What are words?

Under en månads tid har jag mer eller mindre varit besatt av en låt. Jag tror inte att jag gråtit till en "musikvideo" tidigare, men herrejisses så tårarna rinner. Varje gång jag hör låten blir ögonen tårfyllda. De allra flesta har hört den men har ni fortfarande inte hört låten måste ni lyssna nu.

No hands

Äntligen har jag en dator i min ägo igen, guld värt vill jag lova. Nu ska jag börja flytta över lite bilder och liknande och sen även se några avsnitt av min nya drog, Skilda Världar!

PZ OUT

Sista inlägget på ett tag nu. Blir en tid utan dator. Men det gör inte så mycket, det är sommar snart och filmer kan jag se på TV'n. Ska i alla fall försöka låna min systers dator någon gång men vi ser ju om jag orkar. Annars, ha ett bra liv, det ska jag!

Som jag hade dig förut

Kan inte sova, har inte kunnat sova på hela natten. Har så sinnessjukt ont i halsen för tillfället. Blir väl att se film nummer fyra av Harry Potter-filmerna nu då. Imorgon blir det i alla fall att ligga hemma och knapra Ipren och halstabletter. Hoppas verkligen på att bli frisk nu!

Vid protesfabrikens stängsel

Alltså satan så jag skrattar åt mig själv. Sitter och pratar med mig själv också. Jag hoppas varje gång på att rösten blivit bättre men dessvärre blir den bara sämre och sämre. Ska nog ta pappas råd och vara tyst. Kanske hämta lite glass också, det kanske hjälper.

Har precis gjort Fridas dag jättebra, ringde henne så hon fick höra hur jag lät. Hon skrattade och förstod inte ett ord av vad jag sa, men så är livet ibland!
.
Ska i alla fall snart skrämma livet av mig själv. Jag vet inte varför jag gör det, men på något sätt gillar jag det.

Problemen dom skapar jag själv, det gör ont men jag vet att jag klarar mig jämt

Idag kan jag lova att folk fått skratta åt mig. Inte bara lite heller. Ni som vill veta varför kan ju slå en signal och försöka lista ut vad som fått alla andra att skratta.

Skal vi gå hjem til deg?

Sitter just nu och chillar och väntar på att kvällen ska dra igång. Ska eventuellt till haga där Emelie och Amanda ska förfesta innan de ska ut på studentkrogar. Jag orkar dock inte följa med dem så lär väl bli en tur hem för mig. Frågan är bara, cykla dit själv eller åka buss dit med dem? Det lutar fasen mot cykeltur.

I'm sleeping my day away

Imorgon kommer älskade Emelie hem igen. Så himla jobbigt att hon bor i Luleå. Dock så kan avståndet mellan oss öka ännu mer till hösten. Skulle inte vara så roligt, men då skulle jag få lov att tvinga henne till mig och åka upp till henne några gånger. Ser i alla fall fram emot att träffa henne.

Försöker övertala henne att fara på 5ive imorgon också och inte Allstar. Jag hatar att vara den som är yngst och inte kommer in på alla ställen.

Harry-P

Ligger i min säng och kollar på första filmen om Harry Potter. Inte helt fel då man är sjuk. Däremot så är det inte lika roligt att jag inte kan äta. Jag som älskar mat, hur ska det här fungera?

Illness

Jag mår inte bättre. Verkligen inte. Blir bara värre och värre. Idag har jag känt mig som den gröna filuren och jag hoppas på att bli bättre nu under natten. Annars kommer jag vilja skära av mig halsen för jag kan inte andas, inte svälja och inte prata. Såfort jag andas blir det varmt i halsen och det svider till extremt mycket. Inte okej.

Kommer alltid minnas den som den bästa

Min älskadeälskade idiotiska mobil lämnade mig idag. Dock så var inte min i lika bra skick som den på bilden, men ändå. Min telefon såg man att den var använd med kärlek. Hade till och med ätit på det. Tejpat den med eltejp, pillat bort lösa knappar och liknande. Nej en tragisk dag detta. Helt ärligt den bästa mobil jag haft.
.
Nu får jag dras med den mobilen här under istället. Jag kan inte ens uttrycka mitt hat till den telefonen, att jag la 3600 kronor på den en gång i tiden är något som jag bittert ångrar när jag fick min älskling här över för bara 990 kronor. Nej, nu ska jag spara min lön och köpa en annan mobil då. Roligt att dessa utgifter alltid kommer just till sommaren.


17 maj

Grattis till Norge på Nationaldagen och grattis till mig på namnsdagen. Passar ju bra att jag har namnsdag samma dag som landet där jag har min släkt har nationaldag måste jag säga!

