Through all the sleepless nights

Lever livet som fasen för tillfället! Eller inte. Sömnlösheten gör sig påmind varje natt occh orken är obefintlig. Jag behöver något nytt i mitt liv. Någonting som tröttar ut mig och som får mig på bra humör.

Ikväll syndar jag


Heaven isn't to far away

Så himla dåligt uppstyrd dag det här har varit. Har bara lämnat sängen för att gå på toaletten. Vaknade redan klockan 08.03 efter att ha somnat strax efter 06.00 men har ändå inte tagit mig i kragen.

Nu ska jag i alla fall snart ta mig ut ur både sängen och lägenheten! Ska möta upp Malin på gymmet klockan 16.00. Perfekt! Jag känner att jag behöver träna och komma i form igen. Okej, nu lät det som att jag haft världens snyggaste kropp en gång i tiden och riktigt så är det ju inte, men snart kanske!


Viljan att stanna kvar

Så himla tråkigt det är att vara hemma i Umeå igen. Har bara hunnit vara hemma i två dagar men är redan less. Vill tillbaka till Stockholm. Jag funderar mer och mer på att flytta dit. Jag har börjar kolla på lägenheter och jobb, dock mest för att få drömma mig bort men det är inte helt omöjligt att det blir slag i saken senare.

Idag ska jag i alla fall städa och diska och eventuellt försöka orka starta en tvätt också. Måste få lite fint här i lägenheten nu när jag är tillbaka. Sen ska jag krama Rebecca lite då det idag är ett år sedan hennes mor fick bort. Så tankarna är med henne och de andra idag.


Don't


I did what I did for her

Efter en riktigt trevlig och samtidigt jobbig helg är det nu måndag och jag är ledig! Perfekt för att hinna återhämta sig lite efter allt helgen haft att bjuda på. Sömnen har nämligen inte riktigt fungerat som den borde ha gjort.

Att leka med syskonbarn är inte det minst krävande efter 3 timmars sömn och att jobba efter 2 timmars sömn är inte det roligaste. Men allt roligt har gjort det värt att ha missat så mycket sömn! Så, idag tänker jag inte göra mer än jag måste!