt för stora.

Ellos


Har suttit och kollat runt lite på olika webbshoppar efter kläder och liknande. Här över har jag gjort ett litet hopklipp av just överdelar som jag hittat på ellos.se som jag funderar lite på om man ska beställa eller inte. Får helt enkelt se vad lönen säger när den dimper in på kontot.

I hate this

Det känns som att all min lediga tid spenderas i sängen. Jag har ingen ork i kroppen och jag har ingen motivation till att skaffa det heller. Inte nog med det så äter jag massa onyttigt varje dag. Detta måste få ett stopp.

Ska försöka ta tag i mitt liv nu, börja träna mer och äta mindre onyttigheter. Skaffa mig den där kroppen jag alltid velat ha. Ska prioritera bättre och bry mig mindre om allt det oviktiga.

God morgon världen

Har suttit med en kopp kaffe på Coffeehouse i väntar på att butikerna skulle öppna. Ska ta och köpa mig en kalender. Behöver verkligen något att skriva upp allt i nu så att jag inte glömmer de som ska göras.


Dag 13 – Någonting jag ångrar.

Jag ångrar ingenting. Vissa saker önskar jag att jag gjort på ett annat sätt eller att jag inte gjort alls, det gör jag. Men jag ångrar ingenting. Jag har tagit lärdom av de sakerna istället och gör inte om dem.



Don't you cry no more.

Sitter inne på Nolia och väntar på finalen i 200meter för män nu. Sedan blir det vidare hem för att få ta det lugnt resterande del av dagen.

Ska försöka hitta någon bra film att se och äta chips till det tror jag.


Patrik, är du också arg?


Dag 12 – Mitt drömbröllop.


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva på den här punkten. Jag är inte säker på om jag vill gifta mig. Jag behöver ingen ring för att veta att jag tycker om en person eller för att veta att han tycker om mig.

Däremot så är det säkert jättemysigt och jättetrevligt. Och det är väldigt fint också. Så av den anledningen skulle jag nog kunna tänka mig att gifta mig. Om det skulle bli så, så har jag i alla fall klänningen helt klar i mitt huvud. Jag vet precis hur jag vill ha den då. Dock så kan jag inte förklara det.

Men som det känns just nu, så har jag inget drömbröllop. Jag hoppas bara på att få leva med en person som gör mig lyckligare än någon annan skulle kunna göra mig.

Faster than the speed of light

Är hemma nu och ligger i sängen för att se på The Vampire Diaries och The Secret Circle. Imorgon blir det jobb och sedan vidare till min moster som fyller år, därav den tidiga kvällen.

Runaway train

Har drömt så mycket konstiga drömmar nu sista tiden och det som är så konstigt är att jag alltid blir förvånad när jag vaknar. Jag borde ju vant mig vid det här laget men icket.

Nu står i alla fall perkulatorn och puttrar och jag håller på att göra mig klar för en arbetsdag. Stänger ikväll så lär inte bli allt för mycket uppdatering idag.

Carry on Wayward Son

Känner att det har blivit lite många inlägg nu senaste tiden, men vad gör man inte för att slippa städa. Dock så har jag tagit tag i det och även tagit tag i två av mina garderober. Men just nu tar jag det lite lugnt för att jag lagt på en ansiktsmask som innehåller sjögräs och aloe vera. Så hoppas på att hyn blir bättre nu och ska snart skölja bort den och fortsätta med städningen.


I'll drink to that

Från och med imorgon börjat mitt nya liv. Nytt liv, lika med nya matvanor! På bilden nedan ser ni vad jag kommer proppa i mig. Kaffe i mängder, choklad, cigaretter och magiskt vatten. I alla fall det där med kaffe i mängder. Jag menar, kaffe är ju underbart. Att jag hört att man inte ska dricka kaffe för att det gör att kroppen inte tar upp viktiga ämnen skiter jag helt i.

Det här var egentligen mest ett inlägg för att berätta att jag tycker om mitt kaffe.


Hesitate

Jag håller för tillfället på att somna i min säng där jag ligger så skönt med datorn i knäet. Börjar tro att det är orsaken till den där extrema huvudvärken jag haft några dagar. Ska i alla fall pallra mig iväg mot ICA och köpa chips tror jag. Eller så ska jag inte det.

Ska hur som helst försöka se klart Sagan om ringen triologin som jag började på i måndags. Har hunnit halvvägs (okej, hunnit se klart första halvtimmen) genom film 2. Rätt stolt ändå. Dock kanske inte riktigt min typ av film, men jag överlever.

Men föst av allt, städa undan lite i mitt rum. Ser ut som jag-vet-inte-vad.

