Tisdagsmys

Sitter hemma hos mamma och pappa nu och har passat på att mysa med Maja och Felix som här här (mina syskonbarn). Passade även på att äta middag så att jag slapp laga något själv. Jag har sån dålig fantasi när det kommer till mat just nu. Plus att jag känner att jag måste spara de slantar jag har kvar nu när det är hela 15 dagar kvar tills lönen kommer.
 
Nu ska jag i alla fall bara vänta på att datorn laddat klart och sedan ska jag ta bussen hem. Väl hemma blir det till att byta om och sedan ta sig en tur till gymmet. Måste passa på nu när jag är ledig imorgon och sedan eventuellt påbörjar ett 9 dagar långt arbetspass.

We all know

Har så tråkigt att jag nu bestämt mig för att byta om och fara till gymmet. För andra gången idag. Känns skönt att komma ut från lägenheten ett tag. Det är så fruktansvärt varmt här uppe. Fönstret har varit öppet några timmar och fläkten snurrar för fullt och ändå blir det inte svalare. Så jag ska njuta av att det är svalt ute nu.


Medium löser mord

Ligger i sängen och ser på Medium löser mord. Jag är jättepigg och har ingenting att göra. Jag var nämligen dum nog att glömma alla träningskläder och mina träningsskor på jobbet igår så jag kan inte fara och träna för att sedan kunna somna. Men imorgon ska jag upp tidigt och lösa det. Ska passa på att diska, tvätta och träna imorgon på förmiddagen när jag ändå har en dag ledigt. Jag måste verkligen tvätta. Alla kläder ligger i tvättpåsen känns det som. Minst två maskiner kommer det att bli. Hade gärna gjort bort det nu men det känns elakt att väcka upp alla. Så jag får helt enkelt vänta.


Jag är trött på mina svar

 

What doesn't kill you makes you stronger?


Guess who's gonna get some tonight

Har precis dragit på mig träningskläderna och ska snart börja röra mig mot gymmet igen. Kom därifrån strax efter 1 inatt och nu blir det en till runda. Mest för att ha något att göra tills det att Anna kommer in till stan och jag ska träffa henne.
 
Nu ska jag ta och diska klart och ladda upp med lite mat innan dagen sätter igång på riktigt.

When the sun is going down

Har nyss kommit hem efter en timma på gymmet. Känns lite mesigt att bara ha varit där en timma men jag han med rätt mycket ändå. Hoppas på att känna av armarna imorgon. Rätt tråkigt när man inte får träningsvärk. 
 
Ligger nu i sängen och laddar upp med proteinshake till True Blood. Sen ska jag försöka sova några timmar innan jag ska upp och jobba imorgon. Funderar även på om jag ska ta en tur till gymmet innan jobbet eller efter.