Norge

Fick ett samtal idag från Norge. Det är inte varje dag man får. Men det var mycket trevligt må jag säga och jag ser fram emot att fortsätta samtalet imorgon. På tal om Norge, ska boka en resa till Oslo också. Och det lär jag göra imorgon samtidigt som allt annat ska göras.


Wan't to train harder

Sitter och kollar igenom weheartit.com för tillfället och av någon anledning började jag kolla igenom bilder på snygga tjejer med snygga kroppar. Satan så jag ska träna hårt hädanefter och äta nyttigare. Kan nästan lova att jag gått upp alla kilon jag gick ner när jag började med träningen nu när jag låg hemma sjuk. Så det är bara att sätta igång igen. Så imorgon efter jobbet blir det ingen tur hem utan det blir raka vägen till gymmet.
 
Nu ska jag börja diska lite och sedan plocka undan i mitt sovrum så att golvet syns igen. Kan hända att jag kanske tar mig en tur till gymmet redan ikväll också. Man vet aldrig. Beror på hur mycket energi jag har kvar efter allt är gjort här hemma. Måste även tänka på att jag ska upp och jobba imorgon, så det får inte bli för sent.





Check

Idag när jag hade min lediga dag hade jag tänkt städa, diska och tvätta. Kan erkänna att jag inte ens tänkt tanken på att ta tag i det. Istället sov jag extremt länge och klev inte ur sängen innan klockan var ett.

Tog sedan bussen till föräldrarna, åt mat och tvingade mor min att skjutsa mig till Rusta. Köpte massa ljus inför hösten!!!! Lycklig tjej. 100-pack värmeljus och ett fem-pack blockljus. Nu ska det lysa i min lägenhet hela hösten!


Bedtime

Har nyss kommit hem från jobbet och fått i mig mackor till middag. Höll på att dö av hunger. Så nu ser jag på Hart of Dixie på kanal 5! Helt ok slut på dagen.


High on life

Har precis rivit av ännu ett gympass idag, så jävla skönt! Älskar att vara tillbaka på gymmet efter de nästan två veckor som jag har spenderat i sängen. Jag håller tummar och tår för rejäl träningsvärk nu.

I övrigt så längtar jag extremt mycket tills snön börjar falla och världen blir vit. Ska se till att åka mer skidor iår än förra året. Vilket inte blir för svårt då jag inte åkte en enda gång förra året.


Party

Börjar inse hur pass onyktert det blev i lördags när jag ser bilder därifrån. Är nästan fortfarande trött. Men sånt är livet.


Rain on my window

Ligger och myser sönder med mig själv i min säng nu medan regnet öser ner utanför och piskas mot mitt fönster av den hårda vinden som samtidigt härjar. Jag älskar verkligen hösten och jag älskar att höra regnet smattra. Jag älskar att tända levande ljus och att bara ta det lugnt i mörkret. Så jag har startat en spellista på Spotify med massa lugna låtar som spelas i bakgrunden medan jag läser.

Jag skulle kunna vänja mig med ett liv likt det jag lever nu. Det enda som saknas är någon att somna bredvid varje kväll som kan hålla sängen varm och mig sällskap. Någon som man kan mysa med i såna här fall. Men det är långt ifrån livsnödvändigt. Jag klarar mig rätt bra själv också. Men, jag ska inte säga att det inte vore trevligt att vara två.


Hippie

Idag ligger jag i min säng. Rullgardinen hissas inte upp och huvudet skulle behövt några extra värktabletter. Men gårkvällen var verkligen hur rolig som helst. Så det är värt det idag egentligen. Tema-hemma-fester är verkligen bland det bästa. Så hippien i mig kröp fram och blev lite onykter men som sagt, det var värt det!

Ser i alla fall på Honey nu även fast jag sett den så många gånger tidigare. Ska även försöka sova några minuter efter att inte ha sovit allt för mycket inatt.


Just turn and walk away

And you can't leave me if I'm already gone.


Good luck

Jag är så extremt trött just nu. Helst vill jag bara lägga mig och sova men jag har inte riktigt tid med det. Eller, tid är fel ord att använda, men sover jag nu så kommer jag inte somna i tid ikväll. Senast 09.00 ska jag vara uppe imorgon för att påbörja alla ärenden.

Det viktigaste (skoja bara, inte alls viktigt egentligen) är att hitta kläder som påminner om hippie-tiden. För på lördag ska jag vara hippie när Lotten och Karin har maskerad!