Dag 11 – En bild på ett ställe jag vart på.

Hoppar över gårdagens punkt på listan och hoppar till dagens istället. Lägger upp gårdagens när jag orkat städa mitt rum och fotat det jag har på mig.

För att göra det lätt för mig själv väljer jag Umeå's vägar, gator, cykelbanor och andra delar av vägliknande föremål, i brist på andra bilder. Och rätt nöjd med det är jag ändå! Trivs ändå helt okej där och är glad att jag sett så pass mycket med så pass många olika personer som jag gjort.

Starlight


Tog en promenad igår i det underbara vädret, så jag hoppas på lika bra väder idag. Skulle det bli det så kommer jag ta en promenad hem när jag jobbat klart eftersom jag har en kort-dag idag.

Så nu ska jag ta tag i mig själv och dra på några kläder och bli klar innan jag ska gå ut till bussen.

This afternoon

Kon hem från stan för ungefär 3 timmar sedan och har sedan dess legat i badkaret ett tag och förberett inför middagen. Så nu ska jag ta och klä på mig för att sedan äta lite. Efter det blir det att ta med syster min och fara och lägga sig i ett solarie. Känner verkligen hur skönt det skulle vara.

Ska nog även svänga in på ICA och köpa mig en tidning som jag kan ha att bläddra i. Måste hitta någon ny favorit som jag kan börja prenumerera på nu när jag lessnat på de jag tidigare haft.

Drar in till stan nu


The eyes are wide open



Dag 9 – Någonting jag oroar mig för.

Det som jag är orolig för är att jag inte ska vara tillräcklig. Inte vara tillräckligt fin, inte vara tillräckligt bra, inte vara tillräckligt rolig. Jag vet inte hur jag kan förklara det på något bättre sätt än jag just gjort. För jag oroar mig inte för vad andra tycker. Utan det är mer vad jag tycker.


I't gonna shine for you

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Jag fullkomligt älskar Active 2 till Wii. Jag är verkligen inte personen som orkar fara på gym flera gånger i veckan. Jag tycker inte att det ger något (troligen för att jag gör fel?) och jag tycker inte om att behöva vänta på att få använda den maskin jag vill.

Att kunna träna i hemmet är så himla skönt. Så på Active 2 har jag valt en egen personlig tränare och hon har skapat ett 9 veckors program som verkligen fungerar! Jag känner hur jag blivit starkare och piggare. Är även mindre sötsugen än förr. Så bara massa positivt!

Har även köpt mig två stycken hantlar på 1kg. Hittade dem på Jysk faktiskt för en 50-lapp tillsammans! Älskar de fynd jag gjort senaste dagarna.


Here we go again

Har nyss vaknat och ligger i sängen och äter godis till frukost. Helt ok en tisdagsmorgon när alla andra jobbar eller just börjat skolan! Annars så har jag inga planer idag förutom att se klart det lilla jag inte orkade se igår av Sagan om Ringen. Känner mig duktig som faktiskt sett den filmen nu!


Soon to be

Nu har jag bokat en lokal till den fest som ska äga rum kring min 20e födelsedag. Skönt att ha det bortgjort. Nu är det bara allt annat kring det som ska tas hand om. Bestämma vilken mat det blir, bestämma vilka som ska bjudas och bestämma om det ska vara något tema. Skulle vara lite roligt faktiskt.

Sen måste jag även köpa in lite muggar och shotglas och allt annat. Funderar även på om jag ska ta och göra någon välkomstdrink av något slag.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag tror inte att jag har någon dålig vana som jag inte vill ha. Ingen som jag kan komma på nu i alla fall. Skulle jag ha någon vana som jag inte skulle vilja ha, så skulle jag se till att få bort den helt enkelt. Och utan sina dåliga vanor är man ju inte samma person. Så jag är nöjd med alla mina vanor, bra som dåliga!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Det finns så himla mycket jag skulle vilja göra för de pengarna, men skulle jag mot förmodan vinna 1 miljon kronor så skulle jag börja med att köpa en bil. Inte en helt ny, men en som i alla fall är från 2000-talet. Bara för att ha en bil. Känner att det är en viktig sak.

Sen skulle jag köpa möbler och inredningsprylar för resterande del av pengarna. Jag skulle köpa den soffa jag vill ha, jag skulle köpa det matbord jag vill ha. Allt skulle vara så som jag vill ha det. Jag skulle inte kolla på priset utan bara ta precis det som faller mig in.

Sen skulle jag väl försöka spara lite av det. Men 1 miljon kronor är inte så jättemycket om man tänker efter. Det tar snabbt slut. Men att spara 100 000 skulle man ju klara.