Talking 2 myself

Sitter nu och ska snart redovisa mitt projektarbete. Har insett att jag inte är lika förberedd som de som redovisade nyss. Det här kan gå käpprätt åt helvete.

Om jag lyssnar när du pratar, inte pratar om mig själv

En video från designprogrammet då dem tog studenten förra året.
.
Jag kom precis på att om precis en månad så har jag tagit studenten, håller eventuellt på att göra mig klar för kväll på 5ive, O'learys och taket där Slagsmålsklubben spelar och där de flesta man känner lär hålla till. Om precis en månad lever jag livet så som det är tänkt att levas.

Smells like teen spirit

lookbook
Jag skulle inte säga nej till att gå klädd såhär snart.

I'm still an animal

Jag gissar på att jag somnade vid 20-tiden igårkväll och först klockan 11 idag orkade jag mig upp ur sängen. Feber, feberfrossa, lock för öronen, halsont och täppt näsa är vad jag lever med nu. Imorgon ska jag redovisa mitt projektarbete och jag lär inte må så mycket bättre då än nu, så jag ser inte fram emot det riktigt.

U comp-lete me

Ursäkta den dåliga bilden men, JAG ÄR KLAR. Projektarbetet är nu helt klart. Trycken är tryckta, plaggen är tvättade, örngotten har kuddar i sig, allt är klart inför redovisningen på tisdag. Friheten är nära! Nu lägger jag mig i min säng och blundar. Sov gott.

I can't take back the words I never said

Måste. Hålla. Mig. Vaken.
Sista spurten nu inför redovisningen av mitt projektarbete. Så fort mamma kommer hem ska jag trycka klart på kuddar och tröjor. Hoppas på det bästa.
.
För övrigt ser det ut som att det kan bli en flytt från Umeå efter sommaren/på hösten, så ni som vill träffa mig lite får passa på för snart kan de vara försent! Kan ju inte säga något annat än att jag längtar och hoppas.

Hope

Klicka på hope för att läsa en text som inte bara är bar skriven, utan har ett bra budskap också. Helt klart värt att läsa igenom.


Fact


Det blir inget skitsnack

Nu är de flesta trycken utskrivna, i helgen blir det att trycka på tröjor och sedan på måndag skrivs de sista ut innan redovisningen på tisdag. Snart är projektarbetet helt klar, love it!

Om jag säger du är vacker men att de spelar ingen roll.

Hickar snart ihjäl samtidigt som jag försöker göra mig klar för att röra mig mot O'learys där kvällens hockeymatch ska ses. Inte illa att dra en sådan kväll med klassen såhär en månad innan studenten. Tänka sig, snart går jag inte i skolan längre. Underbara tanke.

Det här är mitt liv

lookbook

Jag kan verkligen inte få nog av killen på bilden över. Förutom att han är otroligt snygg så har han en otroligt grym och varierande stil. Man kanske skulle flytta från lilla Sverige så man får en chans att se honom in real life. Det skulle jag inte säga nej till i alla fall.

För att kolla in hans blogg kan ni klicka här.

I'm here for you she said

Lotten, Jag & Ida
Det är illa när man till och med saknar rökrummet på 5ive. Varför känner jag inte för att festa längre?

Next up

Sitter och ser på Ishockey-VM just nu. Canada - Sverige är det som spelar och jag, jag äter popcorn i förtvivlan för att dämpa nervositeten som infann sig direkt pucken släpptes. Just nu står det 2 - 1 till Canada och första perioden är precis slut. Håller tummar och tår!

Jag behöver endast de som har bränts fast, gått in i hjärtat ni känns i varje hjärtklapp

Om precis en månad är det Bal 2011 som gäller och en vecka efter det tar jag studenten. Som det ser ut nu så kommer jag även att jobba nästan hela sommaren. Så himla bra livet känns just nu!

Pressad av tid

weheartit

Babyboy

Jag tillsammans med min systerson för ungefär 10 månader sedan. Tiden går snabbt.

God gave rock 'n roll to you

Drar mig mot Ellen för en trevlig kväll med Hårdrocks-tema.

Jag lever min dröm


Dreaming of a night under the stars with someone special

weheartit

Living my dream




weheartit

 

Vaken och lever efter gårkvällen som spenderades på O'learys med trevliga personer och bra hockey. Fick mig en lite längre helg igår så nu lägger jag mig och ser klart 90210.

 


Take me away to a better place

weheartit

Just can't get enough


weheartit

Tänk att kunna surfa bort alla tankar och bekymmer. Eller att bara kunna surfa riktigt bra!


He was fascinated by material objects but he understood money never bought respect

weheartit
I'm back