Somewhere

Nu jävlar startar jag mitt nya liv. Bra kost och träning står på schemat. Med lite hjälp av fitnessguru.se så ska jag klara det här. Målet? Ett hälsosammare och lyckligare liv.

We're smiling but we're close to tears

Sitter hemma nu efter att ha haft morgonmöte på jobbet och varit hemma hos föräldrarna och lekt med Maja och Felix som varit på besök. Himla roligt att träffa dem idag men jag kände mig lite som Fru Berg i Lotta på Bråkmakargatan. Först blev jag glad när dem kom, sen blev jag glad när dem gick.

Det är rätt jobbigt att försöka hålla dem sysselsatta en längre tid. Händer det inget så klättrar dem på väggarna.

Nu väntar jag på att Rebecca ska sluta jobba för att sedan möta upp henne. Blir en snabb tur till Teg då och sedan ev. vidare till O'learys. Blir dock en tidig kväll för mig, jobbet kallar imorgon.

Dubbeltrubbel

Är pigg och rastlös. Som alltid annars. Funderar på att ringa vårdcentralen imorgon och försöka boka tid för att prata om mina sömnproblem. Det håller inte om jag ska somna vid 3-4 tiden och kliva upp senast 8 för att jobba. Huvudet och kroppen klarar inte det.

Ser i alla fall (som vanligt) på True Blood. Hoppas på att somna till något av avsnitten.


Morgonrutin framöver

Efter att ha tagit mig en morgonpromenad på närmare en timme och en skön dusch sitter jag nu och äter frukost och ser på True Blood. Frukosten idag består av kvarg, knäckebrödssmulor, solrosfrön och hallon! Jag har börjat inse att jag inte klarar mig utan hallonen. Finns alltid i min frys och används till det mesta.

Nu ska jag äta upp och sedan fundera ut vad jag ska göra de fem timmar som är kvar tills jag är på jobbet. Kan ju gissa att jag kommer se några avsnitt True Blood, dock så har jag inte så många kvar nu. Måste kanske spara lite.

Sömnlös, rastlös och sysslolös

Är vaken och klockan är 05.10. Varför har jag ingen aning om. Vaknade 03.20 efter att jag somnade strax efter 01. Och inte nog med det. Jag var sjukt pigg när jag vaknade.

Så i snart två timmar har jag legat och vridit på mig och vänt mig i sängen. Börjar bli lite less nu.


My best

Efter att ha ätit en middag som inte ser allt för god ut (men som är gudomlig) bestående av keso och kalkon, ligger jag nu i sägen och njuter av några avsnitt True Blood.

Till det äter jag efterrätt, keso och hallon! Variationen är på topp här.


D-tattoos

Är nu hemma efter att ha tagit en promenad på nästan två timmar nu på morgonen. Har duschat av mig och dragit på mig något lättare kläder. Var dum nog att ta långbyxor och en tjocktröja när jag for ut just innan 10. Mulet som det var med svarta moln. Han gå ca 5 minuter innan solen tittade fram så det blev närmare två timmar i värmen med för mycket kläder.

Nu ska jag ta och traska in mot stan för att möta upp Lene och strosa lite med henne, ta en fika och prata på om allt och inget. Det är så roligt att ha släkten från Norge här! Ska även och köpa ett par träningsbyxor/löpartights och något linne att träna i. Nu är det på riktigt det här!

Fitnessguru

Om några dagar ska jag börja ta tag i livet på riktigt. Nyss skickade jag iväg en beställning på fitnessguru.se så om ca 3 dagar har jag allt hos mig. Produkter med ett värde av ca 2000 kronor som jag hoppas kommer hjälpa mig.

Hur taggad som helst på allt som har med träning att göra. Så imorgon möter jag upp Rebecca klockan 10 för att ta en lång promenad innan jag ska möta upp min tremening från Norge vid 12-tiden. Perfekt dag!