For all you out there

Äntligen är min feber borta och jag har börjat få tillbaka väldigt mycket energi. Den energin ska jag idag lägga på att rensa min garderob och vika in allting snygg och prydligt. Kanske starta igång en ellet sju tvättmaskiner också. Kan tänka mig att det behövs när jag rensat klart.
 
Annars så ska handelslista och matlista skrivas. Jag ska skriva en lista på saker jag vill ha och saker som jag behöver. Allt för att lättare hålla koll på mig själv så att jag inte slösar bort alla pengar på massa onödigt som jag alltid gör. Den här gången ska jag ha lite diciplin på mig och bara köpa det som står på listan.

Hardest thing

Har blivit sjukskriven veckan ut nu när jag har feber. Har haft det sedan i fredags. Så dagen kommer spenderas i min säng, med massa te och filmer och serier. Även en hel del sömn hoppas jag på.
 
Har även gjort något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag har ansökt om att studera i höst. Dock bara vissa kurser som jag behöver läsa upp och sen har jag valt till några som jag finner intressanta. Så, om jag blir antagen kommer jag läsa bland annat Religion, Naturkunskap, Företagsekonomi 1&2 och Entreprenörskap. Ser faktiskt lite fram emot det.

Bring me back on track

Har nyss tagit upp en av alla saker jag sysselsatt mig med förut. Kan lova att det är ett bra tag sedan sist och det blir långt ifrån lika bra. Men övning ger färdighet och snart borde jag vara back on track.

Ska även köpa mig en symaskin så att jag kan ta upp det också. Saknar verkligen att sy saker och förändra det jag redan har.


Salt & peppar

Har legat i feber i två dagar nu så ikväll spenderar jag kvällen i min säng istället för att fara ut och träffa människor.

För ett tag sedan startade jag Ronja Rövardotter och jag hade helt glömt hur bra den filmen är! Så nu njuter jag av den med ett rör pringles - salt&peppar. Efter att filmen är slut ska jag sätta igång och se säsong 6 av Burn Notice också. Så jag har det jag gör!


Wrong

Är på så otroligt dåligt humör. Har åkt på feber och är less på allt. Vill göra något nytt. Något spännande. Men mitt liv är långt ifrån spännande.

Imorgon har jag möte 08.15 och jag ska bjuda jobbet på fredagsfika. Och med feber och utan ork i kroppen så känner jag bara för att skita i båda delarna. Men, alarmet är ställt på 07.00 för att jag ska hinna göra en kladdkaka att bjuda på i alla fall.

Nu återgår jag till att se CSI Miami och tycka synd om mig själv.


Nanananana Batman!

Är helt inne i Batman just nu. Helt ärligt, varför har jag inte sett de filmer som funnits länge tidigare? Bland de bättre filmer jag sett ju!

För övrigt har jag insett att jag har ett väldigt tråkigt liv. Jag jobbar, tränar, äter, ser film och sover. Kanske dags att ändra på deg snart...


Batman Begins

Sitter i min ensamhet och ser på Batman Begins. Har insett att jag borde se de första två filmerna innan jag ger mig på den nya.

Ska även ta och göra lite bubbelvatten och popcorn så har jag hela kvällen räddad.


Anywhere in the world

Jag har börjat inse hur less jag är på allt som jag är van med. Hur lätt jag blir uttråkad av det jag alltid hållit på med. Hur irriterad jag kan bli på dem jag umgås mest med.

Jag har börjat inse att det är dags att göra något nytt. Något nytt för att inte sluta med allt. Tappa alla jag bryr mig om och låta allting rinna ut i sanden.

Det enda jag inte har ledsnat på är gymmet. Där kan jag spendera timmar om det behövs. Jag vet inte hur många gånger jag varit där sista tiden och om jag ska vara helt ärligt så tror jag att det är bäst så. Det är nämligen gymmet som gör att jag orkar.

Det är vad som behövs för att jag ska orka vara trevlig. För att jag ska vilja kliva upp på morgonen. För att jag ska ha lusten att träffa människor. För att jag ska kunna leva ordentligt.

Att dränka sorg, ilska och hat i träningen är det bästa jag någonsin gjort och att leta fram glädjen, lyckan och skratten på samma ställe gör det så mycket mer värt i slutändan.


Travel in twilight

Armarna är helt döda och lika så är mitt huvud. Efter det pass jag hade idag för armarna är det ett under om jag inte har träningsvärk imorgon. Hur som helst så blir det att ta sig till gymmet imorgon också efter jobbet. Älskar att sluta klockan 17.00. Man hinner med så mycket mer. För att bli trött nu ligger jag och ser på näst sista filmen om Harry Potter. Helt ok måste jag säga.