Skulle det finnas pengar kvar efter att jag lagt undan lite och köpt allt annat, då skulle jag resa. Bjuda med mig någon vän eller familjen och sen fara till något varmt land. Njuta av lite ledighet och skämma bort de/den som är med på resan.

Blonde, bad and beautiful

Kom nyss hem och har satt min rumpa i min säng nu. Har sprungit på affärer idag i 2 timmar. På bilden här nedan ser ni två av de saker jag kom hem med. En kartong som innehåller ett knivblock och 5 stycken knivar och en kartong som innehåller 4 middagstallrikar, 4 djuptallrikar, 4 assietter, 4 kaffefat och 4 kaffekoppar (har en till likadan kartong med mig hem också).

Så den här shoppingrundan får mer än godkänt.

Fighting against the death

Efter att ha jobbat några timmar idag tar jag ledigt och njuter igen av att inte ha något inplanerat. Först på torsdag har jag nästa pass. Lite tråkigt att inte jobba men alltid lika skönt att kunna sova ut. Speciellt nu när skolan börjar om och jag inte har någon syster hemma som ska vara jobbig!

Funderar på att ta och vila lite och sedan ta ett träningspass. Missade det igår så tänkte att jag måste ta igen det, även om lördagar är träningsfria dagar.

gnatt


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Utseende:
Jag är riktigt svag för långa killar med lite muskler. Mörkt hår och blå eller gröna ögon helst. Fina händer är också viktigt. Annars så vill jag gärna att han ska vara lite medveten om sitt utseende, ta hand om sig själv och bry sig om vad han har på sig.

Personlighet:
En snäll, glad och rolig person är oftast väldigt fin i sig, så det är viktigaste. Sen så behöver han ha humor och han ska vara lätt att prata med. Och han ska helst ha ett leende på läpparna så ofta som möjligt. Annars så tror jag att han även måste vara lite svartsjuk, men verkligen itne för mycket. Kunna visa att han bryr sig.

Annat viktigt:
En kille som jag ska falla för måste nog tycka om att röra på sig. Och han ska vilja umgås med mina vänner och kunna ta med mig till hans vänner.

Skål


Har varit hemma hos Ellen ikväll och spelat lite Mario Kart med henne, Sigrid och Pelle. Riktigt trevligt sällskap måste jag säga så kvällen var helt ok. Så nu har jag lagt mig tillrätta i min säng och ser lite fler avsnitt av Trolltider. Älskar verkligen det!

Nu blir det snart att sova i alla fall för att orka kliva upp och fara och jobba imorgon. Men som sagt, en helt ok kväll med bra sällskap och ett bra avslut!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Just nu är det en lägenhet som jag vill ha mer än något annat i världen. Jag är ingen person som kommer och säger världsfred eller liknande, utan jag är egoistisk. Jag vill ha en lägenhet.

Jag längtar ihjäl mig tills jag har en lägenhet på ca 60-70 kvm som jag får inreda själv. Där jag får sätta min egen prägel på stället. Där det enbart är jag som bestämmer vad som ska ätas, vad som ska spelas och vad som ska hända. Ett eget ställe där inredningen går i färgerna svart, vitt, rött och blått. Även små inslag av grönt och gult.

Jag har nästan allt klart i huvudet om hur jag vill ha det. Jag vet precis vad jag ska köpa för möbler och summan är klar. Det enda som saknas nu är själva lägenheten. Så det är vad jag vill ha mest nu.

29 januari 2012

Önskelista inför födelsedag.
Kommer fyllas på då och då.

  • Silikon muffinsformar
  • Spritsar + spritspåsar
  • Presentkort på IKEA och Expo
  • Vita inredningssaker
  • Vattenkokare
  • Perkulator/Kaffekokare
  • Brödrost
  • Smörgåsgrill
  • Kastruller och stekpannor
  • Stekspadar
  • Köksredskap
  • Svarta/Vita små Lackbord från IKEA
  • Helvita/Helsvart sängkläder.
  • Enfärgade ljusa sängkläder.
  • Köksmaskiner (Matberedare och degblandare - Gärna Kitchen Aid)

Active 2

Jag fullkomligt älskar EA Sports spel Active 2 till Wii. Det är helt sjukt hur bra träning det är. Jag är helt ärlig när jag säger att det ger mer än att gymma! Svårt som tusan att fuska också, näst intill omöjligt, så man gör verkligen allting.