Training

Hade glömt bort smärtan som uppstår efter ett träningspass. Sån underbar känsla! Jag har saknat den här svidande träningsvärken som håller i sig flera dagar.

Det skönaste är att jag bara har tränat hemma nu. Men om en månad köper jag och Rebecca gymkort och då kommer det bli hårdare träning. Just nu försöker jag bara få upp lite muskler så att jag ska orka komma igång på riktigt. Nu jävlar ska den dör snygga rumpan bli min!


It's not you

Åh fyfan. Igår var värsta kvällen i mitt liv. Jag brukar aldrig bli bakis men igår omkring 16-tiden. Då small det till ordentligt.

Tur som det är så är det lättare i huvudet idag. Så snart ska jag börja klä på mig och cykla till mamma och pappa med mammas cykel. Lånade den över helgen för att inte behöva gå allt för mycket.

Nu ser jag mest fram emot att komma tillbaka till rutinerna och jobbet igen.


I don't want to sleep

Sitter och lyssnar på musik och funderar på vad helgen ska få bjuda på. Vet inte vad jag kommer orka göra men jag vet vad jag vill göra. Ska försöka ta det extra lugnt ikväll så att jag kanske har lite mer ork i benet så att jag kan stå något längre än vad jag kan idag.

Igår fick jag för mig att flytta runt allt jag hade i lägenheten, vilket tog sin lilla tid. Och vilket resulterade i ännu mer smärtor. Så nu vet jag i alla fall att jag inte ska möblera om när jag är skadad. Men fint blev det tillslut och jag är nöjd. Kändes mycket ljusare på något konstigt sätt.

Nu ska jag ringa mor min och fråga henne vad dem ska äta för middag. Kanske ska försöka ta mig dit om det bjuds på något gott. Har redan slängt iväg en önskan om pizza (som blev utesluten direkt...) eftersom jag blev extremt sugen på det igårkväll när jag var dum nog att se på matprogram efter matprogram.

Midsommar 2011


I'd wipe away all of your tears


Bland det finaste jag sett. Sjukt duktig mamma och en extremt söt dotter. Blev aningen tårögd och känner hur mycket jag saknar att dansa. Ser fram emot alla kvällar i sängen framför SYTYCD nu.

Omskakad

Känner mig mer död än levande nu. Benen gör extremt ont och jag börjar få huvudvärk. Vilken extrem chock. Att bli påkörd är inget man räknar med att bli.

Hela kroppen är uppsvälld och blå känns det som. Trots att det har gått några dagar. Jag orkar inte stödja på mitt vänstra ben mer än några minuter. Typiskt så nära midsommar..


Sing la-la-la-la-la

Passar på att fara hem till mor och far nu när jag är ledig två dagar. Lånar lite internet och njuter av att ha säng, soffa och fotölj. Vilken lyx när man är van med enbart en säng. Helt klart värt. Så nu ska jag ta och kolla igenom lite filmer som sedan ska få följa med mig hem imorgon.

Lite skillnad om man jämför med mitt mobila bredband från Telia som jag annars använder.


Lycka

Helt otroligt, nu är det ett år sedan jag tog studenten. Så till er som tar studenten idag, eller som redan tagit den. Grattis till studenten och festen, lycka till med resten!

And you come real close

Har ont i ryggen, nacken och huvudet efter ännu en kväll på tivolit. Ännu en gång med Emma dom lämnar Umeå under sommaren imorgon. Vi bestämde oss för att dela på 10 åk och när vi var klara hade vi åkt 11 åk var. Vilket är 6 fler än vi räknat med. Och ändå betalade vi bara för de där 5 vi hade tänkt åka.

Det började spåra när vi bara hade ett åk kvar. Han som kollade biljetten satt kryss lite överallt förutom där det skulle vara. Sista gången gav han till och med pennan till mig och tittade bort. Då valde jag att vi var klara. Och tur är det känner jag.

