TV3 Dolumentär

Har för tillfället bosatt mig i sängen tillsammans med en bulle. Riktigt skönt att sitta här och njuta av lite gott och lugn och ro. På min TV ser jag TV3 Dokumentär. Tycker att det är ett riktigt bra program som tar upp viktiga saker. Helt klart något jag rekommenderar alla att se!


Godnatt


24-7

Jag har absolut ingenting att göra för tillfället. Jag borde egentligen börja fundera på att sova men är lite för pigg. Hela dagen har jag försökt tvinga mig själv att hålla upp ögonen för att inte sova mitt på dagen och jag höll nästan på att förlora kampen när jag låg i solariet.

Men, jag lyckades hålla ögonen öppna och nu har tröttheten övergått till övertrötthet. Alltså är jag rätt pigg nu. Jävla skit. Jag som börjar tidigt imorgon...


Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Under morgonen har jag spenderat lite tid inne på IKEAs hemsida. Måste komma fram till vilken soffa jag vill ha och vilket soffbord. Ska även försöka hitta någon hylla eller bokhylla som jag kan ha som förvaring. Det behövs verkligen. Har dock hittat några alternativ som jag kan tänka mig. Ska höra med min far ikväll vilken av alla som han tror är bäst.

Måste ändå hem till mina föräldrar då jag har min cykel där, så tänkte slå tre flugor i en smäll. Hämta cykeln, äta middag och få hjälp i soffdjungeln.

Nu ska jag däremot sortera tvätt. Har bestämt mig för att tvätta massa maskiner nu när jag är ledig. Har räknat ut att när jag har jobbat klart 8/6 har jag jobbar 22/26 dagar. Det är inte helt fel för plånkan.


I feel so close to you right now

Nu börjar det jobbiga i att vakna övergå till skönt. Jag har blivit så pass van att inte kunna andas när jag vaknar att jag inte längre tänker på det på samma sätt. Lyckan över att solen är framme kommer nu i första hand.

Så nu ska jag leta kläder för dagen och sedan äta någon frukost. Sedan bär det av mot jobbet. Har ett kort pass idag på endast fem timmar, så jag kommer hem relativt tidigt idag. Jag hoppas på att det hinner lugna ner sig i trädkronorna tills det att jag ska börja rulla bara.


Jag är en gummibjörn

Idag har min allergi tagit sig själv till en ny nivå för året. Att vakna med uppsvullna ögon och igen täppta luftvägar är inte roligt. Och att det bara blir värre, trots massa tabletter, nässpray och ögondroppar, är ännu jobbigare.

Men trots det har jag varit väldigt glad på eftermiddagen. Har pratat med snygga norrmän och insett att jag verkligen vill dit i vår. Ska börja kolla om lägenheter och jobb sen någon gång. Tror dock att jag kanske ska vänta lite längre så kan nog bli upp emot året innan jag drar mig dit. Vill ju inte lämna ifrån mig min lägenhet här heller. Så mycket att tänka på, så mycket jag vill.


I'm gonna live my life

Mina ögon är helt uppsvällda och under natten har jag kunnat andas mindre och mindre för varje minut. Resultat? Ingen sömn och mår sjukt dåligt nu. Trots det ska jag jobba ett åtta timmars extra pass snart.

Nu ska jag plocka fram lite frukost och njuta av tiden innan jag börjar.


Truth


Motherlover

Befinner mig hemma hos mamma och pappa idag och firar mors dag. Egentligen gjorde vi det igår men jag kände att jag hade tid idag också.

Köpte med mig en extremt god Fransk Kolatårta igår från Nya Konditoriet. Helt klart värd de där pengarna.

Nu sitter jag och väntar på grillat. Helt klart bra val att ta sig hit!


Upp och hoppa

Fy tusan. Det är inte ofta jag är vaken såhär tidigt. Om 30 minuter ska jag ta bussen mot Net On Net för att jobba några timmar och det ser jag faktiskt fram emot. Det var så himla trevligt igår så jag hoppas på att det blir lika bra idag.

Ska nog ta mig en sväng inne och kolla ordentligt på allt dem har också när jag slutar gör dagen. Finns ju säkert hur mycket som helst som jag vill ha men jag ska försöka vara duktig och inte skena iväg. Fast en glassmaskin kanske inte skulle vara helt fel?