Med en pulsklocka på armen och en sensor på benet känner spelet av om man gör som man ska. Även träningsgummiband och wii-kontrollen används flitigt. Det bästa är att konditionsträning blandas med corestyrka, benträning, armträning och roliga sporter. Till exempel fotboll, basket, cykling och skateboarding. Och det finns mycket mer.

Ska köpa mig en balance board snart också för att kunna ta i ordentligt under aerobic passen!

Så till alla med Wii rekommenderar jag detta, 299 kronor betalade jag för det.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål:
Jag har flera mål just nu. Bland annat så har jag ett mål att bli riktigt tränad och nyttig för att må så bra som möjligt. Ett annat mål är att ta tag i saker och inte skjuta upp allt.

Mina drömmar:
Jag drömmer om den där riktigt fina kroppen, den där med muskler istället för fett och slanka fina ben och platt mage. Jag drömmer även om kärlek, kärlet till mig själv och kärlek åt någon annan. Att ha någon att dela allt med men mest att älska mig själv för den jag är och hur jag är.

Mina önskningar:
Den största önskningen jag har är att min ekonomi ska bli så pass bra att jag kan få mig en lägenhet. Jag vet att jag just nu skulle kunna klara det om jag levde snålt, men jag vill inte behöva vara orolig för att pengarna inte ska räcka till mat.

Annars önskar jag mig lycka, kärlek och bra hälsa.

Blodiglar och paddsnor

Ligger i min säng nu och ser på julkalendern från 1979, nämligen Trolltidere! Så underbar "serie".


Årets första

Sådär, då var jag uppe och har klätt på mig, ätit och gjort mig klar. Nu är det bara att vänta på att klockan ska gå lite extra och sedan gå till bussen. Idags står jobb på schemat, vilket känns så otroligt bra! Första jobbpasset för iår. Jag vet inte hur jag klarar mig utan att jobba. Helt ärligt, det är det skönaste som finns att fara iväg och veta att man ska jobba. Både för att man gör något vettigt och för att man får träffa massa människor. Och sen så är väl inte det faktum att man får några slantar för det helt fel heller.

Men nu ska jag ta och lyfta på rumpan och ta på mig jackan och sedan vandra iväg.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Det här är något jag tänkt på mycket och länge. Jag vet inte riktigt vilken årstid jag gillar bäst. Däremot vet jag vilken jag gillar minst. Men nu var det inte det som skulle beskrivas.

Det står dock mellan vintern och sommaren, de två årstiderna som är så olika varandra som två årstider kan bli. Idag gick jag längst med en väg som var helt vit. Allt runt om mig var vitt. Allting var lugnt och så himla fint. Tankarna sprang iväg till skidbacken och livet var så himla bra. Men sommaren, värmen och allt det gröna, fina och fräsha. Det är inte mycket som slår det. Doften av regn en varm sommarnatt.

Nej, jag kan inte bestämma mig. Jag gillar vintern och sommaren lika mycket. Så enkelt är det.

Hart of Dixie

Så himla skönt att ta en ordentlig sovmorgon idag. Klev inte ur sängen fören klockan var ett! Har inte sovit så länge på jag vet inte hur många veckor. Idag njuter jag av min sista lediga dag och ska bara ligga i sängen och se på Hart of Dixie. En riktigt bra serie måste jag säga!


My heritage


To drag me away


Har det jag gör ikväll. Först lite Wii tillsammans med Victoria och prata om allt och inget. Ett tag sedan man verkligen umgicks med den flickan. Senare blir det mer eller mindre bio i mitt rum för mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Det finns många personer jag skulle vilja träffa just nu. Vänner som inte längre finns i mitt liv och personer som jag träffat ett fåtal gånger men som ändå gjort ett stort intryck på mig. Men mest av allt vill jag träffa min mormor.

Min mormor dog i januari 2003. 9 år sedan nu. Det var nog det jobbigaste som jag varit med om, och är än idag det jobbigaste som hänt i mitt liv. Hon var min andra mamma. Jag var inte på dagis eller hos en dagmamma första åren i mitt liv, utan jag var hos mormor och morfar. Jag har så många minnen, som man egentligen inte borde ha från den tid man var 1-4 år, som jag aldrig kommer glömma.

En gång satt jag bredvid spisen i deras kök och där stod sockerskålen. Jag fick inte äta sockerbitar men jag tog upp en ur skålen och höll fram den och skrek: Mormor! Säg åt mig! En annan gång hade jag tagit mig en apelsin och mormor skar alltid upp den i små klyftor med skalet kvar så jag kunde gnaga på dem, så jag ville göra likadant. Jag fick inte ha kniven då jag var så liten men lyckades få tag på en i alla fall. Jag var ensam i köket och de andra i vardagsrummet. Det slutade med att jag skar mig själv i fingret. Jag gömde händerna bakom min rygg och gick in till dem och då frågade mormor vad som var fel. Tårarna började spruta och jag höll fram mitt pekfinger. Alla skrattade åt mig men jag fick i alla fall ett plåster och sen skar mormor klart apelsinen åt mig.