Ska försöka få mig någon timmes sömn nu så att jag orkar pallra mig ur sängen imorgon för att jobba. Sånt måste man ju också göra har jag hört.


Blow my whistle baby

Efter att ha åkt karuseller till förbannelse (9 turer) så känns det som att jag är full! Att inte behöva betala för alla är ju helt ok det. Nu ska jag ta och sätta mig på cykeln för att ta mig till min varma säng.

 


Tivoli

Ser på Narnia som visas på TV4 nu. Så länge sedan man såg den. Har även fått i mig lite middag och pratat med min vapendragare Emma om vad kvällen ska få bjuda på. Och, som dem små barn vi är så ska vi fara på tivoli!

Så nu ska jag ta och klä på mig och vänta på att hon pluggat klart och sedan bär det av in till stan för att umgås och eventuellt åka något livsfarligt.


You got to see me

Känns lite bättre idag. Ser lite bättre ut. Men jag är inte helt säker på om jag ska låta håret vara nu eller om jag ska dra en mörkbrun färg genom allt.

Nu ska jag försöka hitta kläder och sedan göra något som liknar lunch. Lär inte orka jobba om jag inte fått i mig något efter ännu en natt med få timmar sömn.


Katastrof

Helt ärligt! Mitt hår är en katastrof. Jag har ingen aning om vad jag ska göra för att fixa detta. Försökte med saxen och det var väl det mest idiotiska jag kunde göra.

Måste i alla fall köpa en ny färg imorgon. Vilken färg det blir vet jag inte. Men inte helt omöjligt att jag drar ett lager svart över...


Shake it till you break it

Ligger i sängen under dubbla täcken och skakar. Inte det roligaste i juni men vad finns det att göra åt saken?

Nu ska jag i alla fall se klart Luftslottet som sprängdes. Har ju sett de andra två idag, så varför inte se sista när jag ändå inte kan sova.


Ingen saknar dem

Det jag tillbringar dagen med är filmerna här under. Jag har inte mycket annat val då jag knappt kan andas som vanligt. Orkar inte röra mig ut för att bli ännu mer allergisk så väljer att stanna inne.

Men helt ok är det för jag har filmerna, en mango och en halv vattenmelon.


Lip shits

Har ingen ork i kroppen pga allergin och för lite sömn den senast tiden. Så idag blir det inget jobb för mig. Hade tur att Leonida kunde hoppa in istället.

Ska se på filmer hela dagen. Har hittills betat av American Pie Band Camp och Naked Mile. Nu har jag precis startat 40 Days and 40 Nights. Så nu ska jag njuta av min säng lite till.


No regrets

Inatt har jag fått mig ca fyra timmars sömn, så det är en trött Rebecka som kliver upp för att fara och jobba.

Samtidigt som tröttheten håller på att övergå i något helt annat håller allt pollen ännu en gång på att döda mig. Det skulle vara så otroligt skönt att hoppa över den här perioden och vakna upp en morgon av att allt är helt utslaget. Vår lukten kan jag få av mina parfymer istället. Men, så går det inte till och jag måste ta och sluta klaga nu.

 


I'll be here

Njuter av att vara hemma efter en jobbig dag på jobbet. Har varit irriterad nästan hela dagen och små saker har gjort det värre. Jag önskar att jag kunde skylla på PMS, men får väl dra till med för lite sömn istället.

Nu äter jag i alla fall middag och ser på Grey's Anatomy. Ska sedan ta mig ett fotbad tror jag. Skönt med värmen, bubblorna och vibrationen när man har ont i fötterna.

 


My home

Jag vet inte hur många gånger jag har vaknat den här natten. Men att dem inte går att räkna på en hand är jag helt säker på.

Att sedan märka att det regnar när man väl kliver upp var ju kanske inte det roligaste. Men sånt får man leva med. Nu ska jag fortsätta ligga i sängen ett tag. Börjar jobba klockan ett så jag har lite tid på mig!