It's a new life

Ligger i sängen (som vanligt) och ser på serier. Efter att jag nästan gråtit ögonen ur mig till The Vampire Diaries ser jag nu på Gossip Girl och njuter av hur bra allt verkar ordna sig dör. Inte lätt när personerna i serierna känns som ens vänner. Man vet allt om dem och ändå lämnar man dem inte efter allt dåligt som hänt.

Tillbaka till verkligheten. Jag önskar nästan att jag levde ett av de där ytliga, fartfyllda liven som är fulla av spänning och kärlek.

Just nu är det mest vänner som man inte trodde skulle snacka skit som gör det trots allt och gånger man önskar att man svalt det man ville säga.


You make me feel like


Mitt liv genom Instagram sedan jag fick tillbaka min telefon från lagning. Fick för mig att testa både Marabous nya med jordgubb (som förövrigt var jättegod) och Oh My Apple Pie från Ben&Jerry (som inte var speciellt god och som jag inte tål. Dåligt va.). Efter det fick jag för mig att bli nyttigare så jag bytte ut glass oc

I'm living life to the fullest, how about that?

Sitter och blir mer och mer förbannad. Varför hatar internet mig? Helt ärligt, jag har uppdaterat till ett dyrare och som dem sa, snabbare internet nu och inte fan hjälper det.

Men jag ska försöka se saker positivt nu istället och börja klä på mig och kanske ta en tur ner på stan innan jag börjar. Lär ju dock inte hända med tanke på att jag måste leta reda på kläder i min klädkammare. Kan berätta att den är överfull för tillfället och allt ligger på golvet. Ska i alla fall skynda mig lite så att jag får njuta av solen som tittar fram och in genom mitt fönster!

Liv och död

Sitter på bussen nu och ska hem till Emma och påbörja kvällen. Blir en nykter utgång senare till ett enligt mig för dyrt corona. Bara för att Björn Rosenström ska spela. Inte det jag är mest taggad på men så får det bli.

Är för övrigt hur less som helst på regnet som faller över Umeå idag, igen. Men det tillhör sånt man inte kan göra något åt så jag får försöka vara positiv trots allt.


Men can't fake anything

Har nu på morgonen bakat chokladbollssmet. Och anledningen till att jag la till smet i slutet är för att jag inte orkade rulla dem. Så har suttit och ätit med en sked! Men det är inte helt fel det heller.

Börjar klockan 13.00 idag och funderar på att fara in till stan tidigare och kolla i butiker. Är ju MVG-dagarna idag och imorgon så det finns massa bra erbjudanden i butikerna. Så alla som är shoppingsugna borde passa på idag eller imorgon för att spara några slantar.


Project Runway

Jag blir alltid så inspirerad av att se Project Runway. Helt sjukt hur dem får upp idé på idé på beställning. Jag har aldrig kunnat komma fram till något bra om någon sagt att jag måste göra det. Jag behöver vara riktigt inspirerad för att få det att se relativt ok ut.

Och vilka sjuka skapelser vissa gör! Det är sinnes. Nej, jag måste nog försöka bli som dem någon dag.


Jag går i dagar i tröjan du hatar

Spontan utgång nudå!

I'm gonna live my life

Sitter och väntar på att Emma ska bli klar med sin gruppuppgift så att hon någon gång far hem och duschar så att vi kan fara ut sen. Blir nog så att vi drar oss till O'learys ikväll. Men först så kommer hon hit och vi kan snacka massa skit och bara vara allmänt dryga. Sånt där tjejer är bra på.

Tänkte även säga att jag är rätt nöjd med mitt nya snabba(re) internet. Kan till och med komma in på sidor nu. Behöver inte vänta i 5 minuter för att ta mig in på facebook tillexempel. Ruggit skönt.

Because I deserve


Unga mödrar

Väntar på att klockan ska närma sig 12 så jag får fara till jobbet. Tills dess ser jag på Norska programmet Unga mödrar. Tycker att det är bättre än det Danska. Så för er som inte har mycket att göra vid 10.15 på dagarna kan ju se på kanal9.


Tar det igen

Uppe hur tidigt som helst känns det som. Är verkligen inte van att kliva upp tidigt.