Jag skulle göra nästintill vad som helst för att få ha henne här hos mig nu, som en levande person. För jag tror, jag måste tro, att hon alltid är vid min sida som något annat.

Don't you want to sleep?

Träningen känns av och det är väl bra det. Skulle varit lite tråkigt om jag tränade och tränade och det inte gav något resultat. Jag älskar känslan då hela kroppen är helt slut medan huvudet är så vaket det bara kan vara.

Annars så funderar jag på om det ska bli en promenad idag eller om jag ska stanna inne och spela Wii. Kanske en blandning. Får väl se om jag hittar någon som vill göra sakerna med mig, synd bara att Böleäng är så pass tråkigt.

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig


Fakta 1.
Som person är jag väldigt utåtriktad och social. Jag älskar att träffa människor och lära känna nya personer. Man lär sig så otroligt mycket av att lyssna på vad andra har att säga.

Fakta 2.
Jag försvinner ofta in i mina egna tankar. Att drömma mig bort till en perfekt vardag gör den riktiga vardagen lite enklare.

Fakta 3.
Jag är väldigt sällan en seriös person. Jag tycker att det är tråkigt att vara seriös och jag är rädd för allt det som är seriöst.

Fakta 4.
Det finns vissa personer som får mig på så otroligt bra humör. Såna där som bara behöver säga eller skriva hej så är hela dagen så himla mycket bättre. Den som får mig på bäst humör, har jag aldrig ens träffat.

Fakta 5.
Jag är väldigt duktig på att driva människor ifrån mig. Det har mer eller mindre blivit en hobby. Men under det senaste halvåret har jag vuxit som person och börjat be om ursäkt för det jag gjort mot andra. Tråkigt nog har nästan alla jag bett om ursäkt till inte sagt ett ord om det.

Fakta 6.
Jag har idag väldigt svårt att visa en del känslor. Kärlek och tacksamhet är två av dem. Däremot har jag jättelätt för att visa besvikelse och ilska.

Fakta 7.
Jag gömmer mig ofta bakom en relativt oseriös fasad för att inte behöva ta del av allt jobbigt.

Fakta 8.
Jag är beroende av serier och filmer.

Fakta 9.
Jag har bestämt att det här året är det år då jag ska leva.

Fakta 10.
Jag ska börja älska mig själv, så att någon annan förhoppningsvis också kan göra det någon dag.

Next up

dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
dag 3 – Min favorit årstid och varför.
dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
dag 6 – Typ av killar jag faller för.
dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
dag 9 – Någonting jag oroar mig för.
dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
dag 11 – En bild på ett ställe jag vart på.
dag 12 – Mitt drömbröllop.
dag 13 – Någonting jag ångrar.
dag 14 – Innehållet i min väska.
dag 15 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
dag 16 – Vad jag åt idag.
dag 17 – En bild på det jag köpte senast.
dag 18 – Min favorit film.
dag 19 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
dag 20 – En låt som får mig att gråta.
dag 21 – Mitt favoritprogram – och varför.
dag 22 – Min favorithögtid.
dag 23 - Min favoritserie.

It's just not high school anymore.

Kände verkligen hur jag behövde ett varmt bad för ett tag sedan så vatten tappades upp och jag njöt av värmen och lugnet. Så himla skönt det är att bara lägga sig ner i badkaret och koppla av ibland.

It gets the worst at nights

Sitter nu och planerar lite för hur jag ska sätta upp en projektor i mitt lilla kryp-in. Jag tror att jag hittat en lösning som gör att jag både kan se filmer och spela Wii och ändå ligga skönt och ha den plats som behövs. Inte helt fel!

Så nu ska jag städa upp lite så att allt kan bli klart. God fortsättning!

It's a new day, it's a new life

Första dagen på ett nytt år. Första dagen på det år som ska bli hur bra som helst. Om 26 dagar får jag årets första lön. Då ska jag passa på att fixa ett pass samma dag. Om 28 dagar fyller jag hela 20 år. Det känns konstigt att säga och tänka det, men hur skönt som helt.

Den 22 april sitter jag mest troligt på ett plan bort. Bort från Umeå, bort från Sverige. Får se om jag får med mig kusinen också kanske. Och det är bara första månaderna som hunnit få något inplanerat.