Make it up

Jag har precis varit och hämtat ut ett paket som innehöll en hel del nytt smink! Hur kul som helst. Så nu lär jag ju sitta och provsminka mig själv resterande del av kvällen. Men det är ju kanske inte helt fel. Då kanske jag lär mig hur man ska göra snart. 
Men nu väntar jag bara in att mitt sista paket ska komma med min Victoria's secret body mist och sen är jag hur nöjd som helst. Så jag hoppas att den kommer innan vi åker ner till Sundsvall. För övrigt så kommer även lönen imorgon. Vilket kan vara lite farligt. Så jag funderar nästan på att sätta mig och göra en budget nu istället för att leka med sminket. Det skulle kanske vara vettigast. För det är nästan alla månader jag får försöka skrapa ihop pengar för att klara sista veckorna. Och det vill jag sätta stopp för! 
 
Så ja, då har jag resonerat med mig själv och nu ska jag göra upp en månadsbudget! 

Let's dance our tears away

God dagens! 
 
Nu sitter jag i min nystädade lägenhet och kollar runt på olika internet sidor och försöker att inte vilja ha allt för mycket. Jag tror nämligen inte att jag får ut allt för mycket i lön den här månaden heller så jag har inte råd att beställa allt. Plus att jag och Björn åker till Sundsvall/Stöde på lördag. Då måste jag ha lite att spendera på IKEA och alla andra butiker och även lite pengar till kvällens utgång. Och sen ska jag överleva resterande del av månaden. Jag måste verkligen bli bättre på att spara mina pengar. 
 
Jag kanske ska göra en deal med mig själv, ingen beställning fören 20 maj? Tror dock inte att jag kommer kunna hålla mig. 
 
Men egentligen hade jag inte tänkt berätta hur dålig jag är på att spara pengar utan jag hade tänkt skryta över mig själv. Idag har jag faktiskt städat lägenheten och till och med rengjort inuti ugnen! Det är verkligen inte varje dag det händer. Så allt jag har kvar att göra nu är att diska undan all disk, sen är lägenheten fin igen! 
 

Pure seduction

Tredje beställningen på ca en vecka är nu gjord! Blev en body mist från Victorias Secret för min del och två stycken åt min syster. Så nu väntar jag bara på att allt ska komma fram! Älskar mig själv just nu när jag har skämt bort mig så mycket! Eller ja, pappa och mamma betalade ju jackan. Men ändå!


Living on the edge

God morgon!

Jag ligger fortfarande i min säng och drar mig. Så himla skönt att bara ta det lugnt på morgonen. Men snart ska jag ta och dra på mig kläder och sminka mig lite och sen traska iväg mot jobbet. Känns skönt att äntligen få göra något på dagen efter att ha varit sjuk igen.

Annars så försöker jag bestämma vad jag ska packa till nästa helg. Trots att det bara blir en natt så känner jag att jag måste planera nu! Först blir det IKEA i Sundsvall och alla butiker runt om. Sen blir det Ånge/Stöde och förfesta och sedan in till Sundsall igen för casino och krogrunda. Sen tillbaka till Stöde. Känns som att det kommer bli en jättetrevlig helg!


Eyes, lips, face

För några dagar sedan beställde jag hem lite smink från ELF. Helt klart en prisvärd sida. Och väldigt bra smink enligt mig. Nog för att jag inte kan så mycket om sånt, men jag är i alla fall väldigt nöjd med allt jag beställt där tidigare. Så nu passade jag på att klicka hem lite nytt att testa tillsammans med sånt som jag redan provat. 
Det blev bland annat två stycken kit med tre olika ögonskuggor, lösögonfransar, maskara, eyeliner, borstar och pennvässare, ett i Smoky och ett i Brown för att kunna variera både vardag och fest. En vattenfast eyeliner, en concealer och en foundation i puderform (som jag testat tidigare). Betalade ca 200 kr för allt det inklusive frakten. Så värt det! 
 
Så det är en sida som jag rekommenderar alla som vill ha billigt smink och hudvårdsprodukter. Det finns hur mycket som helst att välja mellan och det tar inte speciellt lång tid att få sakerna. Ca 1 vecka brukar jag få vänta! 
 
 

Att överlista jante

 


Leva livet

Åh herre min skapare! Jag har drömt massa konstigt inatt och i nästan alla drömmar har min fina jacka varit med på ett eller annat sätt! Så jag tar det som ett tecken på att jag ska köpa den. Ska bara höra med mor min om hon vill betala den, om inte måste jag vänta!

Annars då? Jo, idag ska jag på en utbildning via företaget. Det känns verkligen hur kul som helst! Det är folk från både vår butik och butiken på Strömpilen. Men inte tar det slut där, utan även från Övik, Piteå och Luleå om det är som förra året! Så jag ska när som helst börja göra mig klar och gå mot jobbet. Ska vara där om ca 1 timma nu.

Så med det hoppas jag att ni får en lika trevlig dag som jag tror att jag kommer få!


Wait here

Massa jobbiga minnen dyker upp ikväll över ett år har gått och jag kan än idag inte riktigt ta in vad som har hänt. Än idag känner jag mig som den sämsta människan som finns.

Det är närmare ett och ett halvt år sedan jag sist träffade dig. Och jag har verkligen inte orken eller modet att träffa dig ännu. Jag är orolig. Orolig för att bara vara ivägen. Och för att du ska ha glömt allt. Kommer du ihåg mig? Det är en jobbig tanke att man kanske inte finns med i minnesbilden.

Att se bilder på din utveckling både smärtar och lättar. För jag har bara hört hur jobbigt du har haft det. Jag har bara hört vad du gått igenom. Trots att jag satt på IVA så vågade jag inte gå in och se dig ligga där. Jag ville inte att det skulle bli mitt sista minne av dig. Idag ångrar jag att jag inte tog modet till mig. Kanske hade allt varit lättare nu då. Men det är för sent.

Vissa dagar är jobbigare än andra. Vissa dagar tänker jag inte speciellt mycket på det måste jag erkänna. Men ibland kommer allt upp till ytan. Ikväll är en sån kväll. Men, det är ok att ha såna kvällar. Och jag hoppas att jag en dag kan förlåta mig själv för att underlätta för mig. Jag behöver det.


Baby doll

God morgon! 
 
Jag ligger fortfarande i min säng och ska väl när som helst kliva upp och dra på mig kläder för att börja traska mot jobbet. Och det känns som att det kommer att bli en rolig dag på jobbet idag! Nog för att de flesta dagar är roliga där, men idag är jag på så bra humör så ingenting kan bli fel känns det som! 
 
Jag har precis avnjutit 2 lediga dagar efter att ha jobbat en dag efter mina 4 lediga dagar över påsk då vi firade pappas 50-års dag. Så nu känner jag verkligen hur taggad jag är på att jobba i helgen. Jag hoppas bara att vädret blir fint så att det blir några kunder. 
 
Annars så ser jag fram emot att få ligga i sängen och mysa till någon bra film med bästa killen. Att man kan må så pass bra med någon annan är för mig ett mysterium. Men jag är jävligt glad att det är så. För jag minns inte sist som jag mått såhär bra, såhär länge. Och jag älskar det! 
 
Nu, dags att göra sig klar för dagen! Sköt om er!