Om himlen finns är jag förlorad

Så himla lycklig jag är nu! Fick hem mina gelé grejer igår och det var verkligen hur kul som helst! Jag testade på mig själv direkt och gjorde sen även ett försök på min syster. Och jag är faktiskt rätt nöjd ändå, för att vara första gångerna!


Gel nail

Ikväll har jag suttit och kollat på massa saker som har med gelénaglar att göra. Både tips på hur man gör på lättaste och bästa sätter och mer avancerade saker. Jag har även kollat en massa på olika tillbehör som verkar göra allt så himla fint!

Jag kan inte ena beskriva hur himla roligt det ska bli att sätta igång med det! Allt glitter och alla fina färger ska beställas. Massa fina stenar och andra dekorativa saker ska även det få landa i min brevlåda. Jag vill bara ha allt här nu. Orkar inte vänta mer! Men inom en månad så är jag igång för fullt och leker på. Så alla som vågar vara försökskaniner får gärna träda fram. Jag kan inte lova att det blir bra, men vem kan i början?

Nu måste jag nästan tvinga mig själv att lägga mig i sängen och försöka sova innan allt blir alldeles för dyrt. Jag skulle seriöst kunna spendera alla pengar jag någonsin haft på sånt här just nu.

Så därför tyckte jag att några avsnitt av Sex and the City lät bra så kan jag somna till det och drömma om fina naglar!


You did

Just nu är mitt liv näst intill perfekt. Jag lever med världens bästa människa som får mig att orka allt och som alltid ställer upp. Jag har underbara kollegor som gör allt så mycket roligare. Och jag har vänner som förgyller livet. Men ändå så tänker jag tillbaka på vänner jag inte längre pratar med. Vänner jag inte längre umgås med.

Om det gått flera år eller bara några dagar spelar ingen större roll. Det är alltid lika jobbigt. Att folk förändras vet man. Men när allt byts ut snabbt så blir det så mycket svårare att anpassa sig till det. Ibland önskar man bara att man kunde spola tillbaka tiden och pausa de bra stunderna...


Flight plan

Att inse hur pass sårbar man är kanske inte är det roligaste. Speciellt inte en dag som i övrigt är en jobbig dag.

Idag har jag verkligen haft både bra stunder och rent ut sagt förjävliga stunder. Allt har gått i vågor och tårar har runnit i omgångar.

Men mitt i allt det här så har jag insett vilken underbar pojkvän jag har. Han ställer upp hela tiden och han får mig att orka mycket mer. Jag är så otroligt tacksam för att jag har honom!!

Så nu, när allt är relativt bra, har jag startat filmen Flight Plan. Det var så himla länge sedan jag såg den och sedan såg jag att den skulle gå på TV ikväll. Så jag fick lov att leta fram den för att slippa all reklam. Jag passade även på att ta fram jordgubbar och vaniljglass. Trotsar allergin lite och äter jordgubbarna ändå! Känns dock redan. Tyvärr.


Intet ont anande

Vissa gånger förstår jag mig inte på mig själv. Jag plågar mig själv genom att kolla på gamla bilder som jag vet är historia. Jag kollar igenom gamla saker som är skrivna. Och även dem vet jag är historia. Men ändå så får mina tanker det till att verka som att det hände igår. Även om jag är tacksam för det som hänt förr så är det jobbigt att bli medveten om allt. Gång på gång. Men jag kan inte låta bli. Jag måste kolla. Jag måste undersöka. Och jag vet att jag inte har någonting att säga. Både av den anledningen att jag inte har något med det att göra och att det hände för länge sedan. Men även för att jag vet att jag själv gjort samma sak. 
 
Jag har sagt åt mig själv att jag inte ska vara den personen. En sån där som bara söker efter dåliga saker med mig själv och en sån som jämför mig med alla andra. Men vissa dagar är det lättare sagt än gjort. Idag är en sån dag. Eller egentligen så har hela den här veckan varit en sådan vecka. Jag har inte velat säga något om det till någon. Alla andra har sina egna problem. Men jag kan inte längre hålla allt inom mig. På något sätt måste jag få ur mig det, och den här gången får det bli här på bloggen. Det är trots allt min blogg med mina tankar och känslor. 
 
Jag hoppas verkligen att allt går över under natten. För imorgon sätter jag mig på tåget ner mot Sundsvall och i Hörnefors hoppar min finaste också på. Äntligen får jag spendera lite tid med honom efter hans natt-vecka. Jag behöver verkligen få rå om honom nu.