Skönt i alla fall att jobba så jag ska inte klaga allt för mycket. Tror nämligen att det här blir en bra dag. Solen lyser, det ser inte ut att blåsa allt för mycket och jag har träningsvärk.

Ska ta och börja göra mig klar nu så att jag inte kommer sent. Måste nämligen släppa in städet så dem hinner klart.


You made a man walk

Nu är snart Big Brother slut och jag ska lägga igen mina ögon. Är inte trött men börjar 09.00 imorgon. Tänkte mest säga att jag älskar min telefon!


And that's alright; I found a martyr in my bed tonight

Sitter inlindad i mitt täcke på golvet och kollar runt på internet. Jag tror att jag måste köpa någon typ av skrivbord och en stol. Känns extremt mycket i knäna att sitta på golvet för jag sätter mig oftast inte på rumpan.

Men jag ska i alla fall snart ta och börja klä på mig och allt sånt. Fick ett extrapass på jobbet så jobbar mellan 12 och 19 idag. Helt ok med lite extrapass såhär när man varit sjuk. Men eftersom jag börjar 12 så ska jag ta och hinna med två saker. Ska göra lunch/middag så tur nog så ligger det en påse torskfiléer i min kyl. Skulle egentligen ätit det i fredags men har som inte varit hemma. Men idag så!

Det andra jag ska göra är lite träning. Så det ska jag sätta igång med nu. Måste börja komma i bättre form för att bli piggare och för att må bättre. Så ser min dag ut idag och jag är rätt nöjd med det faktiskt!

Du måste flytta på dig

Har en helt nystädad lägenhet och magen har nyss fått i sig lite mat. Lagtade en riktigt god lasagne som jag fotade och allt men eftersom att mitt internet är för dåligt så kan jag inte ladda upp den. Är så less på alla mina inlägg utan bilder.

Blev i alla fall avokado och fetaost till maten så jag är ruskigt mätt. Och sen har jag även sex stycken matlådor nu. Inte helt fel.

Ska ta och dra på mig något som ser relativt bra ut och sedan träffa Rebecca för en del skitsnack. Så mycket som händer och har hänt nu sista tiden som vi behöver skratta åt och få ut ur oss. Så det lär bli trevligt!

Rize of the Fenix

Ligger i sängen hos föräldrarna och njuter av att kunna kolla igenom internet utan problem. Just nu njuter jag av Lookbook för att sedan beta av de närmare 100 inlägg jag har på bloglovin.



Mina vänner säger stopp, stopp håll i hatten

Så himla jobbigt det är att inte ha någon telefon med internet. Men bara en vecka kvar innan jag borde få tillbaka min älskade iPhone. Det som är snäppet jobbigare än att vara utan telefonen är att mitt internet hemma är så pass segt så jag orkar knappt använda det.

Nu ska jag i alla fall ta och städa lägenheten och sedan kanske ta mig en promenad. Borde gå och köpa skurmedel också egentligen. Och borde även gå och slänga kartonger. Det får väl bli dagens mission.

Update from hell

Har lämnat in telefonen nu så det är på väg att bli lagad nu. Hoppas att dem löser problemet nu så att jag kan höra vad folk säger.

Har i alla fall bosatt mig hos mamma och pappa nu tills på fredag. Mamma fyller nämligen år då så ska passa på att umgås lite med dem tills dess. Är ändå ledig imorgon och på fredag så kände att det är helt ok att slippa laga mat själv.

Passar även på att kolla runt på internet nu när jag är här och ska snart beställa en parfym. Eller imorgon. Måste gå och lukta på dem för att kunna bestämma mig. Står mellan två stycken som jag tycker luktar hur gott som helst så måste ta ett luktprov och fundera på det. Ska även köpa ett SIM-kort imorgon. Hade ju klippt mitt själv och det fungerar inte riktigt i den telefon jag ska ha framöver.

Time to go to bed

Håller på att leta kläder för att kunna fara och jobba men börjar inse att jag nog måste rensa och hänga upp alla kläder. Jag hittar ingenting där inne.

Och idag ska jag ägna min lunch åt att stå i kö på Telia. Måste lämna in telefonen på lagning eller liknande. Har problem med samtal då jag inte hör vad folk säger.